Iedereen met wie Pete Davidson een romantische band heeft gehad

Inhoudsopgave:

Iedereen met wie Pete Davidson een romantische band heeft gehad
Iedereen met wie Pete Davidson een romantische band heeft gehad
Anonim

Pete Davidson stapte voor het eerst op het toneel in 2014 toen hij het jongste castlid werd dat meedeed aan NBC's Saturday Night Live. De komiek heeft sindsdien internationale faam en succes gekatapulteerd, en daarmee gepaard gaande een enorme interesse in zijn liefdesleven.

Hoewel Pete vrij privé blijft als het gaat om zijn persoonlijke leven, zo veel dat hij wegblijft van sociale media, heeft dat hem er niet van weerhouden om nogal openbare relaties aan te gaan met enkele A-lijststerren. De acteur was notoir verloofd met popprinses Ariana Grande, terwijl hij werd gekoppeld aan een aantal andere beroemdheden, waardoor hij een behoorlijk Hollywood-bad boy was.

Meer recentelijk was Pete romantisch verbonden met Kaley Cuoco, waarbij veel fans beweerden dat hij de reden was waarom Cuoco haar nu ex-man in september verliet. Hoewel Pete op dit moment vrijgezel lijkt te zijn, is het slechts een kwestie van tijd voordat hij een nieuw boe-geroep heeft.

8 Carly Aquilino

Pete Davidson is niet altijd erg openbaar geweest als het erom gaat dat hij een beroemdheid is, maar toen hij merkte dat hij romantisch verbonden was met Girl Code-actrice Carly Aquilino, leek het alsof hij niet al te open was daarover ook niet. Het duo was in 2015 aan elkaar gekoppeld, maar ze duurden niet al te lang.

In 2018 gaf Aquilino commentaar op zijn verloving met Ariana en plaatste hij een screenshot van een vreemd sms-bericht dat ze van een vriend ontving en zei: "Ik weet dat ik de 9 miljardste persoon ben die je vandaag hierover sms't, maar …ik kan niet."

7 Cazzie David

Na zijn nogal snelle romance met Carly Aquilino, werd Pete Davidson later in 2016 gekoppeld aan Cazzie David. Dit was de eerste serieuze relatie van de acteur, aangezien het duo bijna twee jaar standhield, maar terwijl ze samen waren, waren ze nogal wat. Nadat hij begin 2018 uit elkaar ging, deelde Pete hoe geweldig Cazzie was en zei dat hij "veel geluk had. Ze is heel, heel erg ondersteunend", vertelde de acteur aan Entertainment Tonight.

6 Ariana Grande

Hoewel Cazzie David misschien de eerste grote relatie van de acteur was, is het duidelijk dat zijn tijd met Ariana Grande de overwinning op die afdeling pakt. Het duo begon te daten in mei 2018 en was pas een paar weken daarna verloofd.

Veel fans beweerden dat ze te snel waren gegaan, en aangezien het duo de zaken in oktober van dat jaar, vijf maanden na hun verloving, afzegde, lijkt het alsof fans gelijk hebben gehad!

5 Kate Beckinsale

Pete bleef een paar maanden vrijgezel na zijn splitsing van Ariana Grande, maar hij wachtte niet te lang voordat hij verder ging. De komiek werd in januari 2019 gelinkt aan actrice Kate Beckinsale nadat de twee flirterig werden gespot op een Golden Globes afterparty.

Kate is naar verluidt gezien terwijl ze op Pete wachtte en beweerde dat ze met niemand anders wilde praten. Ze werden later gespot op een reeks dates, om hun affaire in april van dat jaar af te blazen.

4 Margaret Qualley

Het lijkt alsof Pete Davidson niet lang vrijgezel kan blijven! De Dirt-acteur bevond zich in een relatie met Once Upon A Time In Hollywood-ster, Maragret Qualley.

Een bron dicht bij Qualley onthulde dat de twee in de lente van 2019 een paar maanden aan het daten waren en dat ze "erg enthousiast over hem was", zegt Ons. Ondanks dat het een leuke match was, waren de twee in oktober 2019 voorbij, maar de bron beweert dat de twee vrienden zijn gebleven.

3 Kaia Gerber

Pete Davidson en Kaia Gerber waren romantisch verbonden in november 2019, slechts een maand na zijn breuk met Margaret Qualley. Hoewel fans wezen op het enorme leeftijdsverschil, leek dat Pete er niet van te weerhouden het supermodel na te streven.

In december van dat jaar deelde Pete op SNL dat hij terugging naar een instelling voor geestelijke gezondheidszorg, wat misschien te overweldigend was voor Kaia, die in januari 2020 uit elkaar ging met Pete.

2 Phoebe Dynevor

Na haar succes in het allereerste seizoen van de populaire Netflix-show, Bridgerton, merkte Phoebe Dynevor dat ze aan het daten was met Pete Davidson. De twee werden vaak buiten gespot, zelfs met lippen op elkaar tijdens een tenniswedstrijd.

Hoewel ze allebei naar verluidt toegewijd waren aan elkaar, lijkt het alsof dat niet genoeg was om ze bij elkaar te houden. Na vijf maanden daten gingen Pete en Phoebe net op tijd uit elkaar zodat ze terug kon keren naar het Verenigd Koninkrijk voor seizoen twee van de Netflix-serie.

1 Kaley Cuoco

Kaley Cuoco was romantisch verbonden met Pete Davidson na hun tijd in de Meet Cute-film. Nadat het filmen was afgerond, plaatste Kaley een reeks foto's van haar en Pete op haar Instagram, waardoor fans in de war raakten over de status van hun relatie.

Als je bedenkt dat dit gebeurde toen Kaley scheidde van haar ex-man, Karl Cook, zijn fans er zeker van dat de twee veel meer zijn dan alleen co-sterren. Een bron vertelde ons dat de twee niet aan het daten zijn, maar gewoon een geweldige chemie hebben.

Aanbevolen: