Hoe ver is u gegaan om de relatie van Kim Kardashian met Pete Davidson te saboteren?

Inhoudsopgave:

Hoe ver is u gegaan om de relatie van Kim Kardashian met Pete Davidson te saboteren?
Hoe ver is u gegaan om de relatie van Kim Kardashian met Pete Davidson te saboteren?
Anonim

Ye, voorheen bekend als Kanye West, staat erom bekend unieke dingen te zeggen. Onlangs is er controverse ontstaan over zijn reactie op de nieuwe relatie van zijn ex-vrouw Kim Kardashian met Pete Davidson nadat een foto was uitgelekt van het nieuwe stel.

Gij heeft een heel andere reactie gehad dan die van Davidsons ex Ariana Grande, die onlangs een geschenkdoos naar Kim stuurde.

Nu is het topzoekresultaat bij het zoeken naar "Kanye ruining…" misschien niet "Taylor's Speech" (<a href="https://

YouTube video player

YouTube video player
YouTube video player

">in verwijzing naar de MTV VMA's van 2009), maar in plaats daarvan, "Kim's relatie."

We zijn niet van plan iemand te isoleren of Ye te stigmatiseren voor zijn geestelijke gezondheidsproblemen. Ye heeft opengesteld over bipolair zijn, iets dat correleert met zijn huidige acties. Maar ongeacht waarom hij het doet, het is duidelijk dat Ye moet stoppen met het lastigvallen van Kim en het bedreigen van Pete.

9 Je laat Kim Kardashian niet gaan

Gij beweerde dat hij hun scheidingspapieren nog nooit had gezien. Volgens Buzzfeed, dagen nadat foto's van Kim en Pete voor het eerst viraal gingen, zei hij dat God ze weer bij elkaar zou brengen. Ye's pogingen om Kim terug te winnen evolueerden naar zijn agressie jegens Davidson.

8 Ye maakte online aanvallen op Pete Davidson

Ye nam zijn fans in dienst en schepte toen op over de zwerm Instagram-opmerkingen op Davidson's Page. Verwijzend naar Davidson als "Skete", beschuldigt Ye hem van het vernietigen van zijn familie. Ye is al tijdelijk geschorst van Instagram en mag dit jaar ook niet optreden bij de Grammy Awards.

7 Ye heeft fans aangemoedigd om te schreeuwen tegen Pete Davidson IRL

Dat klopt, het verspreiden van beweringen dat Pete Davidson met Hillary Clinton uitging, was niet genoeg. Je moedigde zijn fans volledig aan om tegen Davidson te schreeuwen als ze hem zien.

6 Gij versterkt het imago van zijn vader

Boven is een recent bericht dat Ye op Twitter heeft geplaatst waarin hij hem laat zien met zijn kinderen North, Saint, Chicago en Psalm. In andere berichten zegt hij dat Pete zijn kinderen nooit zal ontmoeten en vraagt hij fans om de hashtag StandWithYe te gebruiken

5 Je wilt dat we denken dat Pete Davidson problemen heeft

Je doet wat hij kan om de gebreken van Davidson te benadrukken, door te wijzen op grappen uit het verleden en te suggereren dat hij een viezerik is. Davidson heeft ook zijn eigen deel van gevechten met ziekte gehad. De komiek, wiens vader een brandweerman was die op 11 september overleed, is ook bipolair en lijdt aan de ziekte van Crohn, de reden waarom hij soms wordt gezien met donkere kringen onder zijn ogen.

4 Gij vertelde Kim Kardashian dat PDA met Pete Davidson er "slecht voor God" uitziet

Er is uitgelekt dat Ye naar verluidt dit aan Kim heeft verteld nadat ze in februari 2021 de echtscheiding had aangevraagd. Dit en acties zoals het sturen van een vrachtwagen met bloemen hebben fans aan het denken gezet.

3 Gij beschuldigde SNL-schrijvers van het proberen om publiciteit aan te trekken

Ye v alt het werk van Pete Davidson aan. In Kim's openingsmonoloog voor haar hostingdebuut maakte ze een grapje over hoe getalenteerd Ye is, dus de reden voor hun scheiding is duidelijk zijn persoonlijkheid. Ye wees erop dat hun scheiding niet definitief is, en zei dat SNL op zijn kosten probeerde te profiteren.

2 Ye Dissed Pete Davidson BY NAME In A Song

In Ye's nieuwe nummer "Eazy", met The Game, rapt hij over het fysiek pijn doen van Davidson. De tekst luidt: "God heeft me gered van deze crash, zodat ik Pete Davidson's kont kan verslaan."

In een ander nummer, 'City of Gods', met Alicia Keys en Fivio Foreign, suggereert hij dat Pete moet bedanken dat hij hem 'heeft', Kim. Opnieuw gericht op SNL, rapt hij hoe hij met 100 goons gaat oprollen.

Je hebt via Twitter gepost dat hij niet zal samenwerken met Kid Cudi voor zijn aankomende album omdat hij bevriend is met "je weet wel met wie."

1 Ye toont gewelddadige acties tegen Pete Davidson door middel van visuele kunst

Ye heeft twee muziekvideo's uitgebracht voor zijn nummer "Eazy". Elk toont een gewelddadige aanval op Davidson. Het lijkt onwaarschijnlijk dat er een comeback van Kimye komt, want Kim werd gestoord door de video.

Aanbevolen: