Brittany Murphy's documentaire onthult haar schokkend zwakke lichaamsbouw op het moment van haar dood

Inhoudsopgave:

Brittany Murphy's documentaire onthult haar schokkend zwakke lichaamsbouw op het moment van haar dood
Brittany Murphy's documentaire onthult haar schokkend zwakke lichaamsbouw op het moment van haar dood
Anonim

HBO's nieuwe documentaire onderzoekt de details rond de dood van Brittany Murphy, en zet vraagtekens bij de vele vreemde details die deze zaak omringen. Een van de vele verontrustende updates die naar voren zijn gekomen, is de ongelooflijk kwetsbare toestand waarin de ster zich bevond op het moment van haar dood.

Brittany Murphy's ster werd beroemd toen ze speelde in Clueless, en ze kreeg lovende recensies voor haar rol in 8 Mile, Girl Interrupted en Sin City, om er maar een paar te noemen. Haar glimlach was aanstekelijk en haar vriendelijkheid en lieve houding raakte iedereen met wie ze omging.

De schokkende details

Brittany Murphy stierf zo plotseling dat fans en geliefden aan het twijfelen waren en op zoek waren naar antwoorden. Helaas leidden de antwoorden die ze aanvankelijk ontdekten alleen maar tot meer vragen en was er veel onduidelijkheid over de rol die haar man, Simon Monjack, had bij haar dood. Net toen mensen aan de oppervlakte begonnen te krabben om te ontdekken wat er werkelijk met Bretagne was gebeurd, en toen de schijnwerpers zich begonnen te concentreren op Monjacks betrokkenheid bij haar ondergang, stierf ook hij aan soortgelijke oorzaken.

De documentaire over dit bizarre verhaal heeft een diepe duik genomen in Bretagne's laatste dagen, en er zijn schokkende onthullingen ontdekt over haar fysieke kwetsbaarheid. Het rapport van de lijkschouwer gaf aan dat haar doodsoorzaak een combinatie was van onbehandelde longontsteking en een cocktail van medicijnen die werden gebruikt om die symptomen te behandelen, wat leidde tot drugsintoxicatie. Dit ging gepaard met bloedarmoede en er werd duidelijk gemaakt dat er geen illegale stoffen in haar systeem werden gevonden.

Degenen die het dichtst bij Bretagne stonden en nu het verhaal vertellen van de staat waarin ze zich bevond tijdens haar laatste dagen, en de waarschuwingssignalen waren er duidelijk.

Bretagne's visagist, Trista Jordan, vertelde de media; "Haar ogen waren zo ingevallen, en ze leek gewoon zo verdrietig." Ze ging verder met te zeggen; "Ze was zichzelf niet. Ze had zoveel pijn. Ze had Bambi-benen en kon niet opstaan."

Bretagne was kapot

Bretagne leek fysiek en psychisch kapot te zijn en haar geest leek verpletterd. De beschrijving van haar benen die vergelijkbaar waren met die van Bambi, gaf fans een schrijnend beeld van haar alarmerend broze gest alte en gaf aan dat wat ze ook doormaakte al heel lang aan de gang was.

Haar dood leek misschien plotseling voor fans, die niet in staat waren om achter gesloten deuren in haar leven te kijken, maar degenen die haar in de dagen en weken voorafgaand aan haar dood observeerden, konden zien dat ze echt leed, en niet alleen door haar ziekte.

De documentaire gaat verder met het vernietigen van de reputatie van Monjack en geeft voorbeelden van zijn schetsmatige, controlerende, en sommigen zouden kunnen zeggen, beledigende gedrag jegens zijn zwangere ex-vriendin.

Aanbevolen: