Fans denken dat dit de slechtste Lori Loughlin-film is

Inhoudsopgave:

Fans denken dat dit de slechtste Lori Loughlin-film is
Fans denken dat dit de slechtste Lori Loughlin-film is
Anonim

Helaas is het tegenwoordig vrijwel onmogelijk om de naam van Lori Loughlin te horen zonder na te denken over de redenen waarom ze uiteindelijk de gevangenis in moest. Wat Loughlin deed was natuurlijk heel verkeerd, maar aangezien dit artikel over haar acteercarrière gaat, is het logisch om vanaf dit punt in het artikel verder te gaan dan haar criminele acties.

Sinds Lori Loughlin sinds eind jaren 80 een wereldberoemde acteur is, spreekt het voor zich dat ze in de loop der jaren deel heeft uitgemaakt van veel projecten. Natuurlijk moet elke acteur die zo lang heeft gewerkt, in een paar stinkers schitteren. Per slot van rekening heeft zelfs Meryl Streep een aantal slechte films headliner en zij is de koningin. Helaas voor Lori Loughlin zijn de meeste van haar fans het erover eens dat een van haar films veel erger is dan de rest en dat komt omdat het zo ongelooflijk slecht is dat het vrijwel onmiskenbaar is.

Lori's belangrijkste claim op roem

Gedurende de hele televisiegeschiedenis zijn er tal van hitshows geweest die nieuwe personages hebben toegevoegd om ze grondig te laten afwijzen door kijkers. Als gevolg hiervan zou het niet al te schokkend zijn geweest als fans van Full House waren afgeschrikt toen Lori Loughlin zich bij de hoofdcast van de show voegde, omdat ze er niet vanaf het begin was. Natuurlijk, haar personage verscheen tijdens het eerste seizoen, maar er is een groot verschil tussen gastrollen en zo'n groot deel van een serie worden dat je in de aftiteling te zien bent.

Gelukkig voor Lori Loughlin en iedereen die bij Full House betrokken was, was ze zo geweldig als het personage dat bekend werd als tante Becky dat ze volledig werd omarmd door de fans van de show. Ongelooflijk sympathiek op het scherm, Loughlin deelde veel chemie met haar Full House-medesterren. Natuurlijk speelde het feit dat Loughlin al snel een hechte band kreeg met al haar Full House-collega's daarin een grote rol.

Sinds Lori Loughlin zo populair was bij Full House-fans, bleef ze een deel van de hoofdcast van de show. Bovendien bleef Loughlin zo'n groot deel uitmaken van de erfenis van de show dat ze in verschillende afleveringen van Full House's vervolgserie, Fuller House, verscheen. Met dat alles in gedachten, is het dan een wonder dat Full House de grootste claim op roem van Loughlin blijft?

Lori's tv-films

Als de meeste mensen denken aan televisieprogramma's, is het de serie die in de eerste plaats in je opkomt. Er zijn echter heel veel tv-films die elk jaar in première gaan. Een van de belangrijkste redenen waarom er niet veel over die films wordt nagedacht, is dat de meeste eerlijk gezegd niet erg goed zijn.

Tijdens de carrière van Lori Loughlin speelde ze in veel verschillende tv-films. Met dat in gedachten zou het logisch zijn als de meeste fans van Loughlin zouden geloven dat een van haar tv-films de slechtste film is waarin ze ooit heeft gespeeld. Het blijkt echter dat veel van Loughlins tv-films behoorlijk populair zijn bij haar fans. Loughlin speelde zelfs in een reeks tv-films genaamd Garage Sale Mystery die vooral populair zijn bij Hallmark-kijkers. Op dit moment moet het natuurlijk vanzelfsprekend zijn dat er miljoenen mensen zijn die van Hallmark-films houden, vooral tijdens de feestdagen.

Loughlins slechtste film

Sinds enkele jaren rangschikken gebruikers van de website Flickchart.com films tegen elkaar. Op basis van die resultaten vult de website lijsten met de favoriete en minst favoriete films van elke gebruiker. Wat nog belangrijker is voor de doeleinden van dit artikel, is dat de website de resultaten van al zijn gebruikers verzamelt om lijsten te maken met de beste en slechtste films aller tijden en je kunt ze filteren op acteur. In het geval van Lori Loughlin hebben de gebruikers van Flickchart.com duidelijk gemaakt dat Casper: A Spirited Beginning de slechtste film is waarin ze ooit heeft gespeeld.

Casper: A Spirited Beginning, uitgebracht in 1997, zou een prequel moeten zijn van de veel populairdere live-actiefilm Casper uit 1995. Helaas zijn er verschillende manieren waarop Casper: A Spirited Beginning de continuïteit met zijn voorganger doorbreekt. Natuurlijk werken veel prequels en sequels niet op continuïteitsniveau, maar Casper: A Spirited Beginning fa alt op zowat elke andere manier.

Gecast als een leraar die Casper's huis probeert te redden wanneer een ontwikkelaar, gespeeld door Steve Guttenberg, van plan is het af te breken, doet Loughlin er alles aan om een flinterdun complot te overwinnen. Helaas is Casper: A Spirited Beginning zo'n ondraaglijke film dat de meeste kijkers ernaar zullen verlangen om een gat in hun tv te slaan als ze er lang naar kijken. Om dat te bewijzen hoef je alleen maar te kijken naar wat Flickchart.com-gebruiker Bosman over de film schreef. "Ik heb Casper: A Spirited Beginning met mijn kleine broertje gekeken en ik val 3-4 keer in slaap, zo saai en stom was deze onzin." Helaas voor iedereen die betrokken was bij het maken van Casper: A Spirited Beginning, is Bosmans kijk op de film helemaal perfect.

Aanbevolen: