Is Tristan Thompson de rijkste man waarmee Khloé Kardashian een romantische band heeft gehad?

Inhoudsopgave:

Is Tristan Thompson de rijkste man waarmee Khloé Kardashian een romantische band heeft gehad?
Is Tristan Thompson de rijkste man waarmee Khloé Kardashian een romantische band heeft gehad?
Anonim

Reality-televisiester Khloé Kardashian werd in 2007 samen met haar familie beroemd toen de hitshow Keeping Up with the Kardashians in première ging. Tegenwoordig kunnen fans over de hele wereld geen genoeg krijgen van Khloé en haar zussen, en het is onnodig om te zeggen dat hun liefdesleven altijd in de schijnwerpers staat.

Net als haar zussen is Khloé in de loop der jaren in verband gebracht met een flink aantal beroemde sterren en hoewel ze sinds 2016 een knipperlichtrelatie heeft met basketballer Tristan Thompson, is hij dat zeker' t de enige beroemde (en rijke) man die Khloé leuk vond. Vandaag rangschikken we de jongens aan wie de reality-tv-ster was gekoppeld op basis van hun vermogen - dus blijf scrollen om erachter te komen of Tristan Thompson de rijkste is!

12 Terrence J - Netto waarde $4 miljoen

De lijst wordt afgetrapt door acteur en entertainmentreporter Terrence Jenkins, die in 2009 werd gekoppeld aan de reality-tv-ster. Momenteel is Terrence Jenkins - die vooral bekend is als de gastheer van BET's show 106 & Park en als de co -anker van E! Nieuws - wordt geschat op een nettowaarde van $ 4 miljoen.

11 Trey Songz - Netto waarde $12 miljoen

Volgende op de lijst is muzikant Trey Songz die vooral bekend is van de hits "Can't Help but Wait", "Say Aah", "Bottoms Up" en "Heart Attack". In de loop van zijn carrière bracht de muzikant acht studioalbums uit en hij wordt momenteel geschat op een vermogen van $ 12 miljoen. Trey Songz en Khloé Kardashian waren van maart tot juli 2016 aan elkaar gelinkt.

10 Rick Fox - Netto waarde $20 miljoen

Laten we verder gaan met voormalig basketbalspeler en acteur Rick Fox met wie Khloé Kardashian van maart tot mei 2015 werd gelinkt. Fox speelde basketbal in de NBA voor de Boston Celtics en Los Angeles Lakers en hij heeft momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 20 miljoen.

9 French Montana - Netto waarde $ 22 miljoen

Muzikant French Montana is de volgende op de lijst. De rapper is vooral bekend van zijn hit "Unforgettable" en in de loop van zijn carrière bracht hij vier studioalbums uit.

French Montana had een relatie met de reality-tv-ster van april 2014 tot april 2015 en hij wordt momenteel geschat op een nettowaarde van $ 22 miljoen.

8 The Game - Nettowaarde $ 25 miljoen

Volgende op de lijst is nog een andere rapper - deze keer hebben we het over The Game. De muzikant is vooral bekend van de hit "Hate It or Love It" en in de loop van zijn carrière heeft hij negen studioalbums uitgebracht. The Game en Khloé Kardashian dateerden van oktober 2013 tot februari 2014. Momenteel wordt geschat dat de rapper een nettowaarde van $ 25 miljoen heeft.

7 Lamar Odom - Netto waarde $30 miljoen

Laten we verder gaan met de voormalige professionele basketbalspeler Lamar Odom met wie Khloé Kardashian van september 2009 tot december 2016 getrouwd was. Lamar Odom speelde in de NBA voor de Los Angeles Lakers. Momenteel wordt geschat dat de voormalige atleet een nettowaarde van $ 30 miljoen heeft.

6 Odell Beckham Jr. - Netto waarde $40 miljoen

American football Odell Beckham Jr. is de volgende op de lijst. De atleet en Khloé Kardashian werden in mei 2016 kort aan elkaar gekoppeld. Odell Beckham Jr speelde voor de New York Giants en Cleveland Browns en speelt momenteel voor de Los Angeles Rams. Momenteel wordt geschat dat de atleet een vermogen heeft van $ 40 miljoen.

5 Rick Ross - Nettowaarde $45 miljoen

Laten we verder gaan met rapper Rick Ross, die momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 45 miljoen heeft. De reality-tv-ster en de muzikant waren van mei tot juni 2015 aan elkaar gekoppeld.

De rapper werd in 2006 beroemd met zijn debuutsingle "Hustlin'" en sindsdien heeft hij tien studioalbums uitgebracht.

4 Tristan Thompson - Netto waarde $45 miljoen

Spot nummer vier op de lijst gaat naar Khloé Kardashian's vaste partner, professionele basketballer Tristan Thompson. Samen hebben ze een dochter - True Thompson, geboren in april 2018. In de loop van zijn carrière speelde de NBA-speler voor de Cleveland Cavaliers, de Boston Celtics en speelt hij momenteel voor de Sacramento Kings. Tristan Thompson wordt momenteel ook geschat op een nettowaarde van $ 45 miljoen, wat betekent dat hij zijn plek deelt met Rick Ross. De atleet en de reality-tv-ster hebben van september 2016 tot juni 2021 een knipperlichtrelatie gehad. Momenteel lijken ze niet samen te zijn, en misschien heeft het feit dat Tristan door de jaren heen ontrouw is geweest ertoe bijgedragen hun splitsing.

3 Wiz Khalifa - Netto waarde $60 miljoen

De top drie op de lijst van vandaag openen is rapper Wiz Khalifa. De muzikant en Khloé Kardashian waren van februari tot maart 2015 aan elkaar gelinkt. Wiz Khalifa werd eind jaren 2000 beroemd en sindsdien heeft hij zes succesvolle studioalbums uitgebracht. Momenteel wordt geschat dat de rapper een vermogen heeft van $ 60 miljoen.

2 Matt Kemp - Nettowaarde $ 75 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is de professionele honkbalspeler Matt Kemp. Momenteel wordt de atleet geschat op een vermogen van $ 75 miljoen. Matt Kemp en Khloé Kardashian gingen van december 2013 tot maart 2014 met elkaar uit. In de loop van zijn carrière speelde Kemp voor de Los Angeles Dodgers, San Diego Padres, Atlanta Braves, Cincinnati Reds en Colorado Rockies.

1 James Harden - Netto waarde $ 165 miljoen

En tot slot, de lijst met de rijkste man met wie Khloé Kardashian uitging, is professionele basketballer James Harden die momenteel voor de Brooklyn Nets speelt. De reality-tv-ster en de atleet dateerden van juni 2015 tot februari 2016. Momenteel wordt geschat dat James Harden een vermogen heeft van $ 165 miljoen.

Aanbevolen: