Wat heeft Dr. Phil in 2021 gedaan?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Dr. Phil in 2021 gedaan?
Wat heeft Dr. Phil in 2021 gedaan?
Anonim

Hij is een van 's werelds beroemdste psychologen en presentator van de succesvolle realityshow Dr. Phil, die gezinnen helpt (en carrières lanceert, zoals die van Bhad Bhabie/ 'Cash me outside girl') sinds 2002. Dr. Phil, of Dr. Phillip McGraw, 71, die een hele plank vol zelfhulpboeken heeft geschreven, heeft carrière gemaakt eerlijk en praktisch advies te geven. De tv-persoonlijkheid werd beroemd toen hij verscheen in The Oprah Winfrey Show van goede vriend Oprah Winfrey en kwam in 2002 zijn eigen programma presenteren, waarbij hij in de loop van de afgelopen twintig honderden gasten met problemen hielp. jaar.

Dus wat heeft Dr. Phil is geweest in 2021?

6 Hij werkt aan het volgende seizoen van 'Dr. Phil'

Na al die jaren gaat Dr. Phil nog steeds door. Phil heeft hard gewerkt aan het filmen van het komende seizoen van de show, dat tijdens de zomermaanden wordt opgenomen. In 2018 werd al aangekondigd dat de talkshow met nog vier seizoenen zou worden verlengd, en dus zullen we tot zeker 2023 veel meer van Phil en zijn fascinerende gasten zien. Op Instagram schreef hij verheugd tegen fans: 'Seizoen 20 is actief!'

5 Hij interviewde de familie van Gabby Petito

Eerder deze maand filmde Dr. Phil een exclusief interview met de familie van Gabby Petito, die besloot zich voor het eerst uit te spreken na de ontdekking van Gabby's lichaam in Grand Teton National Park, Wyoming. De gastheer praat openhartig met de familie, die nog steeds op zoek is naar Brian Laundrie, de belangrijkste moordverdachte van de 22-jarige. Tijdens het tweedelige interview vertelt de familie openhartig over hoe ze het hebben gedaan en wat hun hoop voor de toekomst is. Het interview kreeg enorme beoordelingen en toonde Phil's buitengewone empathie voor de familie en zijn onbetwiste vaardigheid als interviewer.

4 Hij had een cameo bij de Emmy's van dit jaar

Weet je nog dat je Dr. Phil een paar weken geleden bij de Emmy's hebt gezien? Ja, je hebt het je niet verbeeld. De prijsuitreiking van dit jaar had een verrassend gastoptreden van Dr. Phil, die een verrassende cameo had in de "Emmy Losers Support Group", waarbij hij 'verliezers' van beroemdheden zoals Jason Alexander, Alyson Hannigan en Zooey Deschanel adviseerde. Terwijl sommige fans dol waren op zijn sketch, waren anderen niet blij met het uiterlijk van Dr. Phil. Een Vulture-schrijver schreef: 'Dus hadden we de cameo van Dr. Phil nodig? We snappen dat het past bij de vage psychiatrische sfeer van het 'steungroep'-gedeelte, en ja, hij heeft geen Emmy, maar we voelen het niet in dit verder lieve en onschuldige stukje.' Het lijkt erop dat zijn nieuwe wending in comedy geen volledig succes was, maar het laat alleen maar zien dat Dr. Phil zijn eigen grenzen verlegt en nieuwe formaten probeert. Zal de tv-presentator in de toekomst wat meer komedie proberen? We zullen moeten afwachten, maar het blijft geweldig om hem bezig te zien en zijn werk interessant te houden.

3 Hij lanceerde een podcast over giftige persoonlijkheden

Phil heeft hard gewerkt aan zijn nieuwe podcast. "Phil in the Blanks: Toxic Personalities in the Real World" werd gelanceerd op dinsdag 19 oktober en bespreekt narcistische persoonlijkheidsstoornis, waarbij luisteraars worden geadviseerd hoe ze bij anderen kunnen worden opgespoord en hoe ermee om te gaan als je het slachtoffer dreigt te worden aan hun manipulatieve gedrag. "Sommige narcisten willen gewoon alle aandacht - sommigen gebruiken het als wapen", heeft Dr. Phil gezegd. Luister ernaar om meer te horen.

2 Hij vierde een speciale verjaardag

Phil vierde zijn 71e verjaardag met familie en vrienden, en zijn geliefde vrouw Robin 'kaapte' de Instagram van haar man om een speciaal bericht voor fans te plaatsen: 'Het is Robin! Ik heb Phillip's Instagram overgenomen om ervoor te zorgen dat iedereen hem een HEEL gelukkige verjaardag wenst!!! Is hij niet de schattigste?' Hij kan al jaren opschieten, maar Phil ziet er even jeugdig en gelukkig uit als altijd, en geniet van de gelegenheid om te ontspannen en aan die sterke familiebanden te werken.

1 Dr. Phil begon zijn nieuwe tv-show, 'House Calls With Dr. Phil'

Hij heeft het erg druk, maar in augustus zag Dr. Phil zijn nieuwe tv-show uitgezonden op CBS. Enkele maanden eerder kondigde de therapeut zijn vrijlating aan zijn toegewijde fans online aan, waarmee hij anticipatie op de show opbouwde. Hij schreef op Instagram en onthulde alle details: 'Ik ben trots om de nieuwe primetime-serie van een uur aan te kondigen, HOUSE CALLS WITH DR. PHIL, gaat op woensdag 18 augustus (9.00-22.00 uur, ET/PT) in première op CBS Television Network en is live en on demand te streamen via de CBS-app en Paramount+.' De nieuwe show is een hit bij fans, die genieten van het intieme format en de nieuwe kijk op Dr. Phil's benadering van psychologie. De show was ook een hit bij critici, die de show zeer prezen en vonden dat het een opwindende nieuwe richting was voor de ervaren tv-presentator.

Aanbevolen: