Kylie Jenner wordt gesleept omdat ze zwarte ontwerper niet tagt in Insta Snap

Inhoudsopgave:

Kylie Jenner wordt gesleept omdat ze zwarte ontwerper niet tagt in Insta Snap
Kylie Jenner wordt gesleept omdat ze zwarte ontwerper niet tagt in Insta Snap
Anonim

Kylie Jenner is bekritiseerd omdat ze een modelabel van Black niet heeft getagd in twee van haar meest recente Instagram-berichten.

De Amerikaanse socialite heeft een reeks foto's gedeeld terwijl ze poseert in een oranje jurk met een asymmetrische halslijn van mesh, zonder het merk, het Britse modelabel LoudBrand Studios, te taggen.

Het bedrijf, eigendom van oprichter en creatief directeur Jedidiah Duyile, plaatste later drie foto's van Kylie in de jurk opnieuw op hun sociale media-pagina's.

Kylie Jenner beschuldigd van het over het hoofd zien van Brits zwart merk

Twitter-gebruiker @zoeyy227 sloeg Jenner in een post waarin ze het incident uitlegden. Ze wees er ook op dat Jenner naar verluidt de opmerkingen heeft verwijderd die het merk taggen.

Moest Kylie het modelabel labelen?

Fans van Jenner, aan de andere kant, wezen erop dat ze het merk niet mocht taggen omdat haar bericht geen gesponsorde samenwerking was. Sommigen voegden er ook aan toe dat ze meestal niemand tagt in haar Instagram-berichten, zelfs niet haar stylist Jill Jacobs.

Ondanks kritiek heeft Jenner geen tag of shout-out aan het merk toegevoegd. De socialite werd verder bekritiseerd omdat ze tijdens de pandemie op vakantie ging, omdat ze zich in een luxe resort in de woestijn lijkt te bevinden.

Dit verhaal heeft echter een happy end, aangezien het Britse label met steun is overladen en hun Vashtie-jurk binnen enkele uren uitverkocht was, en zei dat het "dankbaar is voor Jill [Jacobs, Kylie's styliste] en Kylie."

Kylie Jenner bekritiseerd voor het niet betalen van haar Bengaalse werknemers

De controverse over kleding is slechts het laatste incident waarbij Jenner in heet water terechtkomt. Vorige maand werd de kledinglijn van haar en zus Kendall ervan beschuldigd haar Bengaalse arbeidskrachten in februari en maart 2020 niet te hebben betaald.

De zussen hebben een verklaring uitgegeven waarin ze alle beweringen ontkennen en verduidelijken dat het merk dat verantwoordelijk is voor hun kledinglijn niets te maken heeft met Global Brand Group, het bedrijf dat ervan wordt beschuldigd bestellingen te annuleren en werknemers te ontslaan.

Aanbevolen: