10 dingen die Jamie Lynn Spears heeft gedaan sinds 'Zoey 101

Inhoudsopgave:

10 dingen die Jamie Lynn Spears heeft gedaan sinds 'Zoey 101
10 dingen die Jamie Lynn Spears heeft gedaan sinds 'Zoey 101
Anonim

In 2005 ging de hit Nickelodeon sitcom Zoey 101 in première en het werd al snel een enorm succes. De hoofdrol in de show was niemand minder dan de jongere zus van popster Britney Spears, Jamie Lynn. Jamie Lynn speelde in de show tot 2008 toen ze vanwege haar persoonlijke leven afscheid moest nemen van haar geliefde personage Zoey Brooks.

Vandaag bekijken we alles wat Jamie Lynn Spears heeft gedaan sinds haar Nickelodeon-dagen. Van genieten van countrymuziek tot de hoofdrol in een populaire Netflix-show - blijf scrollen om te zien wat de jongere zus van Britney het afgelopen decennium heeft gedaan!

10 Jamie Lynn speelde in de Netflix-show 'Sweet Magnolias'

Zoete Magnolia's Jamie Lynn Spears
Zoete Magnolia's Jamie Lynn Spears

De aftrap is het feit dat Jamie Lynn Spears zich bij de cast van Netflix' romantische dramaserie Sweet Magnolias voor 2020 heeft gevoegd. De show ging vorig jaar mei in première - en in juli werd hij verlengd voor een tweede seizoen. In de show portretteert Jamie Lynn Spears Noreen Fitzgibbons, en zij schittert naast JoAnna Garcia Swisher, Brooke Elliott en Heather Headley.

9 In juni 2008 beviel de tienerster van haar dochter Maddie

Zoals fans zich herinneren, kondigde Jamie Lynn in 2007 aan dat ze zwanger was - en op dat moment was ze nog maar 16 jaar oud. Jamie was zwanger van haar toenmalige vriend Casey Aldridge, en een jaar later verloofden de twee zich. Op 19 juni 2008 beviel Jamie Lynn Spears van hun dochter Maddie Briann Aldridge. Helaas beëindigde het paar hun verloving in 2009 en gingen ze officieel uit elkaar in 2010.

8 In 2014 trouwde Jamie Lynn met zakenman Jamie Watson

Kort nadat Jamie Lynn Spears en Casey Aldridge uit elkaar gingen, begon de jongere zus van Britney Spears te daten met zakenman Jamie Watson.

Na twee jaar daten, kondigde het paar hun verloving aan in maart 2013. Een jaar later - op 14 maart 2014 - trouwden Jamie en Jamie tijdens een ceremonie in New Orleans.

7 en vier jaar later werd hun dochter Ivey Joan geboren

In de herfst van 2017 kondigde Jamie Lynn Spears aan dat ze zwanger is van haar man - en op 11 april 2018 beviel de jongere Spears-zus van haar tweede dochter Ivey Joan Watson. Ivey is 10 jaar jonger dan haar halfzus Maddie, maar degenen die Jamie Lynn Spears op sociale media volgen, weten zeker dat haar twee dochters perfect met elkaar overweg kunnen.

6 En ze bracht haar debuutsingle "How Could I Want More" uit

Gezien het feit dat haar oudere zus een van de meest succesvolle popsterren ter wereld is, was het slechts een kwestie van tijd voordat Jamie Lynn in haar voetsporen zou treden. Jamie Lynn bracht haar debuutsingle "How Could I Want More" uit op 25 november 2013 en aangezien het een traditionele ballad in country-stijl was, kon je gerust zeggen dat Jamie besloot een carrière in de countrymuziek na te streven in plaats van in de popmuziek.

5 Evenals haar debuut-EP 'The Journey'

Jamie Lynn Spears The Journey
Jamie Lynn Spears The Journey

In mei 2014 bracht Jamie Lynn Spears eindelijk haar debuutalbum uit met de titel The Journey. De EP bevatte vijf nummers, waaronder "How Could I Want More". The Journey maakte opnieuw duidelijk dat Jamie Lynn een carrière in de countrymuziek wil nastreven, maar de muzikant en actrice moet haar debuutstudioalbum nog uitbrengen.

4 Jamie Lynn was ook te horen op Britney Spears's nummer "Chillin' With You" in 2013

Naast het uitbrengen van haar eigen muziek, heeft Jamie Lynn ook samengewerkt met haar beroemde zus Britney Spears. In december 2013 bracht Britney haar achtste studioalbum uit, getiteld Britney Jean, en daarop stond een nummer genaamd "Chillin' With You", waarop haar jongere zus te zien was.

Eerlijk gezegd hopen fans dat de twee zussen in de toekomst weer gaan samenwerken, want het was merkbaar hoe graag ze samenwerken!

3 In 2018 nam ze deel aan Nickelodeon's spelshow 'Double Dare'

In 2018 keerde Jamie Lynn Spears terug naar Nickelodeon - en het is veilig om te zeggen dat iedereen enthousiast was. De ster nam deel aan een aflevering van de nieuw leven ingeblazen spelshow Double Dare die werd uitgezonden op 13 juli 2018 en getiteld "Team Server vs. Team Spears". In de aflevering streden Jamie Lynn en haar dochter Maddie tegen Josh Server en zijn nichtje. Het moeder-dochterduo won en ze doneerden uiteindelijk meer dan $ 15.000 om te doneren aan een ziekenhuis in New Orleans.

2 Vorig jaar namen Jamie Lynn en Chantel Jeffries een nieuwe versie van het themanummer 'Zoey 101' op

In 2020 verraste Jamie Lynn Spears iedereen door een nieuwe versie van het Zoey 101-themalied "Follow Me" uit te brengen. Ze nam het nummer op samen met muzikant Chantel Jeffries en de videoclip daarvoor is zeker met sterren bezaaid. Naast de twee dames bevat de muziekvideo - die hierboven te zien is - optredens van JoJo Siwa, Dixie D'Amelio, Gigi Gorgeous, Eva Gutowski, Loren Gray en de oudste dochter van Jamie Lynn Spears, Maddie.

1 En tot slot, Jamie Lynn Spears is helemaal voor een 'Zoey 101'-reboot

Ten slotte sluiten we de lijst af met een mogelijke reboot van Zoey 101, waar Jamie Lynn Spears absoluut zin in zou hebben. Hoewel er al een tijdje geruchten gaan dat de populaire Nickelodeon-show een reboot zal krijgen, is dit met Jamie Lynn te zeggen over een mogelijke verhaallijn:

"Zoey was de probleemoplosser en het meisje dat overal goed in was. Maar we moeten wat diepte aan haar toevoegen. Zij en Chase zouden zeker een soort verward liefdesverhaal hebben. Ik denk niet dat ze PCA zouden hebben verlaten en zijn getrouwd. Misschien zou Zoey op de een of andere manier in de mode werken."

Aanbevolen: