Cameron Diaz's terugkeer naar acteren kan om een goede reden van korte duur zijn

Inhoudsopgave:

Cameron Diaz's terugkeer naar acteren kan om een goede reden van korte duur zijn
Cameron Diaz's terugkeer naar acteren kan om een goede reden van korte duur zijn
Anonim

Cameron Diaz heeft zojuist aangekondigd dat ze weer gaat acteren, maar dat is misschien maar tijdelijk. Volgens berichten hoopt de actrice binnenkort een tweede kind te krijgen met haar man Benji Madden. Dus misschien gaat ze weer met pensioen om haar gezin op de eerste plaats te zetten.

Vorige maand bevestigde Cameron dat ze terugkeert naar acteren nadat ze zich had aangemeld bij Netflix's Back in Action. Haar co-ster Jamie Foxx lekte het nieuws op Twitter door een opname te delen van Cameron die Tom Brady om advies vroeg over hoe ze uit hun pensioen kunnen komen.

"Ik voel me opgewonden, maar ik weet niet hoe ik dit moet doen", zei Cameron. "Ik sprak met Jamie en hij zei dat je een paar tips nodig hebt over hoe je met pensioen kunt gaan", antwoordde Tom - die eerder dit jaar met pensioen ging bij de NFL om zich weken later weer aan te sluiten - door te zeggen: "Ik ben relatief succesvol bij niet met pensioen gaan."

Cameron en Benji maken plannen voor baby nr. 2

Hoewel haar carrière weer in volle gang is, maakt Cameron ook stappen in haar persoonlijke leven. Volgens bronnen onderzoekt ze haar opties om nog een kind te krijgen met haar man. "Cameron en Benji hebben het erover gehad om nog een kind te krijgen en zijn zelfs al een tijdje op zoek naar surrogaatopties", vertelde een bron aan Us Weekly.

Cameron en Benji zijn sinds 2015 getrouwd. Ze werden in december 2019 voor het eerst ouders met de komst van hun dochter Raddix, 2, via draagmoeder.

Cameron verliet haar carrière om eerder een baby te krijgen

Camerons laatste acteerrol met in Annie uit 2014. Nadat ze het jaar daarop met haar man trouwde, stapte ze grotendeels uit de schijnwerpers. De Something About Mary-ster heeft officieel haar pensionering van acteren in 2018 bevestigd.

De actrice heeft sindsdien onthuld dat ze gemotiveerd was om met pensioen te gaan door haar wens om zich uitsluitend op haar gezin te concentreren.

"Je hebt maar 100 procent, wij hebben er niet twee van 100 procent. Toch?" legde Cameron uit. "Dus je moet die 100 procent doorbreken… Hoeveel ga je aan je familie geven? Hoeveel geef je aan je carrière?"

Cameron heeft niet duidelijk gemaakt of haar nieuwe rol de wederopstanding van haar acteercarrière is of dat het een eenmalig optreden is. Maar met haar verlangen om haar gezin uit te breiden, zal het niet verwonderlijk zijn als ze weer laag ligt.

Aanbevolen: