Lori Loughlin maakt Hollywood-comeback? Dit is wat we weten

Inhoudsopgave:

Lori Loughlin maakt Hollywood-comeback? Dit is wat we weten
Lori Loughlin maakt Hollywood-comeback? Dit is wat we weten
Anonim

De tijd dat Lori Loughlins naam synoniem was met haar personage, tante Becky in Full House, is al lang voorbij. Als fans tegenwoordig aan Lori denken, brengen ze haar automatisch in verband met het universiteitsschandaal dat in 2019 de krantenkoppen greep. Gedurende deze tijd werd onthuld dat Lori Loughlin deel uitmaakte van een omkopingsschandaal en een diepgewortelde samenzwering waarbij de opleiding van haar dochters.

Na een lange, langdurige rechtszaak die zich grotendeels voor het oog van het publiek afspeelde, zat Lori Loughlin een tijd in de gevangenis, net als haar man, Mossimo Giannulli. Tegenwoordig probeert ze haar naam schoon te schrobben van dit negatieve beeld dat haar omringt en probeert ze dit te doen door haar acteercarrière opnieuw te lanceren. Daily Mail merkt op dat haar inspanningen om een comeback te maken niet zonder een behoorlijk deel van de strijd komen.

8 Lori Loughlin was vastbesloten om weer te gaan acteren

Zelfs voordat ze klaar was met het uitzitten van haar straf voor haar aandeel in het schoolschandaal, was Lori al vastberaden in haar verlangen om terug te keren in de wereld van acteren. Ze heeft op geen enkel moment gesuggereerd dat ze de handdoek in de ring zou gooien en van haar inkomsten zou leven, ondanks het feit dat dit met een eigen vermogen van $ 70 miljoen een duidelijke financiële mogelijkheid bleef. In plaats daarvan bleef Loughlin gefixeerd op haar terugkeer, wat resulteerde in een kans waarvan velen dachten dat ze niet zo snel op haar pad zou komen.

7 Velen zien dit niet als een succesvolle come-back

Lori Loughlin voelt zich misschien opgeladen en klaar voor haar terugkeer naar de acteerwereld, maar dat betekent niet dat het grote publiek aan boord is. Velen vinden dat dit te veel en te vroeg is, en vinden het moeilijk te begrijpen hoe iemand in haar positie binnen een jaar na haar vrijlating uit de gevangenis weer in haar carrière zou kunnen terugglijden. Veel fans zien dit niet als een succesvolle terugkeer en vinden het moeilijk om de negatieve perceptie die nu met haar imago wordt geassocieerd af te schudden.

6 Haar terugkeer suddert van de controverse

Haar terugkeer wordt niet alleen tegengewerkt door sommige fans, maar het veroorzaakt ook heel wat controverse. Velen zijn met verontwaardiging naar sociale media gegaan over het feit dat zo'n 'wit privilege' bestaat in de wereld van vandaag. Deze fans verzetten zich tegen de suggestie dat alles zo gemakkelijk vergeven kan worden en zijn niet bereid om Loughlins terugkeer te omarmen.

Buzzfeed meldt dat aan de andere kant van de vergelijking, sommige fans suggereren dat ze de tijd heeft genomen voor haar misdaad en dat de wereld zou moeten willen dat iedereen die voor een misdaad is veroordeeld, de werkplek weer betreedt en weer bijdragende leden wordt van de samenleving.

5 Speciale behandeling wordt uitgevoerd

Sommige fans kunnen moeilijk negeren dat Lori Loughlin al een speciale behandeling krijgt, ondanks het feit dat ze zo'n flexibiliteit nauwelijks lijkt te verdienen. Ze heeft haar gevangenisstraf van twee maanden uitgezeten en de boetes betaald die waren gekoppeld aan haar strafrechtelijke vervolging, maar in plaats van fans ervan te overtuigen dat ze verantwoordelijk is voor de fouten van haar gedrag, gebruikt ze haar positie en invloed al om zichzelf een speciale behandeling te verzekeren. In dit geval blijft ze op proef, maar is goedgekeurd op haar verzoek om speciale toestemming om naar Canada te reizen. Een federale rechter in Boston gaf haar uitdrukkelijke toestemming om naar Canada te reizen, ondanks de regels die haar eerder waren opgelegd.

4 Haar werelden botsen

Lori Loughlins twee werelden botsen tijdens haar comeback in de acteerwereld. Aan de ene kant wordt ze nu gezien als een crimineel die eerst haar betrokkenheid bij deze misdaad ontkende, maar later haar toon aanpaste en haar schuld toegaf toen het bewijsmateriaal tegen haar werd opgestapeld.

Aan de andere kant, ondanks haar imago en het feit dat ze momenteel een proeftijd van 2 jaar heeft, wordt ze omarmd door een familieshow en vertegenwoordigt ze een gloednieuw netwerk. Velen worstelen ermee om overtuigd te worden van de rol die Loughlin speelt, omdat ze haar imago nu associëren met het schandaal, en het is moeilijk om te verdwalen in welk personage dan ook dat ze probeert te portretteren.

3 Haar karakter draagt over

Loughlins personage uit When Calls The Heart, Abigail Stanton, wordt nieuw leven ingeblazen in een nieuwe vorm. When Hope Calls: A Country Christmas wordt op 18 december uitgezonden. Ze zal haar rol opnieuw opnemen en overzetten van het Hallmark Channel naar de spin-off die wordt uitgezonden op het gloednieuwe GAC Family Channel.

Deze mix van oud en nieuw biedt fans herkenbaarheid en vertrouwdheid door haar karakter, terwijl ze ook een frisse nieuwe spin-off en een nieuw platform biedt om Loughlin's nieuwe start te lanceren nadat ze een nieuwe pagina in haar leven heeft omgeslagen.

2 Zo werd ze teruggeschreven in

TV Line meldt dat de scènes van Loughlin zijn geëlimineerd uit de laatste zeven afleveringen van seizoen 6. Om de kloof van Loughlins afwezigheid in de gevangenis te overbruggen, werd in aflevering 4 vermeld dat ze de stad had verlaten met Cody, haar geadopteerde zoon, en was in oostelijke richting, op een missie om voor haar zieke moeder te zorgen. Tijdens de When Hope Calls Christmas Special "duiken Abigail en Cody weer op wanneer ze een jongen met problemen naar het weeshuis van Lillian brengen. Abigail heeft ook "een diepgaand gesprek met een dierbare vriend uit het verleden."

1 De producent van de show gelooft in vergeving

De producer van de show, Brian Bird, is naar de oppervlakte gekomen om fans eraan te herinneren dat Lori Loughlin de show niet alleen draagt, maar eerder deel uitmaakt van een groter, samenwerkend team dat de gemeenschappelijk doel om hun fans te vermaken en hoogwaardige inhoud te produceren.

Volgens Parade herinnert hij fans eraan dat Loughlin behoorlijk wat fouten heeft gemaakt, maar dat het hele uitgangspunt van de show is gebaseerd op een les die volgens hem moet worden toegepast op Loughlin en op iedereen die is veroordeeld van een misdaad.

Brian gaat verder met te zeggen; We maken allemaal fouten. We nemen allemaal beslissingen die niet de beste beslissingen zijn.” Vervolgens herinnerde hij de fans eraan dat de show over tweede kansen gaat en dat Loughlin het verdient om nog een kans te krijgen om te slagen.

Aanbevolen: