Dit is wat de cast van 'Sweet Magnolias' heeft gezegd over Jamie Lynn Spears

Inhoudsopgave:

Dit is wat de cast van 'Sweet Magnolias' heeft gezegd over Jamie Lynn Spears
Dit is wat de cast van 'Sweet Magnolias' heeft gezegd over Jamie Lynn Spears
Anonim

Netflix pompt nieuwe inhoud in een alarmerend tempo, en het lijkt alsof er elke week heel veel nieuwe dingen zijn om naar te kijken. Het is geweldig voor fans, die altijd op zoek zijn naar de nieuwste en beste show om van te genieten.

Sweet Magnolias had een succesvol debuut in 2020, en fans waren verheugd om te horen dat seizoen twee in 2021 ingepakt werd. Ondanks het goede nieuws waren fans ook boos dat Jamie Lynn Spears, die fans wilden opstarten vanaf de show, bleef rondhangen.

De publieke perceptie rond Spears is bekend, maar hoe denkt de cast van de show over haar? We hebben de onderstaande details.

'Sweet Magnolias' heeft twee seizoenen gehad

Twee jaar geleden maakte Sweet Magnolias zijn debuut op Netflix en er was veel verwachting voor de show. Het was een bewerking van de Sherryl Woods-romans, wat betekent dat de show veel had waar te maken.

Met JoAnna Garcia Swisher die een getalenteerde cast leidt, heeft Sweet Magnolias nu twee seizoenen uitgezonden op Netflix. De serie heeft voor wat buzz gezorgd bij de fans, die graag een derde seizoen op het streamingplatform zouden zien verschijnen.

Swisher zelf heeft verklaard dat ze aan boord is voor een derde seizoen, mocht Netflix groen licht geven.

"Ik denk dat er een grote opwinding en bereidheid is om het te doen. Ik denk dat Netflix de show altijd ongelooflijk heeft gesteund, en we hebben het gevoel dat ze er echt van houden", zei ze.

De show heeft veel te bieden, maar een belangrijk gespreksonderwerp was Jamie Lynn Spears en haar betrokkenheid bij de show.

Jamie Lynn Spears speelt Noreen

In 2019 haalde Jamie Lynn Spears de krantenkoppen toen werd aangekondigd dat ze zich bij de cast van Sweet Magnolias zou voegen. Spears had als jongere ster succes op tv gevonden en mensen waren enthousiast om te zien wat ze op tafel zou brengen in de Netflix-serie.

In de aankondiging verklaarde Netflix dat Spears Noreen Fitzgibbon zou spelen, "een jonge vrouw die vastbesloten is om een nieuw leven voor zichzelf op te bouwen na een reeks slechte keuzes."

Voor fans van Spears was dit enorm nieuws. Buiten het betalen van Zoey Brooks op Zoey 101, was Spears grotendeels weggebleven van acteren. Dus een terugkeer naar vorm op een Netflix-show met een schat aan potentieel was een verfrissend gezicht om te zien.

Spears is betrokken geweest bij beide seizoenen van de show en fans hebben genoten van wat ze naar de serie heeft gebracht. Echter, gezien alles wat zich heeft afgespeeld tussen Spears en haar zus, hebben velen zich afgevraagd wat haar castmates in de show over haar denken.

Wat heeft de cast over haar gezegd?

Dus, wat heeft de cast van Sweet Magnolias te zeggen over Jamie Lynn Spears tijdens haar tijd in de show? Nou, ondanks de publieke perceptie rondom haar, hebben degenen die met haar hebben gewerkt aardige dingen over haar te zeggen.

"Ze is een dierbare vriendin en een geweldige moeder", zei Joanna Garcia Swisher.

Heather Headey, die niet veel tijd kon besteden aan het werken met Spears, had genoeg aardige dingen te zeggen.

"Jamie Lynn en ik hebben niet veel scènes samen gehad, want, weet je, Helen is niet zo dol op haar. Ze komt er wel. Maar Jamie Lynn is altijd zo lief geweest. Ze is zo professioneel en aardig en zacht- gesproken en gewoon een lief, heel aardig hart dat haar best doet om een goede moeder en een goede vrouw te zijn [voor echtgenoot Jamie Watson], "zei de actrice.

"Ik waardeer dat in haar. Ik wist niet wat ik moest verwachten toen ik Jamie Lynn tegen het lijf zou lopen, weet je, en merkte dat ik gewoon bij haar zat en we zouden praten en lachen en giechelen. Toen ik in de show kwam, was mijn baby 3 maanden oud en de hare [dochter Ivey, nu 3] ongeveer een jaar en dus begreep ze me, weet je, borstvoeding geven in de trailer en kolven. En dus zou ze zeggen: ‘Doe gewoon dit en pak dit en krijg dit voor dat.’ … Maar het was geweldig om, weet je, dat [advies] van haar te krijgen, " vervolgde ze.

Jamie Lynns tijd in de krantenkoppen heeft zeker een minder dan ideaal beeld van haar geschetst, maar haar castmates lijken het leuk te vinden om met haar aan Sweet Magnolias te werken.

Sweet Magnolias seizoen twee wordt momenteel gestreamd op Netflix, dus fans kunnen nu op de hoogte blijven van het verhaal.

Aanbevolen: