Wat heeft Usher in 2021 gedaan?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Usher in 2021 gedaan?
Wat heeft Usher in 2021 gedaan?
Anonim

Usher Raymond IV, professioneel bekend als Usher, is een tijdje uit de schijnwerpers geweest, maar er zijn dit jaar veel dingen met hem gebeurd.

Usher is een Amerikaanse zanger, songwriter, acteur, zakenman en danser die vooral bekend staat als een van de best verkopende muziekartiesten van de jaren 2000 met zijn album Confessions. Het album bevatte singles, "Yeah!" en “Caught Up” en gaf Usher een Grammy Award voor Best Contemporary R&B Album.

Hij ging verder met vele andere succesvolle albums en toerde over de hele wereld. De zangeres heeft zelfs geploeterd in acteren, op het podium en op het scherm.

Veel entertainers deden het afgelopen jaar een stap terug vanwege de pandemie, en Usher deed hetzelfde. Nu is hij terug en klaar om opnieuw de hitlijsten en de entertainmentindustrie te domineren.

Dus, wat heeft Usher precies gedaan in 2021?

10 'Team Up For Excellence'

"Team Up For Excellence- the Film" brengt de geschiedenis van harmonie tussen deze culturele entiteiten tot leven door middel van een muzikale reis, volgens de website van Remy Martin. Het benadrukt de connecties tussen cognac en Amerikaanse muziek sinds 1917 en hoe ze synoniem zijn. Usher vertelt het verhaal. Je kunt de korte film bekijken op de website van de cognac. Het is een interessant horloge als je een paar minuten kunt missen.

9 Held A Peloton Artists Series

In april hield Usher een serie van Peloton-artiesten. Mensen houden ervan om in vorm te komen, en ze vinden het heerlijk om in vorm te komen wanneer een beroemdheid hen er doorheen leidt. Het kenmerkte ritten, runs, yoga, kracht en bootcamp lessen. Hij werkte samen met Ally Love voor Peloton Homecoming. De twee werken aan het creëren van Usher Dancer Cardio Classes. We zijn buiten adem als we eraan denken.

8 Opgevoerd bij de IHeartRadio Music Awards

Usher maakte dit jaar een geweldige comeback bij de iHeartRadio Music Awards. Hij presenteerde de show en speelde een medley van zijn grootste hits. Hij werd omringd door dansers en brak zelfs zelf enkele moves uit. Usher werd vergezeld door Lil Jon om hun hit "Yeah!"

Hij sprak over hoe het voelde om voor het eerst sinds de pandemie op te treden. "De schoonheid van entertainment is niet alleen de creatie, het is ook de reactie", vertelde hij aan Maxwell van Z100. "En de reactie van de fans vanavond om ervoor te zorgen dat deze artiesten weten dat ze het waarderen met deze prijzen, maar meer dan dat, om te kunnen optreden voor een live publiek, hier in Los Angeles, echt voor de de eerste keer voor velen van ons, [is geweldig]."

7 Verwacht vierde kind

Usher en zijn vriendin, Jenn Goicoechea, verwelkomden afgelopen september hun eerste kind, Sovereign Bo, en verwachten nu hun tweede samen. Ze debuteerde met haar babybuik bij de iHeartRadio Music Awards. Het koppel heeft het geslacht van de baby niet bekendgemaakt en ook niet wanneer ze uitgerekend is. Usher is ook de vader van Usher V, 13 jaar, en Naviyd, 12 jaar, die hij deelt met ex-vrouw Tameka Foster.

6 Peaches Remix

De meeste mensen weten dat Usher degene was die Justin Bieber ontdekte. "Peaches" is dit jaar een populair nummer geweest en natuurlijk, wie zou er anders op een remix van Biebers nummer moeten staan dan de man die hem ontdekte? Het kenmerkte ook Ludacris en Snoop Dogg. Het kwam uit in juni, net op tijd voor de zomer. Fans hielden van de remix en velen zeiden dat de mix van rappers hen nostalgie gaf.

5 Ontmoette vice-president Kamala Harris

Usher had het voorrecht om vice-president Kamala Harris te ontmoeten. Hij ontmoette haar toen ze aankondigden dat Juneteenth een officiële feestdag zou zijn. Harris is gedeeltelijk zwart, dus ze drong aan op deze belangrijke gebeurtenis in de geschiedenis om enige erkenning te krijgen die het verdient. Je kunt hem, de vice-president en vele anderen zien vieren nadat de beslissing was genomen.

4 Nieuw album uitbrengen

Usher vertelde de Associated Press in mei dat hij klaar is om een nieuw album uit te brengen. Confessions 2 zou ergens dit jaar uitkomen, maar heeft nog geen datum geprikt. Hoewel hij heeft gezegd dat hij het zou kunnen uitbrengen tijdens zijn residentie in Las Vegas. Hij heeft twee singles uitgebracht, "Don't Waste My Time" en "Bad Habits", van het aankomende album. Verwacht dus voor het einde van het jaar een gloednieuw album van hem!

3 Residentie in Las Vegas

Veel artiesten hebben dit jaar hun residenties in Las Vegas aangekondigd voor dit en volgend jaar. Usher is een van de celebs die deze zomer de stad overneemt. Zijn residency begon in juli en loopt tot en met 1 januari. Tickets voor Usher: The Las Vegas Residency zijn nu te koop! Hij speelt oude en nieuwe hits, dus kom zeker eens kijken. Als je een fan bent van Usher, of zelfs als je dat niet bent, wordt het vast een vermakelijke avond.

2 werd besproken in het nieuwe boek van ex-vrouw

Tameka Foster Raymond, modestylist voor beroemdheden en ex-vrouw van Usher, heeft een nieuwe memoires uitgebracht. Het gaat in op een paar misvattingen die optraden toen ze met de zangeres trouwde. Here I Stand… In A Beautiful Stat e is beschikbaar voor pre-order en behandelt het verlies van haar zoon en geeft een kijkje in haar wereld. De titel van de memoires is een knipoog naar Usher's vijfde album, Here I Stand, dat hij uitbracht toen ze getrouwd waren.

1 kondigde een muziekfestival aan voor 2022

Een nieuw muziekfestival met enkele van de grootste namen in hiphop en R&B komt volgend jaar naar Las Vegas. Op het "Lovers and Friends Festival" zullen Snoop Dogg, Bobby Dee, Usher, Ciara, Ashanti en meer aanwezig zijn! Teken gaan in de verkoop op 2 augustus. Ze beginnen bij $ 175 en gaan vanaf daar omhoog. Dus als je op 14 mei 2022 vrij bent, ga dan naar de Las Vegas Grounds voor een epische dag vol muziek.

Aanbevolen: