Wat Demi Lovato heeft gedaan in 2021

Inhoudsopgave:

Wat Demi Lovato heeft gedaan in 2021
Wat Demi Lovato heeft gedaan in 2021
Anonim

29-jarige Amerikaanse acteur en zanger Demi Lovato brak een groot sterrendom uit met hun rol als Mitchie Torres in Camp Rock uit 2008. Kort daarna brachten ze hun eerste single uit, "This Is Me", met Joe Jonas als onderdeel van de film. Het nummer bereikte de top 9 in de Billboard Hot 100.

Lovato bracht hun eerste muziekalbum uit, Don't Forget, in 2008 en vervolgens het tweede album, Here We Go Again, in 2009. De laatste bereikte de eerste plaats in de VS. Een van hun beroemdste nummers, "Heart Attack", maakte deel uit van hun 4e album, Demi, dat de derde plek in de Billboard 200 bereikte. Demi bracht vervolgens hun 5e en 6e album uit, Confident in 2015 en Tell Me You Love Me in 2017. Bovendien heeft Lovato in hun acteercarrière deelgenomen aan verschillende tv-films en series. Deze omvatten Camp Rock en het vervolg Camp Rock 2: The Final Jam, Smurfs: The Lost Village, Louder Together, Charming en het Eurovisie Songfestival: The Story Of Fire Saga.

Demi Lovato's energieke persoonlijkheid weet niet hoe ze moet rusten. De beroemdheid is het hele jaar door bezig geweest. Van het onthullen van schokkende feiten over zichzelf tot het werken aan een heleboel projecten, dit is wat Demi Lovato in 2021 heeft gedaan.

8 Lovato kwam uit als niet-binair

In mei 2021 schokte Demi Lovato hun fans en de media toen ze uit de kast kwamen als niet-binair en verklaarde dat ze zij/zij voornaamwoorden gebruikten. De beroemdheid maakte de nieuwsaankondiging op Twitter en zei dat hun stap het resultaat is van zelfreflectie en genezing. Ze onthulden ook dat ze naar buiten kwamen om degenen die bang zijn of degenen die hun ware zelf niet aan hun dierbaren kunnen onthullen, aan te moedigen. Lovato is al sinds het begin van hun carrière een prominente supporter van LGBTQ-doelen.

7 Ze brachten 'Unidentified With Demi Lovato' uit

Het lijkt erop dat Lovato geobsedeerd is door UFO's, en daarom hebben ze een serie uitgebracht bestaande uit vier afleveringen die in première gingen op Peacock, genaamd Unidentified With Demi Lovato. Demi is op zoek naar de waarheden over UFO-optredens in de VS. Ze doen het met de hulp van hun vriend en zus. Ze bezoeken UFO-onderzoekers die geloven dat ET's al eeuwenlang op aarde zijn geland. Ze vertellen hen ook dat die wezens zich verbergen op een mysterieus eiland in de buurt van Santa Catalina in de Stille Oceaan.

6 Demi onthult dat ze zijn ontvoerd door buitenaardse wezens

In de serie Unidentified With Demi Lovato doet de zangeres "Heart Attack" een geweldige onthulling door te zeggen dat ze in 2020 een uittredingservaring hebben gehad. De ster ondergaat hypnose en regressieve hypnotherapie om meer te weten te komen over wat is er met hun gebeurt. Bovendien verklaarde Demi dat ze er zeker van waren dat de ervaring die ze hadden een UFO-waarneming was. Ze voegden eraan toe dat ET's geen bedreiging vormen voor mensen, en ze willen bewijzen dat ze vriendelijk zijn.

5 Ze brachten 'Demi Lovato: Dancing With The Devil' uit

Lovato heeft hun documentaireserie Demi Lovato: Dancing With The Devil uit 2021 uitgebracht. De serie, die het persoonlijke leven, de carrière en de strijd van de beroemdheid bespreekt, werd in maart en april 2021 in vier delen op YouTube gestreamd. Lovato onthulde in de serie informatie over hun drugsactie en hoe ze het risico liepen te overlijden aan een overdosis in 2018.

Castleden van de documentaire zijn, behalve Demi, Demi's moeder Dianna De La Garza, hun stiefvader Eddie De La Garza, hun zussen, assistenten, bedrijfsmanagers, neuroloog en ander personeel. Christina Aguilera, Elton John en Will Ferrell verschijnen ook in de serie.

4 And The Music Album, 'Dancing With The Devil… The Art Of Start Over'

Island Records bracht Demi Lovato's 7e muziekalbum uit, in 2021 getiteld Dancing With The Devil… The Art Of Starting Over. Het muziekalbum correleert met de documentairereeks Demi Lovato: Dancing With The Devil en de twee kunstwerken werden samen uitgebracht. Het album en de serie bespreken Demi's reis naar zelfbekrachtiging en zelfontdekking en beschrijven hun worsteling om door een bijna-doodervaring te gaan als gevolg van een overdosis drugs in 2018. Het album bevat 23 nummers.

3 Ze staan open voor relaties en daten

In maart 2021 onthulde Lovato dat ze panseksueel zijn en herhaalde onlangs dat ze zich aangetrokken voelen tot mensen. Ze verklaarden dat ze geen probleem hebben met het daten van mannen of vrouwen, niet-binaire mensen of andere mensen die zich identificeren met een variatie op het genderspectrum en vloeibaarheid. Ze zei dat ze open staat voor relaties en klaar is om haar liefde met iemand anders te delen.

2 Demi zei dat ze gelukkig zijn

In september 2021 onthulde Demi Lovato dat ze momenteel een gelukkig leven leiden. Na te zijn hersteld van hun drugsverslaving en eetstoornissen, voelt de ster zich tevreden met het niveau dat ze vandaag hebben bereikt. Ze voegden eraan toe dat die momenten van gelukzaligheid en vreugde die ze voelen zeer bevredigend zijn. Demi verklaarde ook dat ze naar muziek luisteren als ze wakker worden. Ze mediteren ook, wat hen een goed humeur geeft.

1 Hun nettowaarde bereikte $40 miljoen

Demi Lovato's carrière, bestaande uit meer dan 11 rollen in films en series, zeven albums, zeven tours en twee boeken, heeft hen in staat gesteld waanzinnig rijk te worden. Volgens Celebrity Net Worth heeft Demi Lovato een nettowaarde van $ 40 miljoen vanaf 2021. De bron onthult dat Lovato's baan als rechter in het tweede seizoen van de Amerikaanse X Factor-show hen een jaarsalaris van $ 2 miljoen opleverde. Bovendien genereerde hun albumwereldtour in 2017 ongeveer $ 21 miljoen aan inkomsten.

Aanbevolen: