Kanye West klapt terug naar Kim Kardashian omdat hij probeerde hem te "gaslighten"

Inhoudsopgave:

Kanye West klapt terug naar Kim Kardashian omdat hij probeerde hem te "gaslighten"
Kanye West klapt terug naar Kim Kardashian omdat hij probeerde hem te "gaslighten"
Anonim

Kanye West klapt terug naar Kim Kardashian nadat zijn ex-vrouw hem had gevraagd te stoppen met het “verhaal” dat hij zijn kinderen niet mocht zien. Ye reageerde door Kim te targeten in een reeks Instagram-berichten, waarbij ze de realityster ervan beschuldigde hem te "gaslighten" en te zeggen dat ze het leuk vond om hem "over de rand" te drijven.

Kanye zette ook zijn zinnen op Pete Davidson, die naar eigen zeggen probeerde 'met hem te spelen' nadat hij onlangs opschepte dat hij in bed lag met de vrouw van de rapper.

Kanye West's bewering dat hij zijn kinderen niet kon zien, was volgens Kim Kardashian slechts een verhaal

Ye's beschuldigingen kwamen nadat zijn ex-vrouw hem gisteren eindelijk had gebeld en hem beschuldigde van het schilderen van een 'verhaal' dat hij zijn kinderen niet te zien krijgt. De opmerking moet Ye geërgerd hebben, want hij vuurde terug door te beweren dat zijn kinderen niet naar de zondagsdienst mogen gaan en dat Kim slordig is met de schema's.

"Stop alsjeblieft met dit verhaal", beweerde Kim in een sindsdien verwijderde opmerking. "Je was hier net vanmorgen om de kinderen op te halen voor school."

"Mijn kinderen mochten gisteren niet naar de zondagsdienst en er zijn meerdere keren dat de schema's op het laatste moment werden gewijzigd, waardoor ik als ouder van mij vervreemd was, wat goddank onwettig is", vuurde Ye terug. "Mijn familie is gebroken, mijn naam is gesleept en neergezet."

Kanye beweerde ook dat zijn ex-vrouw hem probeerde te 'gaslighten', maar dat zij en Pete gewoon 'pionnen in een groter spel' waren

Je had ook een paar woorden over Pete Davidson, die zei dat hij "met hem probeert te spelen sinds SNL sketches." Pete ontmoette Kim toen ze in oktober Saturday Night Live presenteerde, en hoewel de komiek heeft geprobeerd uit de vete te blijven, zei hij onlangs tegen de rapper dat hij moest kalmeren. Nadat Ye weigerde, schepte de komiek op dat hij met zijn vrouw.

De Yeezy-mogul beweerde toen dat zijn ex-vrouw het "grappig" vond om te proberen hem "over de rand" te drijven, wat volgens hem niet heeft gewerkt. De rapper gaf toe dat hij met succes alles heeft vermeden dat zou kunnen leiden tot een straatverbod, ondanks meerdere pogingen om hem te gaslighten.

"Veel babymama's spelen op deze manier over de hele wereld," zei Ye. "Maar niemand gaat met mij of mijn kinderen spelen. Ik weet dat Kim en SKETE pionnen zijn in een groter spel."

Dit is niet de eerste keer dat de rapper zijn ex ervan beschuldigt het hem moeilijk te maken om zijn kinderen te zien. In januari beweerde Kanye dat zijn ex-vrouw hem van het verjaardagsfeestje van zijn dochter afhield door het adres achter te houden en dat hij het uiteindelijk van Travis Scott moest krijgen.

Aanbevolen: