Is Ryan Reynolds de rijkste man waarmee Blake Lively een romantische band heeft gehad?

Inhoudsopgave:

Is Ryan Reynolds de rijkste man waarmee Blake Lively een romantische band heeft gehad?
Is Ryan Reynolds de rijkste man waarmee Blake Lively een romantische band heeft gehad?
Anonim

Iedereen die gelijke tred houdt met de wereld van entertainment, weet zeker dat Blake Lively en Ryan Reynolds een van Hollywood's beroemdste it-koppels zijn. De twee zijn al tien jaar samen en zijn zeker het bewijs dat zelfs de rijken en beroemdheden het kunnen volhouden. Maar voordat Lively besloot met Reynolds te trouwen, ging de actrice uit met een paar andere beroemde sterren.

Vandaag bekijken we of Ryan Reynolds de rijkste man is waar Blake Lively romantisch mee in verband is gebracht. De verbluffende actrice was tenslotte ook gekoppeld aan een paar zeer beroemde (en rijke) Hollywood-hunks - dus blijf scrollen om erachter te komen wie de rijkste is!

6 Blake Lively heeft momenteel een nettowaarde van $30 miljoen

Laten we beginnen met hoe rijk Blake Lively is. Volgens Celebrity Net Worth wordt de actrice momenteel geschat op een vermogen van $ 30 miljoen. Blake Lively acteert al sinds eind jaren '90, maar pas in de films The Sisterhood of the Traveling Pants en het tienerdrama Gossip Girl verwierf ze internationale bekendheid. Naast acteren heeft Lively in de loop der jaren ook enkele merkaanbevelingen gedaan, en die hebben zeker ook bijgedragen aan haar vermogen.

5 Haar eerste bekende vriendje Kelly Blatz heeft een nettowaarde van $1,5 miljoen

We trappen de lijst af in 2004, toen Blake Lively net begon te daten met acteur Kelly Blatz. Destijds stonden ze allebei aan het begin van hun carrière, maar zelfs toen was het duidelijk dat Lively de grotere ster zou worden.

Blatz en Lively dateerden van mei 2004 tot april 2007, toen ze besloten hun eigen weg te gaan. Vandaag de dag wordt Kelly Blatz - die vooral bekend is door het spelen van de hoofdrol in de sciencefiction-avonturenshow Aaron Stone - geschat op een nettowaarde van $ 1,5 miljoen.

4 Haar ex-vriend Penn Badgley heeft een nettowaarde van $8 miljoen

De volgende op de lijst is acteur Penn Badgley die samen met Blake Lively beroemd werd in het tienerdrama Gossip Girl. In de show speelden de twee liefdesbelangen en het lijkt alsof ze snel besloten om elkaar ook in het echte leven een kans te geven. Lively en Badgley dateerden van mei 2007 tot september 2010, toen ze besloten uit elkaar te gaan. Beiden bleven echter op Gossip Girl totdat de show in 2012 werd afgesloten, zodat ze elkaar bleven zien. Volgens Celebrity Net Worth wordt Penn Badgley momenteel geschat op een nettowaarde van $ 8 miljoen. Dit najaar is de acteur te zien als Joe Goldberg in het derde seizoen van de Netflix-thrillershow You.

3 Haar geruchtmakende affaire Ryan Gosling heeft een nettowaarde van $70 miljoen

Ryan Gosling La La Land
Ryan Gosling La La Land

Het openen van de top drie van de rijkste jongens waarmee Blake Lively een romantische band heeft gehad, is Hollywood-ster Ryan Gosling. Het gerucht ging dat Lively en Gosling eind 2010 - van oktober tot december - voor een zeer korte tijd met elkaar waren uitgegaan. Geen van de twee heeft echter ooit een relatie bevestigd, dus het blijft een beetje een mysterie.

Volgens Celebrity Net Worth heeft Ryan Gosling momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 70 miljoen. De acteur werd begin jaren 2000 beroemd en hij is vooral bekend door zijn hoofdrol in films als The Notebook, La La Land, Crazy Stupid Love en The Big Short.

2 Haar man Ryan Reynolds heeft een nettowaarde van $150 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is Blake Lively's echtgenoot Ryan Reynolds. De twee acteurs leerden elkaar in 2010 kennen op de set van de superheldenfilm Green Lantern. Hoewel ze vrienden bleven, duurde het tot oktober 2011 voordat ze officieel begonnen te daten. In juni 2012 verloofden de twee sterren zich en trouwden ze op 9 september 2012. Samen hebben Lively en Reynolds drie dochters: James (geboren in december 2014), Inez (geboren in september 2016) en Betty (geboren in oktober). 2019). Volgens Celebrity Net Worth wordt Ryan Reynolds momenteel geschat op een nettowaarde van $ 150 miljoen. De acteur maakte zijn debuut in de industrie in de jaren '90 en hij is vooral bekend door zijn hoofdrol in films als The Proposal, de Deadpool-films, Blade: Trinity en Pokémon: Detective Pikachu.

1 Maar met een nettowaarde van $260 miljoen is Leonardo DiCaprio de rijkste man aan wie de actrice is gekoppeld

leonardo dicaprio film screenshot
leonardo dicaprio film screenshot

En tot slot, het afronden van de lijst op plek nummer één is Hollywood-ster, Leonardo DiCaprio. Vlak voordat Lively met haar huidige echtgenoot Ryan Reynolds begon te daten, had ze een relatie van vijf maanden met DiCaprio. De twee dateerden van mei tot oktober 2011 en werden destijds vaak samen gespot. Volgens Celebrity Net Worth wordt Leonardo DiCaprio momenteel geschat op een indrukwekkend vermogen van $ 260 miljoen. De acteur werd beroemd in de jaren '90 en hij is vooral bekend door zijn hoofdrol in films als Titanic, The Aviator, The Revenant en The Wolf of Wall Street.

Aanbevolen: