Reese Witherspoon is een Swiftie? De actrice kan niet stoppen met stromen over het nieuwste nummer van Taylor

Inhoudsopgave:

Reese Witherspoon is een Swiftie? De actrice kan niet stoppen met stromen over het nieuwste nummer van Taylor
Reese Witherspoon is een Swiftie? De actrice kan niet stoppen met stromen over het nieuwste nummer van Taylor
Anonim

Taylor Swift is altijd open geweest over haar liefde voor literatuur en onlangs heeft ze haar muziek verwerkt in een boek dat een film is geworden. Swift verrast fans altijd met nieuwe muziek, of dat nu een volledig album is uit het niets of een aankondiging voor een opnieuw opgenomen nummer of album. Fans zijn dus altijd op zoek naar nieuwe muziek via haar Instagram-berichten.

En onlangs deed Swift precies dat. Ze kondigde een nieuw nummer aan voor een nieuwe film en niet alleen fans zijn er dol op. Actrice, Reese Witherspoon en de cast van de film spraken hun liefde uit voor het nieuwe Swift-nummer.

Taylor Swift's nieuwe nummer

De film waarvoor Swift haar nieuwe nummer maakte, is Where The Crawdads Sing. Deze film is gebaseerd op een roman van dezelfde, geschreven door Delia Owens. Swift onthulde dat ze het boek jaren geleden had gelezen en er gewoon in was verdwaald. Ze plaagde delen van het lied, genaamd Carolina, toen de trailer voor de film werd uitgebracht.

Fans waren ook enthousiast over het nummer met dezelfde titel als het nummer van Harry Styles, wat tot theorieën over het ex-paar leidde, maar uiteindelijk is er geen verband tussen de twee. Het boek is een thriller, maar volgt ook het romantische verhaal van de hoofdpersoon, Kya.

De film is onlangs uitgekomen en fans konden het hele nummer een beetje horen voordat de film in première ging. Het nummer bevat Swift's lage zang, waarvan fans onlangs meer konden horen van haar laatste twee albums, Folklore en Evermore. De regisseur van de film heeft zelfs onthuld waarom Swift perfect geschikt was om een nummer voor de film te maken.

Directeur Olivia Newman zei: "Toen ik het nummer voor het eerst hoorde, had ik er een eerste reactie op, wat hetzelfde gevoel was toen ik het boek uit had, en dus wist ik dat dat het gevoel was dat ik wilde om de film aan te laten staan."

Het nummer is niet alleen geliefd bij de regisseur, maar ook bij de cast en uitvoerend producent, Reese Witherspoon.

Reese Witherspoon over hoeveel ze van het nummer houdt

Where The Crawdads Sing wordt geproduceerd door Hello Sunshine, het mediaproductiebedrijf van Reese Witherspoon. Het boek was voor het eerst te zien in de boekenclub van Witherspoon en ze wist dat ze het naar het scherm wilde brengen nadat ze de roman had gelezen.

Net als de regisseur onthulde Witherspoon dat het Swift-nummer perfect was voor het einde van de film, ze zei: "Het is spookachtig. Het is prachtig en het is gewoon de perfecte manier om de hele film te beëindigen."

Swift kreeg de goedkeuring van de regisseur van de film en de uitvoerend producent, maar zij waren niet de enigen die verbaasd waren over hoe mooi en perfect het was voor dit project. Daisy Edgar Jones, die Kya speelt in de film, was onder de indruk van het nummer. Ze zei: "Als ik mijn jongere zelf had verteld dat Taylor Swift een lied zou doen voor iets waar ik in…gek ben."

De film is een film die voornamelijk door vrouwen wordt geleid, dus het is ook logisch dat Swift er deel van wil uitmaken. Ze heeft eerder haar steun uitgesproken voor vrouwen en haar rol in het feminisme. Het lijkt erop dat het nummer om vele redenen absoluut perfect bij de film paste.

Taylor Swift heeft onlangs ook een nummer uitgebracht voor een nieuwe televisieshow

Hoewel Swift zich voornamelijk op muziek richt, heeft ze ook veel gewerkt om haar liedjes op verschillende mediaplatforms te laten verschijnen. De nieuwe tv-show, The Summer I Turned Pretty, was een nieuwe kans voor Swifties om een "nieuw" nummer van hun favoriete artiest te horen.

Toen de trailer voor de nieuwe show uitkwam, was Swifts nummer This Love van haar album uit 1989 te zien in de trailer. Swift nam het nummer opnieuw op en bracht This Love (Taylor's Version) uit voor fans om naar te luisteren. Maar dit was niet het enige nummer van Swift in de nieuwe show.

Swift was vrij veel te zien in de soundtrack van de show. De nummers in de show van Swift zijn Cruel Summer van Lover, Lover from Lover, False God from Lover, The Way I Loved You van Fearless (Taylor's Version) en natuurlijk het nieuwe opnieuw opgenomen nummer.

Het lijkt erop dat Swift veel nieuwe muziek heeft uitgebracht via film en televisie en fans zijn zo opgewonden om te zien wat de volgende stap is voor Swift en haar nieuwe releases.

Aanbevolen: