Fans reageren op het personage van Mark Consuelos dat 'Riverdale' verlaat

Inhoudsopgave:

Fans reageren op het personage van Mark Consuelos dat 'Riverdale' verlaat
Fans reageren op het personage van Mark Consuelos dat 'Riverdale' verlaat
Anonim

Het nieuws brak uit vlak voor de finale van seizoen 5, die gisteravond op CW werd uitgezonden en waar veel kijkers daarna over spraken.

Fans reageerden online op het nieuws dat ze zijn personage, Hiram Lodge, niet meer zouden zien.

Consuelos zal niet meer regelmatig op de show zijn

Voorafgaand aan de finale van de show, bracht PEOPLE een verklaring uit van Roberto Aguirre-Sacasa, uitvoerend producent van "Riverdale", waarin werd onthuld dat het de laatste aflevering van Consuelos zou zijn.

"Dus de aflevering van vanavond is Marks zwanenzang die onze knappe schurk Hiram Lodge op Riverdale speelt na vier waanzinnige, glorieuze jaren", zei hij.

"Vanaf het moment dat Mark bij ons kwam, was hij voor letterlijk alles in, hij zette zich honderd procent in om van Archie's leven een hel te maken", vervolgde Aguirre-Sacasa.

Hij wenste Mark het beste en zei dat hij "hoopte dat dit niet het laatste is dat we van Hiram Lodge hebben gezien", wat fans ertoe bracht te speculeren dat hij misschien in de toekomst terug zal komen.

Consuelos, wiens zoon Joaquin Antonio samen met hem op de show verscheen, heeft ook een verklaring vrijgegeven over zijn vertrek.

"Nooit eerder heeft het spelen van een personage dat zo slecht was, zo goed gevoeld. Grote dank aan de Riverdale-fandom, aan de briljante crew en geweldige cast, die ik beschouw als beste vrienden en familie", de 50-jarige oude echtgenoot van Kelly Ripa zei.

Fans waren blij dat Hiram weg was, maar Mark niet

Toen het nieuws bekend werd dat Consuelos de show verliet, was de reactie van de meeste mensen dat ze Mark zouden missen, maar niet zijn karakter.

Hij speelde een schurk in de show en was de vader van Camila Mendes' personage Veronica.

"Ik zal het elke aflevering missen om naar het knappe gezicht van Mark Consuelos te staren, maar het is leuk om Hiram te zien vertrekken", schreef iemand op Twitter.

"Hou van Mark, haat Hiram", merkte een andere persoon op.

Een paar mensen betuigden hun condoleances aan Consuelos, maar vierden dat een van de tegenstanders van de show spannend was.

"Nee, maar als Hiram echt weg is, ben ik ZO LIT. sorry dat ik consuelos markeer omdat ik geen baan heb, maar leuk vinden. BYEEEEEE, "schreef een persoon.

"Al het beste voor Mark… MAAR HIRAM IS GEGAAN. God is echt riverdale" twitterde een andere kijker.

Aanbevolen: