Beyoncé wordt gesleept omdat ze onbewust een bloeddiamant draagt

Inhoudsopgave:

Beyoncé wordt gesleept omdat ze onbewust een bloeddiamant draagt
Beyoncé wordt gesleept omdat ze onbewust een bloeddiamant draagt
Anonim

Beyonce Knowles kan meestal geen kwaad. Queen B, altijd geliefd bij haar fans, is gewend om de liefde op te zuigen van haar miljoenen volgers, die massaal naar elke post komen die ze plaatst en lof en liefde delen. Deze keer bekritiseren fans de ster voor het dragen van een bloeddiamant in een recente advertentiecampagne, en ze voelt de weerslag op een grote manier.

Beyonce en haar man, muziekmagnaat, Jay-Z, haalden eerder deze week de krantenkoppen toen ze samen poseerden voor een enorme campagne voor sieradenreuzen, Tiffany & Co.

Wat ze zich echter niet realiseerden, is het feit dat de enorme diamant van $30 miljoen toevallig een bloeddiamant is, en fans beschouwen bloeddiamanten absoluut niet als de beste vriend van dit meisje.

Beyonce's Blood Diamond

Als onderdeel van een enorme, een jaar durende campagne voor Tiffany & Co., werd Beyonce getooid met een enorme diamant van $ 30 miljoen, 128,54 dollar die alleen door een select aantal, legendarische vrouwen is gedragen; Mary Whitehouse, Lady Gaga, Gal Gadot en de legendarische Audrey Hepburn.

Niemand van hen kreeg enige woede van fans na het dragen van de diamanten, maar Beyonce voelt de woede van boze fans die haar slepen voor het promoten van zo'n controversieel sieraad.

Voor een paar korte momenten werd Beyonce op verschillende manieren geëerd met deze campagne. Ze was de 5e vrouw die de diamant om haar nek droeg en was de eerste zwarte vrouw die hem ooit droeg.

Helaas werd het moment van eer snel verminderd toen werd onthuld dat deze diamant een bloeddiamant was. Plots veranderde het hele perspectief van de advertentie. Er was een zwarte vrouw die een bloeddiamant om haar nek droeg.

Dit veranderde alles, en het verzet was hevig.

Fans klappen uit

Fans hebben uitgehaald tegen Beyoncé, ondanks het feit dat ze de diamant ongewild droeg, zonder echt begrip te hebben van de geschiedenis die het vertegenwoordigde.

In plaats van vereerd te worden als de eerste zwarte vrouw die deze prestigieuze diamant draagt die de hoogste niveaus van weelde vertegenwoordigt, wordt ze in plaats daarvan gekweld door fans. Ze zeggen boos dat dit een afschuwelijke weergave is van het kolonialisme op zijn best.

Deze advertentie ging snel van een historisch moment dat de zwarte bevrijding vertegenwoordigt, naar een vernederende weergave van slavernij door een elite zwarte vrouw die haar succes in de gezichten van haar fans smeert.

De reactie was zo erg dat Beyonce's moeder, Tina Knowles, haar te hulp moest schieten, fans afslacht voor hun kritiek op haar dochter en haar verdedigde door te stellen dat veel van diezelfde fans die uithalen, zijn ze dragen ook diamanten waarvan ze de oorsprong niet kennen, en beweren dat het waarschijnlijk ook bloeddiamanten zijn.

Aanbevolen: