Jessica Batten is verloofd - en de meeste van haar 'Love Is Blind'-co-sterren hebben haar gefeliciteerd

Inhoudsopgave:

Jessica Batten is verloofd - en de meeste van haar 'Love Is Blind'-co-sterren hebben haar gefeliciteerd
Jessica Batten is verloofd - en de meeste van haar 'Love Is Blind'-co-sterren hebben haar gefeliciteerd
Anonim

Love Is Blind-ster, Jessica Batten ging gisteren naar Instagram om het nieuws van haar verloving met Dr. Benjamin McGrath te delen, en haar co-sterren waren er snel bij om felicitaties te delen. Nou ja, de meeste in ieder geval.

Na 'After The Altar' gaat Jessica door het gangpad lopen

Zoals After The Altar-kijkers zich zullen herinneren, onthulde Jessica tijdens de special dat ze de afgelopen 7 maanden in een nieuwe relatie had doorgebracht. Fast-forward naar maart van dit jaar vierden de twee hun eenjarig jubileum, en 6 maanden later stelde de voet- en enkelchirurg de vraag aan zijn Netflix-stervriendin.

Jessica's co-sterren feliciteren haar met haar 'Happily Ever After'

In het kielzog van haar verlovingspost, mede-Love Is Blind-aluin, merkte Kenny Barnes op: "Zeg whaaaaat?! Gefeliciteerd, Jess! Opgewonden voor jullie allebei - blijf je levensreis schrijven. Trots op je."

Evenzo schreef Kelly Chase, "YAAASSSS!! Eeek!! Het ontvangen van je sms was het beste nieuws en had me in al mijn gevoelens!!!!! Ik ben zo ontzettend opgewonden voor je twee! Nogmaals gefeliciteerd! Ik hou van je!!"

Damian Powers deelde ook zijn goede wensen, "Gefeliciteerd!! Zo blij voor jullie allebei, " en Carlton Morton gutsten, "Zo blij voor jou! Gefeliciteerd en zegeningen voor jullie beiden. Ik wens jullie allemaal blijvende zegeningen, voorspoed, liefde en geluk! "

Nou, niet allemaal…

Met name afwezig bij de beste wensen? Absoluut niemand verrast, Jessica's ex-verloofde, Mark Cuevas was nergens te zien in de commentaren. Zoals fans maar al te goed weten, was hun uiteindelijke breuk allesbehalve vriendschappelijk, waarbij Jessica Mark ervan beschuldigde haar te hebben bedrogen met meerdere vrouwen.

MIA waren ook Jessica's ex-aanbidder, Barnett, en zijn vrouw, Amber. Gezien al het drama tussen de drie, zouden we zeggen dat dat nauwelijks een schok is. Per slot van rekening, zoals CheatSheet meldde, weigerde het paar Jessica's verjaardagscadeau aan hen te accepteren tijdens de After The Altar-special - samen met haar verontschuldiging.

Vooruitgaan vanuit het verleden

Gefeliciteerd of niet, het is duidelijk dat Jessica extatisch is om verder te gaan met de hele ervaring - en verder te gaan met haar aanstaande echtgenoot!

Dat gezegd hebbende, Love Is Blind zal altijd een speciaal plekje in haar hart hebben - vooral omdat, zoals ze vertelde aan People, Ben haar voor het eerst via Instagram benaderde nadat hij haar in de show had gezien. We zouden zeggen dat dit een redelijk goed voorbeeld is van alles wat gebeurt met een reden!

Hoewel de twee zich nog maar net in het leven hebben gevestigd als een verloofd stel, kunnen we niet wachten om de rest van hun liefdesverhaal te zien ontvouwen.

Aanbevolen: