Lori Loughlin is niet de enige 'Full House'-ster met een schandaal

Inhoudsopgave:

Lori Loughlin is niet de enige 'Full House'-ster met een schandaal
Lori Loughlin is niet de enige 'Full House'-ster met een schandaal
Anonim

Full House heeft misschien een lachnummer en veel dialogen die nu een beetje gedateerd klinken, maar de sitcom is nog steeds erg betekenisvol voor fans die ernaar keken toen ze klein waren. Het verhaal van Danny Tanner die zijn vrouw rouwt en zijn drie kinderen helpt deze moeilijke tijd door te komen is ontroerend en als een nette freak maakt hij de kijkers zeker aan het lachen in elke aflevering.

De cast van Full House heeft onlangs een parodie op het themalied gemaakt, maar niemand lacht om de schandalen die in verband worden gebracht met de familie-sitcom. Naast het schandaal over toelating tot de universiteit van Lori Loughlin, hebben sommige andere castleden van deze populaire show negatieve pers gekregen.

Candace Cameron Bure's opmerkingen

De vrouw die de oudste broer of zus van Tanner speelde, D. J. Tanner, heeft een prachtige dochter genaamd Natasha en lijkt een geweldig, gelukkig gezinsleven te hebben. De actrice haalde ook een keer de krantenkoppen voor iets dat ze zei.

Candace Cameron Bure zei dat ze "onderdanig" is in haar relatie. Volgens Nicki Swift zei de actrice dit een paar jaar geleden, en mensen waren niet zo blij.

Volgens E Online schreef de actrice een boek en schreef: "Ik ben geen passief persoon, maar ik koos ervoor om in een meer onderdanige rol in onze relatie te vallen omdat ik alles wilde doen wat in mijn macht lag om mijn huwelijk en gezinswerk." Bure zei dat ze afgaat op wat de Bijbel zegt over "onderdanigheid" en legde uit: "Het is kracht onder controle, het is teugelkracht. En dat is wat ik verkies in mijn huwelijk."

Oom Jesse IRL

Oom Jesse is een van de liefste personages op Full House en fans herinneren zich dat hij in paniek raakte als iemand in de buurt van zijn haar kwam. Hij hield van de Tanner-meisjes alsof hij hun vader was en het was leuk om te zien hoe hij zich met hen hechtte.

In het echte leven was John Stamos betrokken bij een paar schandalen. Volgens Nicki Swift, toen fans van Fuller House verrast waren dat Ashley en Mary-Kate Olsen niet terugkwamen om Michelle Tanner te spelen, zeiden ze dat niemand hen had benaderd over deelname aan het project. Stamos tweette "I call bulls" en het leek erop dat hij ze niet geloofde, maar de volgende dag was hij een stuk aardiger over de situatie. Hij twitterde: "Vandaag een leuk gesprek gehad met M. K. Er zijn veel belangrijkere dingen in de wereld [sic] vandaag."

Volgens People zei Ashley dat toen ze Bob Saget tegen het lijf liep, hij nooit de Netflix-revival ter sprake bracht en dat ze met Stamos wilde praten om 'zijn perspectief te krijgen'.

Nicki Swift meldt ook dat Stamos sinds juni 2015 een DUI op zijn palmares heeft. Hij kreeg er drie jaar proeftijd voor. De acteur zegt dat zijn moeder is overleden en dat hij het in die periode van zijn leven erg moeilijk had.

Stephanie's strijd

jodie sweetin als stephanie tanner op full house
jodie sweetin als stephanie tanner op full house

Jodie Sweetin worstelde met een verslaving, wat erg triest is om te horen, aangezien fans het geweldig vonden om de actrice te zien die het middelste kind Stephanie Tanner speelde.

Volgens Redbook Magazine begon Sweetin drugs te gebruiken toen ze een tiener was en het werd erg slecht. Ze is nu nuchter en ze wil dat mensen weten dat het mogelijk is om te genezen en beter te worden.

Zoals de actrice zei: "Ik spreek over mijn ervaring met het opgroeien in de entertainmentindustrie, hoe mijn leven daarna was, enkele van de worstelingen en dingen die ik heb meegemaakt en waar mijn leven nu is. Het is een verhaal met een boodschap van tweede kansen en dingen omdraaien en tegenspoed kunnen overwinnen."

'Je weet het niet'

Fans zullen altijd liefdevol terugdenken aan Dave Coulier, die oom Joey speelde in Full House, aangezien hij verantwoordelijk is voor zoveel grappen in de sitcom.

Hij is ook om een andere reden beroemd. Volgens Ranker zou zijn ex-vriendin Alanis Morissette haar lied "You Outta Know" over hem hebben geschreven. Iedereen die het nummer heeft gehoord, weet dat het behoorlijk hard is en dat de tekst grafisch wordt.

Zoals Coulier zei: "Degene die me te pakken kreeg, was: "Ik vind het vervelend om je tijdens het eten lastig te vallen." Dat was omdat we al uit elkaar waren en ze had gebeld - ze woonde in Canada aan de tijd - ze belde, en ik zei: 'Hé, ik zit midden in het eten, kan ik je zo terugbellen?' Ik herinner me die regel toen ik 'You Oughta Know' hoorde, en ik ging gewoon … het was als, 'uh oh.'"

Full House is zo'n onschuldige show, maar het klinkt alsof sommige castleden betrokken zijn geweest bij schandalen en ze hebben allemaal moeilijke tijden in hun leven gehad.

Aanbevolen: