Fans noemen dit 'en zomaar' personage het slechtste tv-personage in tien jaar

Inhoudsopgave:

Fans noemen dit 'en zomaar' personage het slechtste tv-personage in tien jaar
Fans noemen dit 'en zomaar' personage het slechtste tv-personage in tien jaar
Anonim

The Sex and the City reboot was een van de meest langverwachte shows van 2021. Met in de hoofdrol de originele cast, met uitzondering van Kim Cattrall, de serie reboot, getiteld And Just Like That … volgt het leven van Carrie, Charlotte en Miranda terwijl ze door hun middelbare leeftijd navigeren in een postpandemische New York City.

De show heeft gemengde recensies ontvangen, waarbij veel fans het uitriepen omdat het te ver van zijn roots afdwaalde en de carrière van Miranda Hobbes verwoestte.

Hoewel andere fans de show hebben geprezen omdat ze origineel en realistischer is dan zijn voorganger, lijkt de meerderheid van de kijkers het eens te zijn in ten minste één mening: dat er één personage in de show is dat absoluut het slechtst is.

Er zijn nogal wat nieuwe personages in And Just Like That… en ze zijn niet allemaal goed ontvangen. Ontdek welk personage fans haten met een passie en waarom.

‘En zomaar…’

En zomaar… onze favoriete personages uit Sex and the City zijn terug! Carrie, Charlotte en Miranda zijn teruggekeerd (helaas zonder Samantha) om hun reis voort te zetten in de reboot van 2021 And Just Like That … Met in de hoofdrol de originele acteurs, volgt de show het leven van de vrouwen in het postpandemische New York City terwijl ze zich bezighouden met met de worstelingen van het leven van middelbare leeftijd.

In de serie wordt Carrie plotseling weer vrijgezel nadat Mr. Big in de eerste aflevering sterft aan een hartaanval. Charlotte worstelt om de perfecte moeder te zijn, terwijl Miranda ongelukkig is in haar huwelijk met Steve.

Hoewel Kim Cattrall niet terugkeerde om haar rol als Samantha Jones opnieuw op te nemen, zijn er verschillende nieuwe personages in de show. Samen met Professor Nya Wallace, gespeeld door Karen Pittman, Seema Patel, gespeeld door Sarita Choudhury, en Lisa Todd Wexley, gespeeld door Nicole Ari Parker, verwelkomt de show ook de komst van Che Diaz, gespeeld door Sara Ramirez.

De karakterfans haten

Che Diaz heeft de meeste reactie gekregen van de nieuwe personages op And Just Like That… Carrie's baas en een komiek die Iers-Mexicaans, queer en nonbinair is, Che is door sommige fans aangeduid als de slechtste tv-personage in tien jaar.”

Waarom fans Che Diaz haten

Er is zoveel haat geweest voor het personage van Che online dat er verschillende artikelen zijn opgedoken die het proberen uit te leggen. Veel bronnen suggereren dat Che 'ineenkrimpend' was om naar te kijken omdat ze het gevoel hadden dat ze in de show waren ingevoegd om het gebrek aan diversiteit van de originele Sex and the City te compenseren.

In de show ontdekt Miranda dat ze homo is nadat ze verliefd is geworden op Che. Dit leidt tot een reeks gebeurtenissen die ertoe leiden dat Miranda Steve bedriegt met Che en hem uiteindelijk verlaat om bij hen te zijn.

Voor fans die van Steve houden, of van Miranda en Steve samen, lijkt Che de ultieme schurk.

Sommige fans hebben ook bezwaar gemaakt tegen het feit dat Che het gevoel heeft dat ze er zijn met het doel Miranda wakker te maken, die voorheen een heteroseksueel hoofdpersonage was.

The Daily Beast schrijft dat een van de grootste problemen met Che is dat ze losgeslagen zijn: "De instructie aan Miranda om me te 'DM'en als ze weer wil rondhangen. Het is moeilijk om de sfeer onder woorden te brengen, behalve om te zeggen dat de sfeer verontrustend is. Elke keer dat iemand Miranda "Rambo" noemt, verliest een engel zijn vleugels."

De verdediging van Che Diaz

Hoewel veel fans Che Diaz niet mogen, zijn sommigen naar voren gekomen om hen te verdedigen. Grazia Daily schrijft dat het belangrijk is om de authenticiteit in Che's karakter te erkennen, aangezien Sara Ramirez "een sterke hand had bij het creëren" van het karakter.

“Uiteindelijk hou ik van Che als personage omdat ze voelen als de gedurfde, krachtige liefde die Miranda nooit heeft gehad”, legt de publicatie uit. “Hun zelfvertrouwen komt overeen met Miranda, hun dominantie windt haar op en hun vrijheid en spontaniteit geven haar duidelijk het gevoel dat ze haar ware zelf kan zijn.”

De publicatie legt verder uit dat het zeldzaam is dat homoseksuele en niet-binaire personages op televisie verschijnen "op hun grootste punt van vrede, gevierd en geliefd door iedereen om hen heen."

Wat Sara Ramirez heeft gezegd

Sara Ramirez is zich ervan bewust dat de reactie op Che niet al te positief is geweest. Ze hebben onthuld dat ze trots zijn op de representatie die Che naar de show brengt, en hebben besloten om hun geestelijke gezondheid en kunstenaarschap te beschermen in plaats van zich in te laten met de online haat.

"We hebben een personage gebouwd dat een mens is, die onvolmaakt is, die complex is, die hier niet is om aardig gevonden te worden, die hier niet is voor iemands goedkeuring", ging Ramirez verder. "Ze zijn hier om zichzelf te zijn."

Kritiek op Miranda

Samen met Che heeft Miranda ook veel kritiek gekregen na haar rol in de nieuwe serie. Fans van Sex and the City zijn niet blij met het feit dat Miranda Steve bedriegt en hem vervolgens verlaat nadat ze alle twee samen doorgingen in de originele serie.

Fans hebben ook opgemerkt dat Miranda geen rekening houdt met Steve's gevoelens wanneer ze hem over Che vertelt, ook al heeft ze het recht om een scheiding aan te vragen, en vindt ze hem een saaie man, ondanks het feit dat hij de liefde van haar leven in de originele serie.

Sommige fans vinden ook dat Miranda oneerlijk is tegenover Che door hen niet te vertellen dat ze een gesloten huwelijk met Steve heeft als ze met hen naar bed gaat.

Aanbevolen: