De onlangs onthulde waarheid over het leven en de dood van Brittany Murphy

Inhoudsopgave:

De onlangs onthulde waarheid over het leven en de dood van Brittany Murphy
De onlangs onthulde waarheid over het leven en de dood van Brittany Murphy
Anonim

De overleden Amerikaanse actrice en zangeres Brittany Murphy begon haar carrière in 1991 en stopte niet tot haar laatste levensdag. Ze staat algemeen bekend om haar rol als Tai Frasier in de tienerkomediefilm Clueless uit 1995. In 2002 kreeg ze verdere erkenning toen ze samen met Eminem speelde in de muzikale dramafilm 8 Mile.

Murphy nam deel aan meer dan 38 films op groot scherm en 24 tv-films en series. Ze speelde Dr. Amy Lane in Megafault uit 2009 en Cilla McGowan in Tribute in hetzelfde jaar. Enkele van de films waarin ze speelde, zijn onder meer Drop Dead Gorgeous, Cherry Falls, Summer Catch, Just Married, Happy Feet, Deadline en Across The Hall.

Na de dood van Brittany Murphy zijn er twee films uitgebracht waarin ze meespeelde. De eerste was Abandoned in 2010, waar ze de rol van Mary speelde. De tweede, Something Wicked, 2014, waarin ze speelde als Susan.

Brittany stierf op 32-jarige leeftijd aan een longontsteking in het Cedars-Sinai Medical Center. Nadat ze was overleden, werd er veel onthuld over het leven en de dood van Brittany Murphy.

8 'Wat is er gebeurd, Brittany Murphy?' Onderzoekt de omstandigheden van de dood van Murphy

Twaalf jaar na de dood van Murphy blijft er veel onbeantwoord. De nieuwe documentaire van HBO, What Happened, Brittany Murphy, beweert echter de waarheid te hebben. Het bestaat uit een tweedelige film die vanaf 14 oktober op HBO wordt uitgezonden. De documentaire bevat interviews met naaste kringen en familieleden van Bretagne, die in de laatste dagen van haar leven om haar heen waren. Wat is er gebeurd, Brittany Murphy? zal de gebeurtenissen onderzoeken die hebben geleid tot de mysterieuze dood van de beroemdheid.

7 De documentaire beschrijft haar relatie met Simon Monjack

Wat is er gebeurd, Brittany Murphy? zal ook kijken naar de relatie van de 8 Mile-ster met haar man, Simon Monjack. Zijn moeder Linda en oom James zullen in de documentaire verschijnen om geweldige details over Simon te onthullen. Zijn ex-verloofde Elizabeth Ragsdale verschijnt ook in de HBO-show. Cynthia Hill, de regisseur van de documentaire, beschrijft Monjack als een gestoord persoon. Ze zegt dat Bretagne een van zijn laatste slachtoffers was.

6 Make-upartiest Trista Jordan had veel te onthullen over Murphy's laatste dagen

Make-upartiest Trista Jordan werkte samen met Brittany Murphy aan haar laatste film, Something Wicked. De bioscoopfilm werd uitgebracht in 2014, vier jaar na de dood van de beroemdheid. Jordan onthulde in de HBO-documentaire dat Murphy diep bedroefd was in haar laatste dagen en dat ze ingevallen ogen had en zoveel pijn had. Trista verklaarde verder dat Bretagne niet kon opstaan en dat ze zichzelf niet meer was.

5 De regisseur van de documentaire onthulde hoe mensen over Bretagne dachten

Cynthia Hill, What Happened, de regisseur van Brittany Murphy zei dat iedereen van de ster van Uptown Girl hield. Ze was genereus, zorgzaam en had empathie voor andere mensen. Al die goede eigenschappen die Bretagne had, worden volgens Hill echter vaak over het hoofd gezien. Dit komt door de mysterieuze details van haar dood.

4 Haar vader gaf het op om antwoorden te vinden voor zijn dood

Bretagne's vader, Angelo Bertolotti, stierf in januari 2019. Helaas gaf Angelo in hetzelfde jaar zijn pogingen op om de redenen voor de dood van zijn dochter te vinden. Zo lang had hij tevergeefs geprobeerd de waarheid te achterhalen. Bertolotti hield zoveel van zijn dochter en wilde zelf dood zijn in plaats van Bretagne. Bertolotti had geprobeerd het lichaam van Murphy op te graven om de echte doodsoorzaak te achterhalen, maar hij kreeg geen toestemming om dat te doen. Hij onthulde dat hij al zijn geld had uitgegeven, maar de waarheid niet kon vinden.

3 Dr. Richard Shepherd onthulde dat Bretagne gered had kunnen worden

Volgens zijn rapport geeft Dr. Richard Shepherd toe dat Bretagne, die stierf aan longontsteking en bloedarmoede, gered had kunnen worden. Hij voegde eraan toe dat Murphy voor haar dood geen verslavende drugs gebruikte, maar dat ze sporen van antidepressiva en kalmerende middelen in haar bloed had. Dit leidde ertoe dat ze in een verdoofde toestand bleef.

Die toestand bracht anderen om haar heen ertoe te denken dat wat er met haar gebeurde normaal was. Shepherd voegde eraan toe dat als Bretagne 24 uur eerder naar het ziekenhuis was gebracht, ze het zou hebben overleefd met de juiste medische tussenkomst.

2 Brittany Murphy's man stierf onder dezelfde omstandigheden

Vijf maanden na Brittany's dood stierf haar man, Simon Monjack, op dezelfde plaats als Murphy en onder dezelfde omstandigheden. Simon was scenarioschrijver en was vóór Bretagne getrouwd met Simone Bienne. Monjack scheidde van de laatste in 2006 en trouwde een jaar later met Murphy.

1 Haar halfbroer gelooft dat Brittany Murphy is vermoord

Tony Bertolotti, de halfbroer van Bretagne, houdt vol dat Murphy niet op natuurlijke wijze is gestorven. Jarenlang probeerde hij zijn vader, Angelo, te helpen in zijn zoektocht naar de waarheid. Tony gelooft dat Bretagne is vermoord voor geldgerelateerde problemen sinds haar man, Simon Monjack, in de schulden verdronk. Hij ging zelfs naar de gevangenis vanwege zijn contributie. Bertolotti gelooft, net als zijn vader, dat de reden voor Murphy's dood opzettelijke vergiftiging was.

Aanbevolen: