De duistere reden waarom een Hollywood-directeur wilde dat Mike Myers faalde

Inhoudsopgave:

De duistere reden waarom een Hollywood-directeur wilde dat Mike Myers faalde
De duistere reden waarom een Hollywood-directeur wilde dat Mike Myers faalde
Anonim

De spanningen lopen hoog op in Hollywood en sterren van elke omvang kunnen zichzelf op ramkoers zetten voor conflicten. Soms botsen acteurs met andere acteurs, botsen ze met regisseurs en hebben ze serieuze problemen op de set. Deze verhalen zijn altijd moeilijk om over te lezen, omdat het een andere kant van een beroemde artiest laat zien.

Mike Myers is al jaren in de openbaarheid, en hoewel hij een echt hilarische artiest is terwijl de camera's draaien, is het opgemerkt door meer dan een paar mensen dat Myers moeilijk kan zijn om mee te werken.

Laten we eens kijken naar het gedrag van Myers en waarom een leidinggevende er actief op inspeelde dat hij zou falen.

Mike Myers is een succes geweest

De jaren 1990 en 2000 bleken uitzonderlijke decennia te zijn voor Mike Myers, aangezien de komische acteur in deze tijd naam kon maken en naar de top van Hollywood kon stijgen. Myers was briljant op Saturday Night Live, en toen hij eenmaal op het grote scherm verscheen, verdiende hij geld terwijl hij miljoenen fans vermaakte.

Myers' carrière op het grote scherm kende een gloeiend hete start met Wayne's World, nog steeds een van de grappigste films uit de jaren '90. De acteur zou eerder ook te zien zijn in films als So I Married an Axe Murderer.

In 1997 werd Austin Powers: International Man of Mystery een hit en begon een populaire trilogie van films. Vier jaar later zou de acteur zijn tijd in de iconische Shrek-franchise beginnen, en plotseling was Myers een krachtpatser op het grote scherm die een van de populairste namen in Hollywood was.

Dingen zouden na verloop van tijd afnemen en het was vrij duidelijk dat de carrière van Myers een dip had genomen. In de tijd sinds zijn meest winstgevende jaren zijn er een aantal verhalen naar voren gekomen over Myers, en niet allemaal lovende recensies.

Hij heeft mensen op de verkeerde manier gewreven

Hoe grappig hij ook is op het scherm, Myers is beschreven als moeilijk om mee te werken buiten het scherm. Myers zou op de set in botsing zijn gekomen met mensen, waaronder zijn collega-acteurs, met wie hij met sommigen jarenlang had samengewerkt.

Wayne's World, bijvoorbeeld, was een enorme hit, en hoe geweldig ze ook waren op het scherm en op SNL samen, Myers en Dana Carvey hadden problemen tijdens het filmen.

Een bron beweerde: "Mike wilde Dana niet in de film omdat hij zich onzeker voelde dat iemand met zijn eigen creatieve ideeën in de weg zou staan."

Hoewel dit werd ontkend en als een overdrijving werd beschouwd, stopte Carvey even met de film voordat hij terugkeerde en een briljante uitvoering inleverde.

Op de set was Myers ook niet makkelijk.

Directeur Penelope Spheeris zei: Hij was emotioneel behoeftig en werd moeilijker naarmate de opnames vorderden. Je had hem moeten horen zeuren toen ik die 'Bohemian Rhapsody'-scène probeerde te doen: 'Ik kan mijn nek niet zo bewegen! Waarom moeten we dit zo vaak doen? Niemand zal erom lachen!”’

Verhalen als deze hebben Myers zeker in een ander licht gezet, maar het moet worden opgemerkt dat dit slechts het account van één persoon is. Desalniettemin is het veelzeggend dat mensen begonnen te hopen dat Myers zou falen.

Een Hollywood-executive geworteld voor hem om te falen

Per EW, "Sinds het begin van zijn carrière wordt de acteur gelabeld met de reputatie moeilijk om mee te werken: humeurig, controlerend en arrogant. Die beschrijving zou natuurlijk op veel acteurs en filmmakers kunnen passen, maar de mate van vijandschap jegens Myers door sommigen die met hem hebben samengewerkt - zelfs jaren daarna - is zeldzaam. Een leidinggevende die een moeilijke relatie met Myers heeft gehad, zegt: 'Ik ben oprecht tegen hem.'"

Het is behoorlijk schokkend om te horen dat zoiets wordt gemeld, maar nogmaals, Myers heeft een vermeende geschiedenis als moeilijk om mee te werken. Het is duidelijk dat het moeilijk zijn om mee te werken, voor serieuze problemen heeft gezorgd bij andere mensen.

Directeur Thomas Schlamme, die met Myers werkte aan So I Married an Axe Murderer, heeft gezegd: "Ik denk dat Mike een visionair is, maar zijn manier om te krijgen wat hij wil, is door emoties te tonen en te dreigen en woede te uiten. Dat is het niet. gezond voor persoonlijke relaties."

Fans hebben zeker gemerkt dat Mike Myers niet de box office-krachtpatser is die hij ooit was tijdens de grootste jaren van zijn carrière, en hoewel hij behoorlijk wat blindgangers had, moet je je zeker afvragen of zijn vermeende gedrag op de set droeg ook bij aan wat velen hebben gezien als zijn ondergang in Hollywood.

Aanbevolen: