Love Is Blind': alles wat we weten over de verloofde van Jessica Batten, dr. Benjamin McGrath

Inhoudsopgave:

Love Is Blind': alles wat we weten over de verloofde van Jessica Batten, dr. Benjamin McGrath
Love Is Blind': alles wat we weten over de verloofde van Jessica Batten, dr. Benjamin McGrath
Anonim

When Love is Blind voor het eerst uitgezonden, Jessica Batten vestigde zich al snel als een soort schurk in het geliefde reality-tv-programma. Ze was tenslotte een van de meest besluiteloze castleden in de pods, achtervolgde een reeds ingenomen Barnett, leidde Mark Cuevas voort en deelde haar glas wijn met haar hond. Hoewel ze de liefde die ze in de show zocht niet vond, is ze nu eindelijk zegevierend naar voren gekomen.

Toen de lieve en succesvolle Jessica verscheen op Love is Blind: After the Altar reünie, zei ze dat ze gelukkig verliefd is op een speciaal iemand. Ze wilde echter niet pronken met haar nieuwe vriend, Benjamin McGrath, in het bijzijn van haar ex-verloofde. Niet alleen waren haar mede-deelnemers bezwijmd over foto's van Jessica's bae, maar het bleek ook dat Mark niet zo onschuldig en onberispelijk was als het leek op de show. Een win-win voor Jessica! Maar genoeg over het verleden, laten we in haar mooie toekomst kijken!

7 Maak kennis met Dr. Benjamin McGrath

Volgens zijn LinkedIn-profiel is Dr. Benjamin McGrath een voet- en enkelchirurg uit Temecula, Californië. Hij behaalde eerst zijn BSc in biologie aan de Brigham Young University en vervolgde zijn opleiding aan de California School of Podiatric Medicine. Hij werkt sinds 2015 als chirurg.

Ben is zeker een trotse dokter; niet alleen is zijn Instagram-gebruikersnaam @doctor.ben_, hij heeft ook foto's gepost van de operatiekamer waar hij zijn magie doet en zijn volgers informeerde over de verschillende COVID-19-vaccins.

6 Ze ontmoetten elkaar begin 2020

Nadat het eerste seizoen van Love is Blind was afgerond, nam Jessica wat tijd voor zichzelf. De eerste reünie werd uitgezonden in maart 2020 en op het moment van de opname was ze nog erg single. Maar dat begon allemaal te veranderen zodra de aflevering viel. Ben reikte naar Jessica op Instagram en ze spraken af elkaar te ontmoeten voor een fietstocht. Tot op de dag van vandaag is het nog steeds hun favoriete gezamenlijke tijdverdrijf.

Jessica heeft de exacte dag gedeeld waarop hun paden elkaar voor het eerst kruisten. Het was een dag voordat de staat Californië de noodtoestand afkondigde en voor het eerst op slot ging: 4 maart 2020. De timing was perfect. Jessica ontmoette haar toekomstige echtgenoot weg van de nieuwsgierige drukte en bracht een aanzienlijke hoeveelheid quarantainetijd met hem door.

5 Benjamin heeft twee kinderen

Benjamin heeft twee kinderen uit zijn vorige relatie: een 5-jarige zoon Ethan en een 6-jarige Poppy. Als trotse vader deelt hij vaak de momenten die hij met hen doorbrengt op zijn sociale media. Jessica sprak onlangs met People over het omarmen van Ben's twee kinderen in haar eigen leven en zei dat ze "drie voor de prijs van één" kreeg.

"Ik ontmoette ze toen ze 3 en 4 waren, dus ik heb een groot deel van hun leven meegemaakt en het is een soort status-quo voor hen", zei ze over hun relatie. Hoewel de kinderen niet weten dat ze in de toekomst gaan trouwen, begrijpen ze dat Jessica er is om te blijven. Ze kunnen ook verwachten dat ze ergens langs de lijn een nieuwe broer of zus krijgen. "Ik denk dat we een heel korte verloving zullen hebben, en dan, ja, we zullen zeker kinderen krijgen op de weg. […] Ik sta ook open voor adoptie, dus we zullen zien wat er gebeurt, "vertelde ze aan People.

4 Jessica bracht hem niet naar de 'After The Altar'-reünie

De eerste foto die Jessica van de twee samen plaatste dateert van 4 juli 2020. "Ik kan niet wachten om enkele van onze avonturen te delen", schreef ze. De After the Altar-reünie was echter niet zo'n avontuur. In november 2020 kwamen de 'Love is Blind'-alums samen in Atlanta om de huwelijksjubilea van hun medesterren te vieren, wat drama op te wekken (vooral Damien door Francesca Farago mee te nemen) en bijpraten. Jessica bevestigde dat ze met Ben aan het daten was, maar dat ze hem niet mee wilde nemen om Mark van streek te maken. Wat jammer, vooral gezien het feit dat bijna de hele pod-ploeg haar feliciteerde met haar verloving.

3 Benjamin heeft het voorstel zorgvuldig gepland

Benjamin vroeg Jessica ten huwelijk bij Akash Winery op 10 september 2021. En deze keer zei ze 'ja'! "Ik denk niet dat het helemaal is doorgedrongen, maar ik zweef zeker ergens in de negende wolk", vertelde ze aan People, en deelde alle zorgvuldige planning die in het voorstel zat. Hij zorgde ervoor dat al hun naaste familieleden en vrienden aanwezig waren om getuige te zijn van het magische moment. Sommigen vlogen zelfs uit het buitenland.

Hij vertelde Jessica dat hij op die noodlottige vrijdagavond te laat zou komen van zijn werk, dus arriveerde ze bij de wijnmakerij met haar vader en stiefmoeder. Toen ze daar eenmaal waren, stond ze een mooie verrassing te wachten. "Ik liep de wijngaard in en een van de druivenpaden had rozenblaadjes helemaal tot aan deze prachtige boog met rozen eromheen. Ben stond daar en ik wist op dat moment vrijwel wat er aan de hand was, "zei ze.

2 Een tweetalige Bae die meer dan 29K volgers heeft

Benjamin McGrath is een romantische ziel, een toegewijde dokter en een trotse vader. Wat nog meer? Hij is ook tweetalig en spreekt zowel Engels als Spaans - net als Jessica's Love is Blind-partner, Mark! Ze is niet de enige die een beetje een beroemdheid is. Haar verloofde heeft meer dan 29.000 volgers en het aantal stijgt elke dag beetje bij beetje. Jessica heeft ondertussen ongeveer 619.000 volgers.

1 Ben en Jessica gaan allemaal over openbare uitingen van genegenheid

Dr. Ben is een open boek. Hij deelt regelmatig wat hij het leukste vindt aan Jessica met zijn volgers en de kleine uitstapjes die ze met de kinderen maken. Daarnaast deelt hij ook relatieadvies dat hij gaandeweg heeft geleerd. Omdat ze allebei bezig zijn met hun carrière, gaan ze soms lange tijd zonder elkaar te zien. Jessica heeft ook gesproken over hoe ze omgingen met lange afstanden en hoe ze allebei naar een therapeut gaan om ervoor te zorgen dat hun relatie altijd voorspoedig is.

Ga zo door, Jessica en Ben, en gefeliciteerd met jullie verloving.

Aanbevolen: