Chrissy Teigen wordt gesleept omdat ze probeerde terug te sluipen op Twitter

Chrissy Teigen wordt gesleept omdat ze probeerde terug te sluipen op Twitter
Chrissy Teigen wordt gesleept omdat ze probeerde terug te sluipen op Twitter
Anonim

Gebruikers van sociale media van heinde en verre waren gisteren in paniek toen talloze platforms een urenlange stroomstoring ondervonden.

Twitter was de enige server die, afgezien van een paar technische problemen, online bleef. En mensen in de Twitter-sfeer waren in zo'n staat van alarm omdat ze geen toegang hadden tot sites zoals Instagram en Facebook, dat velen de terugkeer van een bekend en controversieel gezicht naar de app misten - Chrissy Teigen

Teigen is heel erg een product van het pre-woke internet. De zakenvrouw en voormalig model heeft veel kritiek gekregen, niet alleen vanwege haar waarneembare "cringy" aanwezigheid op sociale media, maar ook vanwege haar meedogenloze trollen van de reality-tv-ster Courtney Stodden in tweets die in de jaren 2010 zijn opgegraven. Nadat de aantijgingen van Stodden eerder dit jaar aan het licht kwamen, sprak Teigen over de overtuiging dat ze "voor altijd was geannuleerd" en uitte daardoor gevoelens van "depressie". De laatste keer, voor gisteren, dat Teigen op Twitter had gepost was in juni om haar verontschuldigingsbriefje aan Stodden te delen.

Maar de ster deed haar gisteren terugkeren naar het platform, samen met hordes anderen die als laatste redmiddel naar Twitter gingen omdat geen enkel ander platform functioneerde. Haar eerste tweet in bijna vier maanden was, in klassieke Teigen-stijl, een grap, lezend: "alles is niet beschikbaar !! neem het ons eerlijk allemaal af”. Sindsdien heeft de moeder van drie verschillende andere dingen op haar Twitter-feed geplaatst, waaronder een clip van zichzelf die danst in de regen. De terugkeer van Teigen naar Twitter is echter niet aan iedereen onopgemerkt gebleven en veel gebruikers op het platform vermoeden dat het zo getimed was dat het geen publieke aandacht trok. Een persoon antwoordde op haar eerste tweet: "Niet dat je denkt dat je hier terug zou kunnen sluipen" en een ander schreef: "je ervoor gekozen om vandaag terug te komen op Twitter, maakte dit allemaal alleen maar erger voor iedereen.”

Juni was dit jaar niet de eerste keer dat Teigen probeerde zich terug te trekken van sociale media. Ze kondigde ook aan dat ze in maart Twitter verliet, voordat ze haar account slechts drie weken later opnieuw activeerde en aankondigde dat het "VERSCHRIKKELIJK voelde om jezelf het zwijgen op te leggen".." Nu roepen sommige Twitter-gebruikers de hypocrisie op in haar oproep om sociale media "van ons af te nemen"..”

Teigens vermeende poging om "terug te sluipen" op Twitter lijkt echter te hebben gewerkt. Hoewel ze een zekere hoeveelheid trollen aantrekt voor haar terugkeer, lijkt de ster de reguliere programmering op haar feed te hebben hervat.

Hopelijk zijn er in de nabije toekomst geen kwasten meer met de beruchte "annuleringscultuur"!

Aanbevolen: