Wat heeft Jamie Lynn Spears in 2021 gedaan?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Jamie Lynn Spears in 2021 gedaan?
Wat heeft Jamie Lynn Spears in 2021 gedaan?
Anonim

Toen Britney Spears vorige week een enorme overwinning behaalde in haar strijd om de voogdij van haar landgoed omver te werpen, juichte de wereld met haar mee. Het was een enorm moment voor de ster en ze ontving veel vriendelijke berichten na de overwinning. Een stem die niet werd gehoord, althans niet in het openbaar, was die van haar jongere zus, Jamie Lynn. Er werd volop gespeculeerd over de reden waarom Jamie Lynn en broer Bryan besloten geen commentaar te geven op de zaak, en dat heeft de interesse in de relatie tussen de Spears aangewakkerd. zusters.

Dus met al deze speculaties over de voormalige Zoey 101-ster, laten we eens kijken wat ze in 2021 heeft uitgespookt.

6 Ze steunt oudere zus Britney

Oudere zus Britney heeft een rechtszaak met veel publiciteit doorstaan om de controle over haar landgoed terug te krijgen. Hoewel Britney in september schaduw leek te werpen op haar broers en zussen en cryptische berichten plaatste waarin stond dat degenen die het dichtst bij haar stonden er nooit voor haar waren, lijkt Jamie Lynn Britney toch te hebben gesteund tijdens haar juridische strijd. Dit is echter niet zonder problemen verlopen, aangezien Jamie Lynn beweert dat zij en haar dochters hiervoor met de dood zijn bedreigd. In juni sprak Jamie Lynn zich uit ter ondersteuning van haar oudere broer of zus en zei: "Ik ben zo trots op haar omdat ze haar stem gebruikt."

"Als ze het conservatorium beëindigt… of wat ze ook maar wil doen om gelukkig te zijn, dan steun ik dat." Ze voegde eraan toe: "Ik ben zo trots op haar dat ze om nieuwe raad heeft gevraagd, zoals ik haar vele jaren geleden had gezegd."

5 Ze heeft het druk om moeder te worden

Jamie Lynn heeft het ook super druk gehad met het opvoeden van haar twee dochters Maddie, 13, en Ivey, 3. Hoewel ze regelmatig hartverwarmende en mooie foto's van haar meisjes op Instagram plaatst, houdt Jamie het ook graag echt door open te zijn over de moeilijkheden van het moderne moederschap. Berichten zijn ondertiteld met zinnen als 'INSTAGRAM vs. REALITY' en bespreken hoe je een 'dansmoeder' bent. Aw!

4 Omgaan met orkaan Ida

Jamie Lynn lijkt ook te maken te hebben gehad met de verschrikkelijke gevolgen van orkaan Ida, zoals zoveel anderen in Louisiana. Ze ging naar Instagram om haar dankbaarheid te delen dat ze eindelijk weer stromend water had na de ramp en schreef: 'Als je eindelijk elektriciteit in je huis krijgt, was je je haar en trek je echte kleren aan… nog steeds zovelen zonder stroom en nog veel meer die verloren alles. mijn zegeningen tellen en blijven helpen waar ik kan.'

Ze moedigde ook anderen aan om te helpen waar ze kunnen, en te doneren aan noodfondsen om te helpen met de crisis.

3 gracieus omgaan met trollen

Jamie Lynn en haar moeder zijn onderworpen aan een zware hoeveelheid kritiek en wrede opmerkingen van online trollen over de behandeling van Britney. Hoewel Jamie Lynne lijkt te zwijgen over de mishandeling, heeft haar moeder zich uitgesproken door simpelweg te zeggen: 'Stop.'

Ze voegde er later aan toe: ‘Ik [spreek me uit] door mijn advocaat en het rechtssysteem sinds de eerste dag te gebruiken en GEEN sociale media of de pers te gebruiken! Je moet je onderzoek doen! Sorry dat je zo onwetend bent! Fijne dag en probeer positiviteit!’

2 Ze is aan het filmen voor het tweede seizoen van 'Sweet Magnolias'

Jamie is ook druk bezig geweest om weer in haar acteerritme te komen. Maandenlang heeft ze hard gewerkt aan het filmen van seizoen 2 van Sweet Magnolias, dat deze zomer afliep. Het nieuwe seizoen zal ergens in 2022 op Netflix verschijnen, hoewel er nog geen officieel nieuws is. Jamie Lynn is, samen met Dion Johnstone en Brandon Quinn, gepromoveerd tot een vaste serie vanaf mei 2021. Sweet Magnolias is een enorm succes geweest en een groot probleem voor Jamie terwijl ze werk blijft pompen in haar acteercarrière.

1 Jamie Lynn heeft ook aan haar nieuwe memoires gewerkt

Jamie Lynn werkt naar verluidt ook aan een nieuwe memoires waarin ze alle moeilijke momenten in haar leven zal onderzoeken en de controverses waarmee ze in verband wordt gebracht zal aanpakken. Volgens E!, is het boek ingesteld om "de details achter Jamie Lynn's hoogste en laagste momenten te onthullen", inclusief "nooit eerder gehoorde verhalen die soms grappig, inspirerend, rommelig en ongemakkelijk zijn. Zoals het feit dat de creditcard van haar moeder werd geweigerd bij Limited Too toen haar zus op de radio was, hoe het voelt om 16 en Pregnant te hebben geïnspireerd met haar eigen levensverhaal, waarom het ATV-ongeluk van haar dochter haar ertoe bracht haar leven opnieuw te evalueren en om te buigen, en waarom haar familie is net als elke andere familie.”

Het boek heeft echter voor enige controverse gezorgd, zowel vanwege de timing (terwijl haar zus haar conservatorschapsstrijd in de rechtbank vecht) als vanwege de werktitel - I Must Confess: Family, Fame, and Figuring It Out. Worthy Publishing heeft echter een verklaring uitgegeven waarin staat dat de titel nog niet is opgelost en dat het boek van Jamie Lynn de afgelopen 12 maanden in ontwikkeling is geweest en de wereld haar inspirerende verhaal in haar eigen woorden zal laten horen, voor de eerste keer tijd.”

Aanbevolen: