Is er een van de Duggars naar de universiteit gegaan?

Inhoudsopgave:

Is er een van de Duggars naar de universiteit gegaan?
Is er een van de Duggars naar de universiteit gegaan?
Anonim

Hoewel de Duggars een hele reeks kinderen hadden die in hun reality-tv-series verschenen, zijn de tijden veranderd. De meerderheid van de Duggars zijn nu legale volwassenen en zeer weinigen zijn nog steeds (ongehuwd) thuis. Hoewel de meesten zijn getrouwd en zijn verhuisd, heeft niemand een heel conventioneel pad gekozen, althans niet naar moderne maatstaven.

Duggar-meisjes trouwen over het algemeen en krijgen bijna onmiddellijk kinderen, en de meesten lijken in de voetsporen van hun ouders te treden met hun levensstijlkeuzes. Sommigen "rebelleren" op kleine manieren, waaronder de vrouw van oudste zoon Josh (die onlangs debuteerde met een modestatement waar fans helemaal weg van waren). Maar de meeste richten zich op hun huis en kinderen, niet op het nastreven van een carrière.

Duggar-jongens worden echter over het algemeen kostwinners voor hun gezin, maar ze lijken daar niet te komen door naar de universiteit te gaan (of studieleningen aan te gaan). Hebben de Duggars de keuze om naar de universiteit te gaan, of is de keuze al voor hen gemaakt ruim voordat ze 18 jaar worden?

Elke Duggar is thuisonderwijs gegeven

In de begindagen van de realityserie van de Duggars werd het kijkers duidelijk gemaakt dat alle kinderen thuisonderwijs kregen. Eén aflevering bevatte een rondleiding door het computerlokaal, waar de kinderen een deel van hun schoolwerk konden doen, maar er was een duidelijke boodschap over het gebruik van technologie, zelfs in de context van het onderwijs.

De Duggars werden vaak gefilmd terwijl Michelle of een van de oudere kinderen les gaf, iedereen zat aan de eettafel en werkte aan opdrachten. Er werd ook vaak naar bijbelstudie verwezen als onderdeel van de opvoeding van het gezin.

Dat gezonde beeld had echter niet iedereen overtuigd; Redditors kozen een "lezing" uit die de familie voor de camera deed, erop wijzend dat de Duggar-kinderen moeite hadden om hun eigen schrijven hardop voor te lezen. Afgezien van zorgen over de kwaliteit van hun thuisonderwijs, betekent thuisonderwijs niet noodzakelijk dat een student niet naar de universiteit kan.

Maar misschien waren de Duggars niet van plan ooit naar de universiteit te gaan.

Waarom gaan de Duggars niet naar de universiteit?

In oudere afleveringen van hun x Kids And Counting-serie (het aantal kinderen veranderde een paar keer terwijl ze op TLC zaten), spraken Michelle en Jim Bob over hun leven voorafgaand aan hun, bij gebrek aan een betere term, religieus ontwaken.

Michelle Duggar was een cheerleader in haar vorige leven, en geen van beiden leidde het soort levensstijl waarin ze hun kinderen later opvoedden. Het volstaat te zeggen dat Michelle en Jim Bob de conventionele samenleving probeerden en er niet van leken te genieten het - en geen van beiden ging naar de universiteit - dus kozen ze een ander pad voor hun kinderen.

Ja, het lijkt een bewuste beslissing van de ouders om hun kinderen niet naar de universiteit te sturen voor de "typische" ervaring van het leven in slaapzalen, groepsstudiesessies en feesten. Dat betekent echter niet dat de kinderen geen universitaire opleiding krijgen als ze dat willen.

Duggar-kinderen kunnen colleges volgen, zegt Michelle

Hoewel geen van de Duggar-kinderen is betrapt op een universiteitscampus (of op een universiteitsfeest), hebben sommigen van hen online colleges gevolgd. In een blogpost uit 2011 legde Duggar Family Blog uit dat Michelle en Jim Bob in een interview verklaarden dat sommige van hun kinderen zich hadden ingeschreven voor CollegePlus!, een programma op afstand dat bachelordiploma's aanbiedt.

In die tijd studeerde Jana verpleegkunde en John-David was nog niet zeker van zijn pad. Het collegeprogramma was volledig afgelegen en, zoals Michelle in het interview uitlegde, waren de cursussen online en waren de diploma's goedkoop.

Het is onduidelijk of een van de Duggars hun schoolprogramma heeft afgerond, maar de kinderen zijn allemaal op verschillende manieren succesvol geweest, waarbij sommigen een handelsschool en andere certificeringen voor hun gekozen carrièrepaden nastreven.

Heeft een van de Duggars een diploma behaald?

Tot op heden is het onduidelijk of een van de Duggars een vierjarige graad heeft behaald; InTouch Weekly merkte op dat in 2021 geen van de Duggars was afgestudeerd aan de universiteit. Veel van de kinderen probeerden cursussen op universitair niveau, maar velen kozen voor alternatieve loopbaantrajecten dan van diploma naar baan.

Jill Duggar werd op een gegeven moment een gecertificeerde professionele verloskundige en Jinger werkte op een gegeven moment aan een muziekdiploma. Jessa had een bedrijfsdiploma gehaald en Joseph Duggar volgde zelfs lessen aan een bijbelschool (gedurende een jaar) voordat hij in plaats daarvan overstapte naar onroerend goed en commercieel rijden.

Hoewel geen van de Duggars een traditioneel educatief pad lijkt te hebben voltooid, lijken ze behoorlijk in staat om het pad te smeden dat voor hen werkt. Zoals kijkers van de shows van de voormalige realitysterren zich zullen herinneren, is de familie sterk betrokken bij onroerend goed en werkte ze aan het opruimen van hun huurwoningen voor de camera.

Josh Duggar werkte voor zijn arrestatie - waardoor fans zich zorgen maakten over hoe Anna hun gezin zou onderhouden - in de autoverkoop.

Hoewel hun meevaller door op tv te verschijnen waarschijnlijk elke uitloper van de Duggar-familie heeft geholpen om een nestei te maken, zijn ze niet vies van hard werken, of de boeken slaan, als dat nodig is.

Aanbevolen: