Britney Spears veroorzaakt massale speculatie na het tonen van interesse in de dood van Brittany Murphy

Inhoudsopgave:

Britney Spears veroorzaakt massale speculatie na het tonen van interesse in de dood van Brittany Murphy
Britney Spears veroorzaakt massale speculatie na het tonen van interesse in de dood van Brittany Murphy
Anonim

In 2009 rouwde de wereld om het tragische overlijden van Clueless-ster Brittany Murphy. Ze was pas 32. Het officiële vonnis van de lijkschouwer noemde haar dood als longontsteking, verergerd door bloedarmoede en verslaving aan voorgeschreven pillen. Maar veel fans van de overleden actrice hebben altijd gespeculeerd dat er vals spel in het spel was.

Britney Spears woonde ooit in hetzelfde huis Brittany Murphy stierf in

In een sindsdien verwijderd bericht uitte popzangeres Britney Spears haar vermoedens over Brittany Murphy. De ster van Girl, Interrupted zou eind jaren 2000 haar huis in Hollywood Hills van Spears hebben gekocht toen ze nog met Justin Timberlake aan het daten was.

Na het opnieuw plaatsen van een cover van het tijdschrift People over Murphy's dood van oktober vorig jaar, schreef de zangeres "Baby…One More Time" het onderschrift: "Ik zag dit vandaag online …. is er nog iemand nieuwsgierig ??? Ze stierf op 32 … HMMMMMMMMMMM… GEWOON ZEGGEN !!!! Psss ik weet dat het een tijdje geleden was maar kom op … ze zijn NOG STEEDS ONDERZOEK !!!!"

Brittany Murphy's overleden echtgenoot is beschreven als 'gestoord'

The People spread vorig jaar viel samen met de docu-serie What Happened, Brittany Murphy? Het beschrijft Murphy's laatste maanden met echtgenoot Simon Monjack - die ook stierf op 40-jarige leeftijd onder dezelfde buitengewone omstandigheden. Zijn dood kwam slechts vijf maanden na die van zijn vrouw. De regisseur van de tweedelige serie, Cynthia Hill, beschreef Monjack "als een gestoord persoon die gewend was mensen op te lichten".

Brittany Murphy-fans gingen naar sociale media om commentaar te geven op haar dood

Nadat Britney Spears een bericht had geplaatst over de mysterieuze dood van Brittany Murphy, gingen fans naar Instagram om te speculeren.

"Brittany Murphy was zo mooi en getalenteerd, maar iets aan haar was absoluut…tragisch…ik weet niet zeker welk ander woord ze moet gebruiken," las een opmerking online.

"Ik hoop dat als iemand verantwoordelijk is voor de dood van Brittney Murphy, het naar buiten zal komen. Ik ben zeer wantrouwend tegenover haar moeder", voegde een tweede eraan toe.

"Ik heb het altijd verdacht gevonden. Het feit dat zij stierf en hij kort daarna ook. De giftige schimmel in het huis was vermoedelijk de oorzaak, maar dit is Hollywood waar we het over hebben", een derde becommentarieerd.

Ondertussen laat Britney Spears fans gissen of ze in het geheim met verloofde Sam Asghari is getrouwd. Op vrijdag uploadde de Grammy-winnende zangeres een video waarop te zien is hoe een doos vol babyschildpadden wordt vrijgelaten op een strand. Spears zou Asghari zeker haar 'echtgenoot' noemen in het bijschrift.

"Mijn man @samasghari stuurde me dit en zei: 100 babyschildpadden verlaten het luik slechts 20 halen de riffen omdat de meeste worden opgegeten door haaien slechts 1 sterke sterke schildpad ha alt het van de 100 en komt een jaar later terug sterker dan ooit en broedt baby's uit Hij zei dat deze schildpadden het leven vertegenwoordigden !!!!!" onderschrift ze.

Britney Spears ontmoette fitnesstrainer en acteur Sam Asghari toen hij verscheen in haar "Slumber Party"-muziekvideo in 2016 en verloofde zich in september van het afgelopen jaar.

Aanbevolen: