Wat gebeurt er met Wendy Williams? Dit is wat we weten over haar gezondheidscrisis

Inhoudsopgave:

Wat gebeurt er met Wendy Williams? Dit is wat we weten over haar gezondheidscrisis
Wat gebeurt er met Wendy Williams? Dit is wat we weten over haar gezondheidscrisis
Anonim

Wendy Williams heeft onlangs een reeks medische tegenslagen gehad en fans maken zich steeds meer zorgen over haar welzijn. Het is nu een paar jaar geleden dat haar gezondheid zichtbaar achteruit ging en haar strijd om de toezeggingen aan haar show na te komen, wordt een uitdaging. Veel van haar grillige gedrag is in verband gebracht met gezondheidsproblemen en zowel haar fysieke als mentale welzijn staan al enige tijd ter discussie.

De laatste tijd heeft haar gezondheid een enorme wending genomen en fans hebben last van de beelden van de zieke Wendy Williams, die in een rolstoel wordt voortgeduwd. The Sun meldt dat ze onlangs in het ziekenhuis is opgenomen en we hebben alles wat u moet weten over de huidige gezondheidstoestand.

10 Ze heeft een doorbraakgeval van Covid-19

Page Six meldde de meest schokkende gezondheidsupdate die de fans van Wendy Williams ooit hadden ontvangen. Ondanks volledig gevaccineerd te zijn, heeft de tv-presentator positief getest op een doorbraakgeval van Covid-19. Ze had dagenlang verontrustende symptomen, maar weigerde te geloven dat dit kon gebeuren, omdat ze troost vond in de wetenschap dat ze volledig was ingeënt tegen het virus. Fans waren verbijsterd en ongelooflijk bezorgd.

9 De situatie leek nijpend

Een paar dagen lang leek Wendy's gezondheidstoestand absoluut nijpend. Er kwamen beelden naar boven die een zeer broze, ouder wordende en fragiele versie van Wendy Williams onthulden, terwijl ze in een rolstoel zat en door de straten van Manhattan werd gereden. Ze zag er verlaten en zwak uit, en fans waren bedroefd om haar in deze toestand te zien. Het feit dat ze in een rolstoel zat, stuurde ook een duidelijk bericht naar de fans over de huidige staat van haar toestand.

8 Ze werd gedwongen om promotionele optredens te annuleren

Wendy Williams had een aantal promotie-evenementen gepland, maar vanwege haar gezondheidsproblemen moest ze ze allemaal annuleren. Ze had gewoon niet de energie die nodig zou zijn geweest om de uitdagingen van deze reclamepromo's enthousiast aan te gaan, dus in plaats daarvan koos ze ervoor om ze allemaal uit te schakelen. De Wendy Williams Show bracht ook een verklaring uit waarin stond dat de première van de show op ijs zou worden gezet, zodat ze zich kon concentreren op haar herstel.

7 Wendy Williams heeft zichzelf ingecheckt om psychische problemen aan te pakken

Wendy heeft in het verleden momenten gehad van worsteling met haar geestelijke gezondheid, en dit lijkt haar opnieuw te bekruipen. Er werd gemeld dat ze zichzelf onlangs had opgenomen in een ziekenhuis voor psychiatrische evaluatie, en ze zei dat ze worstelde met haar mentale welzijn en dat ze zich moest opfrissen. Natuurlijk wilden fans dat ze de hulp kreeg die ze nodig had, maar ze waren geschokt dat ze zich vrijwillig had aangemeld voor hulp.

6 Ze werd gespot met twijfelachtige gewoonten

Fans waren verbijsterd toen er foto's tevoorschijn kwamen van Wendy in een rolstoel, die een klap kreeg van een vape. De Daily Mail meldt dat Williams slechts enkele dagen nadat ze positief was getest op Covid-19, in een rolstoel werd geduwd en nonchalant tijd doorbracht terwijl een vriend wat artikelen voor haar in een winkel kocht. Vervolgens werd ze gezien terwijl ze inhaleerde uit een vape-pen, wat hoogst ongepast lijkt om te doen terwijl ze lijdt aan een respiratoir virus. Dit zorgde voor meer dan een paar wenkbrauwen bij fans.

5 Wendy Williams is nu thuis en aan het herstellen

Wat ook de reden is van haar ziekenhuisopname en de enge momenten die daarop volgden, het lijkt erop dat ze op dit moment allemaal onder controle zijn. Nieuwsberichten geven aan dat Wendy Williams is ontslagen uit het ziekenhuis en nu thuis is, rustend en genezend van haar enge beproeving. Ze bereidt zich voor op haar comeback en zou een beter humeur hebben.

4 Angsten rond haar verslavingsproblemen blijven groeien

Wendy had eerder openlijk gezegd dat ze verslaafd was aan drugs, en ze heeft onlangs in het openbaar gesproken over niet alleen haar gebruik, maar ook over haar buitensporig overmatig gebruik van illegale drugs. Ze heeft onderweg een paar gezondheidsproblemen gehad en is in en uit klinieken geweest om haar verslavingsproblemen te overwinnen. Velen geloven dat haar drugsgebruik een copingmechanisme was toen ze vocht tegen haar aanhoudende gezondheidscrisis.

3 Ze gaat binnenkort weer aan het werk

Het was de laatste tijd een echte achtbaanrit, met nieuws over de ziekenhuisopname van Williams, die al snel werd gevolgd door een update dat ze thuis is en enthousiast is om haar werk te hervatten. Ze had de datum van de première van haar show al uitgesteld, maar haar vertegenwoordigers zeggen nu dat ze doorgaat en erg uitkijkt naar haar terugkeer.

2 Wendy Williams lijdt aan de ziekte van Graves

Afgezien van de recente Covid-19-angst, heeft Williams een zeer openbare verklaring aan haar fans afgelegd. Ze vertelde hen dat ze ernstige problemen heeft met de ziekte van Graves en geeft toe dat ze het moeilijk vindt om met haar symptomen om te gaan. Deze ziekte tast haar schildklier aan en heeft haar leven verwoest en veel pijn en lijden veroorzaakt.

1 Ze lijdt ook aan lymfoedeem

Wendy Williams lijdt ook aan lymfoedeem, dat wordt geclassificeerd als; "de ophoping van vocht in zachte lichaamsweefsels."

Haar toestand werd onthuld nadat een aantal fans opmerkingen hadden gemaakt over de onevenredige zwelling van haar enkels, en Wendy onthulde haar strijd nog niet zo lang geleden aan haar fans. Fans maken zich zorgen om Wendy en zijn bezorgd dat deze kwalen allemaal met elkaar in botsing komen, waardoor het nog moeilijker voor haar wordt om haar dagelijkse taken het hoofd te bieden.

Aanbevolen: