Fans vergelijken dit 'Outer Banks'-personage met het favoriete 'Dawson's Creek'-personage Pacey Witter

Fans vergelijken dit 'Outer Banks'-personage met het favoriete 'Dawson's Creek'-personage Pacey Witter
Fans vergelijken dit 'Outer Banks'-personage met het favoriete 'Dawson's Creek'-personage Pacey Witter
Anonim

Seizoen 2 van Outer Banks is hier, en fans blijven de pogingen van de Pogue volgen om de onschuld van John B. Routledge (Chase Stokes) te bewijzen, op zoek naar goud en om agenten te laten geloven dat de vader en broer van Sarah Cameron (Madelyn Cline) pleegde moorden. Het favoriete personage JJ Maybank (Rudy Pankow) speelde een grote rol in seizoen 2 en raakte gewond terwijl hij zijn vrienden beschermde.

Sommige fans concentreren zich op de overeenkomsten tussen Maybank en een bepaald personage in een oudere show: Dawson's Creek.

Dawson's Creek richt zich op wannabe filmmaker Dawson Leery (James Van Der Beek) en zijn vrienden tijdens hun middelbare school- en universiteitsleven. Fans werden verliefd op Pacey Witter (Joshua Jackson), het komische personage dat zijn hilarische kant liet zien in bijna elke seizoensopener.

Maybank is een surfer die een moeilijke relatie heeft met zijn gewelddadige vader. Witter is een zeeman die ook problemen heeft met zijn vader. Nadat Outer Banks seizoen 2 een aflevering bevatte met de vader van Maybank, kon een Twitter-gebruiker het niet laten om beide ouders en hun zonen te vergelijken, en hoe ze de persoonlijkheden van het personage beïnvloedden.

Eén gebruiker, @aslifeunfolds, zei: "JJ IS is eigenlijk de Pace Witter van deze generatie. Hij noemde de stadsfouten, 'slechte' jongens met diepe problemen gevormd door hoe hun vaders hen behandelen. Lief, onbetwistbaar loyaal, en ongelooflijk slim ondanks hoe ze zich gedragen. Ik denk dat ik daarom zoveel van JJ hou."

En ze waren niet alleen:

Het eerste seizoen van Outer Banks liet zien dat JJ Maybank het lid van de Pogues was met een onvergetelijke persoonlijkheid en het meest ruige huiselijke leven van alle leden. Zijn personage woont alleen bij zijn vader, die verschijnt als een dronken en gewelddadige man, in seizoen 1.

Maybank verliet het huis van zijn vader tegen het einde van seizoen 1, maar ontmoette hem opnieuw nadat hij erop had aangedrongen dat zijn vader veilig bleef. Nadat hij beledigende opmerkingen heeft gemaakt aan mede-Pogue Kiara "Kie" Carrera (Madison Bailey), wordt hij weggeleid door zijn zoon. Hij wordt de rest van het seizoen nooit gezien of gesproken.

In tegenstelling tot Maybank was Witter betrokken bij kleinere, maar nog steeds gedenkwaardige obstakels, waaronder de beroemde Dawson's Creek-liefdesdriehoek tussen hemzelf, Leery en Joey Potter (Katie Holmes). Een van de meest besproken onderwerpen van het personage in de eerdere seizoenen was echter de relatie met zijn familie, vooral zijn vader.

Voorbeelden van de relatie tussen Witter en zijn vader verschenen in seizoen 3, waaruit bleek dat zijn vader de keuzes en acties van Witter kleineerde. Echter, tegen het einde van de aflevering, herstellen de twee personages hun relatie en sluiten ze vrede met elkaar. Hoewel niet wordt vermeld of hun relatie verbeterde, nam de discussie over hun relatie af naarmate de serie vorderde.

Pankow wordt nog steeds beschouwd als een onbekende acteur en speelde niet in andere grote rollen dan Outer Banks. Jackson had al bekendheid gekregen voor zijn vertolking van Charlie Conway in The Mighty Ducks-trilogie en portretteerde Peter Bishop in Fringe van 2008-2013.

Outer Banks en Dawson's Creek zijn beschikbaar om te streamen op Netflix. Er is geen woord over of Outer Banks zal worden verlengd voor seizoen 3, maar vanwege de populariteit van de show is verlenging mogelijk. Maybank is niet betrokken bij andere projecten, maar Jackson speelt de hoofdrol in Peacock's miniserie Dr. Death.

Aanbevolen: