Is Tom Cruise de rijkste man waarmee Katie Holmes een romantische band heeft gehad?

Inhoudsopgave:

Is Tom Cruise de rijkste man waarmee Katie Holmes een romantische band heeft gehad?
Is Tom Cruise de rijkste man waarmee Katie Holmes een romantische band heeft gehad?
Anonim

Hollywood-ster Katie Holmes werd in de jaren '90 beroemd door haar vertolking van Joey Potter in het tienerdrama Dawson's Creek. Sindsdien speelde Katie in talloze blockbusters zoals Wonder Boys, The Gift, Phone Booth, Pieces of April, Batman Begins, Thank You for Smoking, Don't Be Afraid of the Dark, Jack and Jill, Touched with Fire en nog veel meer..

Aangezien Katie al meer dan 20 jaar in de entertainmentindustrie zit, is het niet verwonderlijk dat fans getuige zijn geweest van haar date met een paar andere beroemde sterren. Een van haar meest beruchte relaties was zeker haar huwelijk met acteur Tom Cruise. Vandaag onderzoeken we of Tom echt de rijkste man is waarmee Katie (die momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 25 miljoen heeft) ooit is gelinkt - blijf scrollen om erachter te komen!

6 Emilio Vitolo heeft een nettowaarde van $ 1,5 miljoen

De aftrap is Katie Holmes' meest recente partner - acteur en chef-kok Emilio Vitolo. Katie en Emilio werden voor het eerst met elkaar gespot in augustus 2020. Tijdens hun relatie werden de twee regelmatig gespot in New York City. Helaas, hoewel velen dachten dat de chef-kok misschien degene voor de Hollywood-ster zou zijn, besloten de twee in april 2021 hun eigen weg te gaan. Volgens Distractify heeft Emilio Vitolo momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 1,5 miljoen.

5 Chris Klein heeft een nettowaarde van $ 3 miljoen

Volgende op de lijst is American Pie-ster Chris Klein. Katie en Chris begonnen te daten in januari 2000 en in december 2003 verloofden de twee acteurs zich. De sterren zijn echter nooit getrouwd en in maart 2005 verbraken Katie en Chris hun verloving en gingen uit elkaar.

Naast de American Pie-franchise staat Chris Klein ook bekend om zijn optredens in shows als The Flash en Sweet Magnolias. Volgens Celebrity Net Worth wordt de acteur momenteel geschat op een vermogen van $ 3 miljoen.

4 Peter Cincotti heeft een nettowaarde van $9 miljoen

Laten we verder gaan met zanger en pianist Peter Cincotti met wie Katie Holmes in 2013 werd gelinkt. Hun relatie werd echter nooit bevestigd, en zelfs als die er was, duurde die zeker niet lang. In 2003 bereikte het gelijknamige debuutalbum van de muzikant de nummer 1 in de Billboard jazz chart en sindsdien is hij een vaste waarde in de vocale jazzindustrie. Volgens Idol Net Worth wordt Peter Cincotti momenteel geschat op een nettowaarde van $ 9 miljoen.

3 Joshua Jackson heeft een nettowaarde van $12 miljoen

De Canadese acteur Joshua Jackson is de volgende op de lijst van vandaag. De acteur en Katie Holmes ontmoetten elkaar in 1998 op de set van de tienerdramashow Dawson's Creek, en ze dateerden van 1998 tot 1999. Destijds waren beiden vrij nieuw in de entertainmentindustrie.

Tegenwoordig is Joshua Jackson vooral bekend door zijn optreden in shows als Fringe, The Affair, When They See Us en Little Fires Everywhere. Volgens Celebrity Net Worth wordt de acteur momenteel geschat op een vermogen van $ 12 miljoen.

2 Jamie Foxx heeft een nettowaarde van $150 miljoen

Volgende op de lijst is Hollywood-ster, Jamie Foxx. Jamie en Katie begonnen te daten in augustus 2014 en het leek zeker alsof ze heel snel behoorlijk serieus werden. In juli 2019 beëindigden de twee Hollywoodsterren echter hun vijfjarige relatie. Jamie Foxx is vooral bekend door zijn hoofdrol in films als Ray, Dreamgirls, Django Unchained, Annie, Baby Driver en nog veel meer. Naast acteren is Foxx ook een getalenteerd muzikant en in de loop der jaren bracht hij vijf succesvolle studioalbums uit - Peep This, Unpredictable, Intuition, Best Night of My Life en Hollywood: A Story of a Dozen Rose s. Volgens Celebrity Net Worth wordt Jamie Foxx momenteel geschat op een nettowaarde van $ 150 miljoen. Hoewel er geen twijfel over bestaat dat Jamie Foxx erg rijk is, is hij nog steeds niet de rijkste darm waarmee Katie Holmes een relatie had!

1 Tom Cruise heeft een nettowaarde van $600 miljoen

En tot slot, het afronden van de lijst is Hollywood-ster Tom Cruise. Zoals velen zich waarschijnlijk herinneren, begonnen Tom en Katie halverwege de jaren 2000 te daten. De twee sterren werden voor het eerst samen gespot in april 2005 en in juni van hetzelfde jaar verloofden ze zich. Tom en Katie verwelkomden hun dochter Suri op 18 april 2006 en op 18 november 2006 stapten ze in het huwelijksbootje. Hun relatie duurde echter niet eeuwig en in juli 2012 ging het paar uit elkaar. Tom Cruise is vooral bekend door zijn hoofdrol in films als Risky Business, Top Gun, Interview with the Vampire, Jerry Maguire, de Mission: Impossible-franchise, Edge of Tomorrow en nog veel meer. Volgens Celebrity Net Worth wordt Tom Cruise momenteel geschat op een vermogen van $ 600 miljoen - wat hem zeker de rijkste celeb maakt waaraan Katie Holmes ooit is gekoppeld!

Aanbevolen: