‘Money Heist’-fans reageren op het sterven van dit favoriete personage

Inhoudsopgave:

‘Money Heist’-fans reageren op het sterven van dit favoriete personage
‘Money Heist’-fans reageren op het sterven van dit favoriete personage
Anonim

Grote spoilers voor Money Heist seizoen 5 hieronder

Netflix's populaire Spaanstalige serie Money Heist (ook bekend als La Casa De Papel) keerde terug met de eerste helft van het verwachte vijfde seizoen op 3 september, waardoor fans een verwoestende finale en een offer van een belangrijk personage achterlieten.

Het tiendelige seizoen wordt via Netflix gedistribueerd in twee delen, waarvan het tweede later dit jaar in december bij de streamingdienst arriveert. Het nieuwe seizoen kwam zijn belofte na om de volgende paar, actievolle hoofdstukken van de voortdurende overval van The Professor bij de Bank of Spain af te leveren.

Nadat seizoen 4 de dood markeerde van Nairobi (Alba Flores), een evenement dat Money Heist-fans tot in het diepst van hun hart deed schudden, was seizoen 5 net zo meedogenloos, en de vijfde aflevering eindigde met fans die een klap in hun buik kregen. Tokyo (gespeeld door Úrsula Corberó) werd meerdere keren neergeschoten door elite-officier Gandía en bezweek bijna aan haar verwondingen, maar niet zonder de legerofficieren mee te nemen.

Fans rouwen om de dood van Tokio

Tokyo is de onbetrouwbare verteller van de serie en een weggelopen overvaller die door de professor is gerekruteerd om deel te nemen aan zijn overvallen. Ze is even roekeloos als moedig en is een tikkende tijdbom dankzij haar impulsieve acties.

Het vijfdelige volume bracht enige tijd licht op het achtergrondverhaal van het personage, bijna alsof ze afscheid van haar nam vanaf het begin van het seizoen. Money Heist-fans zijn diepbedroefd door haar heroïsche dood en hebben het moeilijk om er overheen te komen.

"Tokyo's dood maakte me aan het huilen, net als die van Berlijn!!!," een fan gedeeld op Twitter. Pedro Alonso's personage Berlin offerde zichzelf aan het einde van seizoen twee op en stierf onder zwaar politievuur, in een poging zijn bende te redden tijdens hun overval in de Koninklijke Munt van Spanje.

“Tokyo's dood verbrijzelde mijn hart. Ik ben zo trots op je. Ik wou dat je Arturito's onsterfelijkheid had', schreef een ander.

“Net toen we dachten dat Tokio degene zou zijn die ieders verhaal zal vertellen. Daar was ze… granaten aan het vangen voor iedereen.' heeft een fan gedeeld.

"toen Tokyo zei: er gaat vandaag niemand dood, maar zij stierf… ik ben in tranen", luidde een tweet.

“Berlijn, Nairobi en Tokio vergeten misschien hoe ze leefden, maar hun erfenissen zullen altijd herinnerd worden,” gutste een fan.

Het is niet bekend of Tokyo's dood de enige zal zijn waar fans van zullen rouwen dit seizoen, aangezien het verhaal in de komende 5 afleveringen zal worden voortgezet.

Money Heist Part 5: Volume 2 verschijnt 3 december op Netflix.

Aanbevolen: