Brad Pitt probeerde ooit uit het filmen van deze film te komen

Brad Pitt probeerde ooit uit het filmen van deze film te komen
Brad Pitt probeerde ooit uit het filmen van deze film te komen
Anonim

Als het op film aankomt, heeft Brad Pitt vrijwel alles gedaan. Hij heeft actierollen gehad, een romantische hoofdrol gespeeld, op grappige plekken geweest en elk ander scenario dat fans zich konden voorstellen. Bovendien trad hij ook op als producer en regisseur voor een paar projecten.

Niet elke film was een hit, en sommige presteerden absoluut verschrikkelijk aan de kassa, ondanks het feit dat er een knappe hoofdrolspeler op de promotieposters was gepleisterd. Fans noemden zelfs een van Pitts films de saaiste ooit.

Door dit alles heeft Brad echter elk project gesteund waar hij deel van uitmaakte en is hij onbeschaamd open geweest als het gaat om de rollen die hij accepteert.

Dus om erachter te komen dat er een rol was die Brad zo haatte dat hij onder zijn contract probeerde te komen, was een beetje een verrassing voor fans. Ter verdediging, het was lang geleden en hij is sindsdien waarschijnlijk enorm gegroeid als acteur.

Maar zoals Nola uitlegde, was het filmen van 'Interview with the Vampire' "ellendig" voor Brad. De film uit 1994 plaatste Brad en Tom als co-sterren in een verrassend groot budget. Het was misschien niet hetzelfde succes als 'Twilight', vampier-gewijs, maar 'Interview' was een behoorlijk essentiële stap op Brad's pad naar wereldwijde bekendheid.

Toch, zo citeerde Nola, was Brad "ellendig" op de set nadat hij zes maanden "in het [piepende] donker" had doorgebracht. Delen van de film werden ter plaatse gefilmd in New Orleans, Louisiana, op een plantage en op echte begraafplaatsen.

Tom Cruise en Brad Pitt in 'Interview met de vampier&39
Tom Cruise en Brad Pitt in 'Interview met de vampier&39

Maar delen ervan werden ook gefilmd in Londen, in het "holst van de winter", zei Pitt. Hij noemde de set een "ketel, dit mausoleum" en merkte op dat toen ze klaar waren met fotograferen voor de dag, het buiten al pikdonker was.

Niet alleen de omgeving - en de pasteuze make-up, gele contactlenzen en 'Lion King'-kapsel - brachten Brad naar beneden, maar zijn rol werd ook 'oninteressant' en 'passief', zei Nola. Het oorspronkelijke project dat aan Brad werd voorgelegd, was immers gebaseerd op een boek; het scenario liet alles "interessant" over zijn karakter vallen.

Maar de prijs om van de film af te stappen was gewoon te hoog, hoewel Brad, ironisch genoeg, het gevoel had dat de rol het leven uit hem zoog. Hij belde een bevriende producer, vat Nola samen, die hem vertelde dat het $40 miljoen zou kosten om met het project te stoppen.

Die realiteitscheck (zelfs Brad is geen miljardair) bewees Brad dat hij zich moest "mannen" om het project door te zetten, herinnerde hij zich. En het resultaat was niet verschrikkelijk; Rotten Tomatoes rangschikte 'Interview with the Vampire' als 26 op de lijst van Pitt-projecten. Dus niet verschrikkelijk en niet uitstekend, maar ergens middelmatig.

Pitt beschouwde de ervaring uiteindelijk als een oefening in persoonlijke groei, en waarschijnlijk heeft hij sindsdien niet meer geprobeerd om van de set af te lopen.

Aanbevolen: