Het knappe personage Mark Consuelos speelde tegenover Jennifer Aniston op 'Friends

Het knappe personage Mark Consuelos speelde tegenover Jennifer Aniston op 'Friends
Het knappe personage Mark Consuelos speelde tegenover Jennifer Aniston op 'Friends
Anonim

Zeer weinig sitcoms laten een erfenis na zoals die van ' Friends, ' en maar heel weinig shows hebben zo'n lange lijst met gaststerren als de veelgeprezen serie. Vrijwel elke beroemdheid die groot was in de jaren '90 en '00 had een soort gastrol, en ze hadden niet altijd een connectie met een van de hoofdrolspelers nodig (zoals Brad Pitt had) om het op het scherm te krijgen.

Sommige acteurs begonnen zelfs net toen ze rollen kregen aangeboden in 'Friends'. Niet elke kans op een gastrol veranderde in een belangrijke carrièrestap, maar het heeft er waarschijnlijk voor gezorgd dat de cv's van veel opkomende sterren er een beetje vleziger uitzagen.

En de wisselwerking was dat 'Friends' een altijd circulerende pool van talent had om uit te kiezen, waardoor elke aflevering iets speciaals was.

Er waren natuurlijk wat bijna-missers bij het casten. Courteney Cox had bijna een heel andere rol in plaats van Monica uit te beelden. Maar toen het tijd werd om een politieagent te casten voor de aflevering 'The One with Chandler's Dad' in 2001, was er maar één man voor de klus. Nou, eigenlijk waren het er twee, maar Mark Consuelos was nummer één.

In die aflevering van 'Friends' portretteerde Mark Consuelos 'Policeman 1' op IMDb, en had hij de opdracht om Rachel en Ross aan de kant te zetten. Rachel flirtte toen met hem om uit een kaartje te komen.

In feite, hoewel de naam van de officier niet op IMDb stond, noemt Rachel hem "Officier Knappe", waarop hij antwoordt, "het is Hanson…"

Wat interessant is aan de rol, is dat het vroeg in Marks carrière was. Op dat moment speelde hij Mateo Santos al een paar jaar in 'All My Children', maar hij was nog niet echt een begrip.

Mark Consuelos op 'Friends' als politieagent
Mark Consuelos op 'Friends' als politieagent

Van 1995 tot 2010 speelde Mark mee in meer dan 100 afleveringen van 'All My Children' en daarna verscheen hij in een paar andere shows voordat hij het optreden van 'Friends' landde. Hij had een grotere doorbraak in 2004 toen hij begon te spelen in 'Missing' en vanaf dat moment verliet Mark de tv nooit meer.

Behalve nu, is Consuelos op streaming tv met 'Riverdale'. Hij heeft een lange weg afgelegd sinds die kleine rol in 'Friends', maar fans zijn het zeker niet vergeten.

Natuurlijk melden sommige publicaties ten onrechte dat 'Friends' Marks tweede acteeroptreden ooit was, en dat is duidelijk niet het geval. Hoewel hij een mannelijke entertainer was voordat hij werd gecast in 'All My Children', was hij niet hard toe aan een baan tegen de tijd dat 'Friends' verscheen.

Maar wie zou de kans om in de sitcom te verschijnen afslaan, nadat zoveel sterren het al hadden gedaan en bekendheid hadden gekregen? Toen Mark aan de beurt was, was er al een lange lijst gasten gepasseerd. Wie wist waar de kans toe zou kunnen leiden?

Het blijkt dat Consuelos een showstopper van een carrière heeft gehad, ook al is zijn vrouw aantoonbaar beroemder dan hij. De twee zijn natuurlijk nog steeds even adorabel verliefd als altijd, en er is ook het voordeel van een ingebouwd gast-hosting-optreden terwijl Kelly aan het roer staat van haar show.

Aanbevolen: