10 comedians die hun eigen draai geven aan reality-tv

Inhoudsopgave:

10 comedians die hun eigen draai geven aan reality-tv
10 comedians die hun eigen draai geven aan reality-tv
Anonim

Reality-televisie verscheen voor het eerst in de vroege jaren 1990, maar werd bekend in de vroege jaren 2000 nadat shows als Big Brother en Idols wereldwijde franchises werden. Tegenwoordig maakt reality-tv een groot deel uit van de reguliere popcultuur en de entertainmentindustrie in het algemeen, en hoewel realityshows in verschillende vormen voorkomen, spreekt het voor zich dat sommige behoorlijk gescript zijn en andere absoluut niet.

Voor degenen met meer scripts is het niet ongebruikelijk dat acteurs, zangers en misschien zelfs komieken gastoptredens maken of zelfs als een deel van de hoofdcast optreden. Met comedians kunnen fans altijd verschillende wendingen verwachten, wat de shows des te leuker maakt voor kijkers. Ongetwijfeld spelen comedians een belangrijke rol in de hedendaagse reality-tv. Dus wie zijn enkele van deze strips die niet verlegen zijn om hun eigen draai aan de reality-tv-scene te geven? Lees verder om erachter te komen.

10 Jeff Dunham

Tijdens alle seizoenen van Op de hoogte blijven van de Kardashians, werd Caitlyn Jenner zelden gezien met een vriend. Dat veranderde echter in aflevering 18 van seizoen 8 toen Caitlyn veel tijd doorbracht met komiek Jeff Dunham. De vriendschap van het paar had fans aan hun schermen gekluisterd en dat allemaal dankzij de E! camera's, we hebben nooit een minuut plezier gemist.

Voor Jenner was het hebben van een vriend buiten haar familie ronduit geweldig, vooral omdat ze dezelfde interesses delen. De twee werden vaak gezien in oude auto's en vliegende drones en deden nog veel meer leuke activiteiten. Omdat een groot deel van Keeping Up With The Kardashians erg gescript aanvoelt, was Jeff zeker in staat om zijn eigen wendingen en humor te brengen waar fans duidelijk dol op waren.

9 Steve Harvey

In seizoen 15, aflevering 5 van Family Feud, deed Steve Harvey een wedstrijd tussen de Kardashians en de familie van Kanye West. De versie werd uitgezonden op CBS en was duidelijk erg bewerkt, en dus heel anders dan het kijkje achter de schermen dat we zagen op Keeping Up With The Kardashians. Op KUWTK zagen fans een chaotischer productieproces, voornamelijk veroorzaakt door het onvermogen van de Kardashian-Jenner om te beslissen wie hun vijfde speler zou worden.

Aanvankelijk zei Mary Jo, de matriarch van de familie, dat ze niet zeker wist of ze de show zou halen, waardoor Kim haar vriend Jonathan Cheban belde om als vijfde speler binnen te komen. De zaken namen echter een wending toen Mary Jo opdook na de aankomst van Jonathan. Naar verwachting leidde dit tot een discussie over wie uit het team zou moeten worden gegooid, maar om de zaken gemakkelijker te maken, ging Steve Harvey tegen de regels in. Voor het eerst in de geschiedenis van de show stond Harvey zes spelers toe in een team. Een hele mooie draai als je het ons vraagt!

8 Joel Dommett

Comedian en presentator, Joel Dommett is het anker van de populaire realityshow, The Masked Singer UK. De komiek is ook te zien geweest in andere reality-tv-shows zoals Live in Chelsea, Imperial Jokers UK, en ik ben een beroemdheid … Haal me hier weg! waar hij ervoor zorgt dat hij veel van zijn unieke komische wendingen en spins brengt.

7 Joe Lycett

Joe hervatte zijn rol als gastheer van de geliefde reality-competitie Great British Sewing Bee in 2019 en keer op keer hebben we gezien dat de 33-jarige zijn eigen humor incorporeerde tijdens zijn hostingtaken op de BBC One-show. Hij deed precies hetzelfde bij alle andere realityshows waarin hij verscheen of presenteerde.

6 Kevin Hart

Amerikaanse komiek en acteur Kevin Hart werd gecast als gastster in de zakelijke reality-tv-show Shark Tank, waarin ondernemers uit verschillende vakgebieden proberen financieringsinvesteringen voor hun zakelijke ideeën veilig te stellen. In de show nam Kevin natuurlijk zijn komische persoonlijkheid op waar kijkers duidelijk van genoten.

5 Olga Koch

Britse comedyfans zullen Olga Koch herkennen. Samen met meerdere optredens in shows zoals QI en House Of Games van Richard Osmond. Olga zit ook al vele jaren in het stand-up circuit en werd genomineerd voor Beste Nieuwkomer op de Edinburgh Fringe voor haar show Fight. Haar optredens in realityshows zijn altijd iets om te onthouden.

4 Michelle Buteau

De Amerikaanse stand-upcomedian en acteur Michelle Buteau presenteert de populaire realityshow The Circle. Haar slimme grappen en geklets over deelnemers zijn altijd perfect en zijn een van de grootste hoogtepunten van de show gebleven. Michelle is zonder twijfel een van de beste in de game en ze heeft een geheel nieuwe stijl van hosting naar de wereld van reality-tv gebracht.

3 Chris Rock

In het tweede seizoen van Real Husbands of Hollywood verscheen Chris Rock, ter vervanging van singer-songwriter Robin Thicke. De show is een volledig gescripte parodie op reality-tv-shows en speelt in op de competitieve relatie tussen alle jongens in de cast. In een paar afleveringen had Rock een confrontatie met ster Kevin Hart.

2 Sara Pascoe

De Engelse komiek is verschenen in reality-tv-shows zoals QI en Taskmaster. Pascoe gaat binnenkort ook Joe Lycett vervangen als presentator van The Great British Sewing Bee. Ze zal zeker haar eigen unieke draai aan de show geven, maar fans kunnen gerust zijn, wetende dat ze een vermakelijk seizoen tegemoet gaan.

1 Eli Matthewson

Comedian Eli Matthewson is af en toe een panellid op Have You Been Paying Attention?, een spelshow die behoorlijk populair is geworden, mede dankzij de unieke humor van komieken als Matthewson. Eli heeft ook de Fred Award gewonnen op het New Zealand International Comedy Festival voor de beste comedyshow voor Daddy-Short-Legs.

Aanbevolen: