Reese Witherspoon's stiefmoeder probeerde ooit de reputatie van de actrice te saboteren

Inhoudsopgave:

Reese Witherspoon's stiefmoeder probeerde ooit de reputatie van de actrice te saboteren
Reese Witherspoon's stiefmoeder probeerde ooit de reputatie van de actrice te saboteren
Anonim

Bijna iedereen die Reese Witherspoon ontmoet of ermee werkt, houdt absoluut van haar. Hoewel de actrice zelf niet denkt dat ze 'aardig' is, is het duidelijk dat ze geeft om gelijkheid en eerlijkheid in de entertainmentindustrie.

Toch is er minstens één persoon die Reese volledig lijkt te verachten, en zelfs probeerde haar carrière te saboteren door vervelende dingen in de media te zeggen. Maar het blijkt dat er veel meer achter de beschuldigingen van de vrouw zit dan op het eerste gezicht lijkt.

Tricianne Taylor was 'getrouwd' met de vader van Reese

Reese Witherspoon, wiens artiestennaam eigenlijk de meisjesnaam van haar moeder en de achternaam van haar vader is, werd door haar ouders opgevoed als een getrouwd stel, maar ze leefden al gescheiden sinds de jaren '90.

Toen het nieuws opdook dat John Witherspoon was getrouwd met een andere vrouw, Tricianne Taylor genaamd, dachten Reese's fans dat haar ouders misschien eindelijk waren gescheiden. Maar kort daarna, in 2012, sprak Reese's moeder over het huwelijk van haar nog-echtgenoot -- en klaagde hem aan wegens bigamie (de rechtszaak werd later ingetrokken).

Nieuwsberichten waren gericht op het feit dat Mary Elizabeth Witherspoon uitlegde dat ze bezorgd was dat John Witherspoon beginnende dementie had, en dat verzachtende omstandigheden haar deden geloven dat John niet eens wist dat hij (illegaal) getrouwd was) een tweede keer.

Dit was nadat Tricianne had geprobeerd 'het huwelijk van Reese Witherspoon in maart 2011 te laten crashen', citeerde CNN, maar ze kon er niet in omdat ze niet op de gastenlijst stond. De eerste (en feitelijke) mevrouw Witherspoon beweerde dat Tricianne wist dat John al getrouwd was en dat ze misbruik van hem maakte.

Huwelijksdrama terzijde, Tricianne gaf ook enkele specifieke gedachten aan de media over haar 'stiefdochter' Reese.

Tricianne Taylor straalde Reese in de media

Kort nadat ze met meneer Witherspoon was 'getrouwd', beweerde Tricianne Taylor dat Reese 'vreselijk en respectloos' was jegens haar vader, en dat hij haar bijna niet door het gangpad liep tijdens haar huwelijk met Jim Toth vanwege het.

Natuurlijk was Tricianne, volgens verschillende bronnen, niet op de bruiloft, dus daar v alt over te discussiëren. Bovendien bevestigen bronnen dat Reese op dat moment haar 'stiefmoeder' niet eens had ontmoet, wat betekende dat Tricianne waarschijnlijk niet de context had om een dergelijk oordeel over Witherspoon te vellen.

reese-witherspoon-betty-john-witherspoon-reese-dad
reese-witherspoon-betty-john-witherspoon-reese-dad

Het punt is dat Taylor die opmerkingen maakte na Reese's aanklacht wegens "wanordelijk gedrag" toen haar man in 2013 werd aangehouden wegens verdenking van rijden onder invloed. Fans gaan ervan uit dat Taylor alleen maar media-aandacht wilde, dus gaf commentaar op een zaak die ze blijkbaar kende niets over.

Maar zijn de zaken sindsdien veranderd en kan Reese goed opschieten met Tricianne? Bronnen suggereren dat ze dat niet doet.

Waar is Tricianne Taylor nu?

Vanaf 2020 meldden nieuwsbronnen dat Mary Elizabeth "Betty" Witherspoon en John Witherspoon samenwoonden in Nashville, terwijl Tricianne scheidingspapieren indiende met het verzoek om "gelijke verdeling van hun bezittingen en partneralimentatie voor de afgelopen acht jaar".

Klinkt lastig, maar ook verdacht veel op de goudzoekers waar Tricianne oorspronkelijk van werd beschuldigd.

Aanbevolen: