Alles wat we weten over de geheime verloofde van Post Malone

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de geheime verloofde van Post Malone
Alles wat we weten over de geheime verloofde van Post Malone
Anonim

In mei 2022, Austin Richard Post A. K. A. Post Malone verraste fans door terloops aan te kondigen dat hij zijn eerste kind verwachtte. Daarvoor hadden fans al gespeculeerd dat hij in het geheim verloofd was - wat waar bleek te zijn. Half juni verwelkomde hij eindelijk zijn dochtertje met zijn geheime verloofde.

De rapper is erin geslaagd zijn relatie al die tijd privé te houden. Sommigen dachten zelfs dat hij nog steeds aan het daten was met de in Zuid-Korea geboren artiest MLMA (Me Love Me A Lot), met wie hij in 2021 een band had. Hier is alles wat je moet weten over het liefdesleven van Post.

Wie is de geheime verloofde van Post Malone?

In januari 2021 werd de Circles-zanger gespot met een mysterieuze vrouw genaamd Jamie. In oktober van dat jaar werden ze ook samen met haar familie op de foto gezet. Het is echter niet bevestigd of het haar echte naam is of niet. 'Hoe weten we de naam van zijn verloofde nog steeds niet?' schreef een Reddit-gebruiker. "Mensen zeggen Jamie, maar er is niets dat dat bevestigt."

Er is niet veel bekend over de langdurige partner van Post, maar fans hopen in de toekomst meer van haar te zien. "Ik hoop alleen dat we binnenkort meer van Jamie gaan zien", schreef een Twitter-fan waarop een ander antwoordde: "Ik ook en ik hoop dat fans aardig en respectvol tegen haar kunnen zijn!" Andere fans spraken hun afkeuring uit over Jamie en zeiden dat Post "het beter had kunnen doen."

Volgens een Twitter-criticus: "Ze is helemaal niet mooi. Sorry, maar ik denk dat hij het beter had kunnen doen." Anderen kwamen snel in de verdediging van Jamie in de antwoorden. "Ze is prachtig en 100000% zijn type!" twitterde een fan. Een ander zei dat haar "kind het zo goed zal maken."

Wat vindt Post Malone ervan om een nieuwe vader te zijn?

Onlangs onthulde Post terloops aan Howard Stern dat hij nu een dochter heeft. "Ik werd wakker om 2.30 uur 's middags. Ik ging en ik kuste mijn kleine meisje", zei hij tijdens het interview. "Meisje - bedoel je je vriendin? Of heb je een baby?" vroeg Stern, waarop de rapper antwoordde: "Nee, dat is mijn dochter." De verwarde radioster bleef om opheldering vragen, dus de getatoeëerde artiest vertelde meer geruchten over zijn geheime relatie.

"Ik wil haar haar eigen beslissingen laten nemen", zei Post over het niet praten over zijn dochter in het openbaar. Hij bevestigde ook dat hij verloofd is met zijn baby mama. 'Ze is mijn verloofde,' zei hij tegen Stern. In mei 2022 vertelde de 26-jarige blij aan TMZ dat hij zijn eerste kind verwachtte. "Ik heb zin in dit volgende hoofdstuk in mijn leven, ik ben de gelukkigste die ik ooit ben geweest, en sinds ik me kan herinneren was ik verdrietig", vertelde hij."Tijd om voor mijn lichaam en mijn familie en vrienden te zorgen en elke dag zoveel mogelijk liefde te verspreiden."

Een paar jaar geleden verhuisde de rapper naar Utah om het high-life Hollywood te verlaten. "Mensen wilden dat ik in LA bleef, daar wordt het werk gedaan, maar ik was het zat. Er is altijd wel iets te doen en iemand wil altijd iets van je - en ik wilde niet gek worden", vertelde hij aan Billboard eerder dit jaar. "De verhuizing naar Utah heeft de zaken een stuk beter gemaakt voor mijn geestelijke gezondheid. Het is heel, heel goed geweest. Het is iets dat ik moest doen omdat LA me een schop onder de kont gaf. Dus het is zwaar, maar het is het waard."

Fans denken dat Post Malone een goede vader gaat worden

Veel fans bewonderen de beslissing van Post om naar Utah te verhuizen, vooral nu hij vader is. Ze voelen zich daar, de kunstenaar zou zijn gezinsleven privé kunnen houden en weg van de nieuwsgierige blikken van de media. "Ik ben blij dat hij erin geslaagd is zijn privéleven privé te houden, zijn huis in Utah is daar perfect voor", schreef een Reddit-commentator. De rapper zei eerder dat het stichten van een gezin een grote rol speelde bij zijn verhuizing.

"Ik wil gewoon ontspannen en genieten van de simpele dingen", legde hij uit. "Wees weer als een kind. Heb geen verantwoordelijkheden en alles is geregeld: je kinderen, je familie, iedereen is klaar en hoeft zich geen zorgen te maken, dus je kunt gewoon spelletjes spelen en in het hoge gras spelen." Dat klinkt mooi.

Aanbevolen: