Dit zijn de rijkste mensen waarmee Zoë Kravitz een romantische band heeft gehad

Inhoudsopgave:

Dit zijn de rijkste mensen waarmee Zoë Kravitz een romantische band heeft gehad
Dit zijn de rijkste mensen waarmee Zoë Kravitz een romantische band heeft gehad
Anonim

Actrice Zoë Kravitz is vrijwel beroemd sinds de dag dat ze werd geboren - voor degenen die het niet weten, ze is de dochter van rockster Lenny Kravitz en actrice Lisa Bonet. Zoë had haar acteerdebuut in de rom-com No Reservations uit 2007 en sindsdien heeft ze Hollywood stormenderhand veroverd. De actrice speelde in blockbusters zoals X-Men: First Class, The Divergent-franchise en Mad Max: Fury Road, evenals shows zoals Big Little Lies en High Fidelity.

Aangezien fans over de hele wereld geen genoeg kunnen krijgen van de actrice, is het geen verrassing dat velen ook in haar privéleven investeren. Vandaag richten we ons op Zoë's liefdesleven en alle mensen met wie ze in de loop der jaren een romantische band heeft gehad. Hoewel de actrice tijdens haar carrière nogal wat celebs heeft gedateerd, concentreren we ons vandaag op degenen met het hoogste vermogen. Voor degenen die zich afvragen, heeft de actrice zelf momenteel een geschat vermogen van $ 8 miljoen. Als je je ooit hebt afgevraagd welke van Zoë's liefdesbelangen voor beroemdheden (huidig en verleden) de rijkste is, blijf dan scrollen om erachter te komen!

7 Ezra Miller (2010) - Nettowaarde $3 miljoen

De aftrap is acteur Ezra Miller. Zoë Kravitz en The Perks of Being a Wallflower-ster werden in 2010 kort aan elkaar gekoppeld terwijl ze het romantische komediedrama Beware the Gonzo aan het filmen waren. Ezra Miller werd beroemd als Kevin in de dramafilm We Need to Talk About Kevin uit 2011, en volgens Celebrity Net Worth heeft de getalenteerde acteur momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 3 miljoen, waardoor ze op plek nummer zeven op de lijst van vandaag staan..

6 Penn Badgley (2011-2013) - Nettowaarde $ 8 miljoen

De volgende op de lijst is acteur Penn Badgley. De You-ster en Zoë Kravitz begonnen in 2011 met elkaar te daten en toen werden de twee vaak buiten gespot.

Helaas gingen de twee Hollywood-sterren in 2013 uit elkaar. Penn Badgley werd beroemd als Dan Humphrey in de tienerdramashow Gossip Girl in 2007 en volgens Celebrity Net Worth wordt Penn Badgley momenteel geschat op een vermogen van $ 8 miljoen, wat hem op plek nummer zes plaatst. Zoals degenen die goed hebben opgelet al weten, hebben de beroemde acteur en Zoë Kravitz momenteel exact hetzelfde vermogen!

5 Ben Foster (2007-2008) - Netto waarde $12 miljoen

De top vijf op de lijst van vandaag wordt geopend door acteur Ben Foster die van augustus 2007 tot juni 2008 met actrice Zoë Kravitz uitging. In die tijd waren de twee niet verlegen over hun relatie en werden ze vaak samen in het openbaar gezien. Ben Foster werd in 1996 beroemd in de Disney Channel-show Flash Forward en volgens Celebrity Net Worth wordt de Punisher-ster momenteel geschat op een nettowaarde van $ 12 miljoen.

4 Chris Pine (2014-2015)- Netto waarde $30 miljoen

Een andere Hollywood-ster die de lijst van vandaag heeft gehaald, is Chris Pine. De acteur en Zoë Kravitz waren van september 2014 tot februari 2015 aan elkaar gelinkt.

Chris Pine maakte zijn acteerdebuut als Lord Devereaux in de rom-com uit 2004 The Princess Diaries 2: Royal Engagement en momenteel wordt - volgens Celebrity Net Worth - de Star Trek reboot-ster geschat op een nettowaarde van $ 30 miljoen, wat hem op plek vier plaatst.

3 Michael Fassbender (2010-2011) - Netto waarde $40 miljoen

De top drie op de lijst van vandaag wordt geopend door acteur Michael Fassbender. De Hollywood-ster werd tussen 2010 en 2011 gelinkt aan Zoë Kravitz - vlak voordat de actrice met Penn Badgley begon te daten. Michael Fassbender maakte zijn debuut op het grote scherm in de fantasy-oorlogsepische film 300 in 2007 en volgens Celebrity Net Worth heeft de X-Men-ster momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 40 miljoen.

2 Channing Tatum (2021-heden) - Netto waarde $ 80 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is acteur Channing Tatum met wie Zoë Kravitz momenteel aan het daten is. De twee sterren werden voor het eerst samen gespot in augustus 2021, wat betekent dat hun relatie vrij nieuw is. Channing Tatum maakte zijn acteerdebuut in de dramafilm Coach Carter in 2005 en volgens Celebrity Net Worth wordt de Magic Mike-ster momenteel geschat op een nettowaarde van $ 80 miljoen - maar dat was nog steeds niet genoeg om hem op plek nummer één te plaatsen.

1 Drake (2013) - Netto waarde $200 miljoen

En tot slot, het afronden van de lijst op plek nummer één is een van de geruchten over beroemdheden van Zoë Kravitz - de Canadese rapper Drake. De muzikant en de actrice waren in november en december 2013 aan elkaar gelinkt, maar ze hebben nooit een relatie bevestigd. Volgens Celebrity Net Worth wordt de Canadese muzikant momenteel geschat op een indrukwekkend vermogen van $ 200 miljoen - wat hem een voorsprong geeft op alle anderen op de lijst van vandaag!

Aanbevolen: