Shane Dawson's verontschuldiging wordt 'nep' genoemd als hij terugkeert naar YouTube

Shane Dawson's verontschuldiging wordt 'nep' genoemd als hij terugkeert naar YouTube
Shane Dawson's verontschuldiging wordt 'nep' genoemd als hij terugkeert naar YouTube
Anonim

Het lijkt erop dat Shane Dawson geannuleerd blijft ondanks zijn pogingen om terug te keren naar YouTube.

7 oktober markeerde de terugkeer van Shane Dawson naar YouTube sinds zijn laatste video een jaar geleden werd uitgebracht. De YouTuber nam een pauze in het maken van inhoud na meerdere controverses over zijn aan het licht komen, wat ertoe leidde dat de maker werd geannuleerd.

In de recente video met de titel, The Haunting Of Shane Dawson, opende Dawson zijn "annulering" toen hij details over zijn leven na de controverse deelde.

Hij begon over het onderwerp te praten door fans te laten weten dat hij "veel over zichzelf had geleerd" tijdens zijn pauze voordat hij zijn zenuwen benadrukte omdat hij dit een tijdje niet had gedaan.

Hij nam fans vervolgens mee op een reis door zijn nieuwe huis terwijl hij zijn verhuizing van LA naar Colorado benadrukte. Tijdens de rondleiding wees hij op een bord met enkele "cheesy" huisregels, zoals: "In dit huis lachen we veel." Dawson maakte grapjes over zijn annulering door te wijzen op de regels die zeiden: "We maken fouten" en "We zeggen dat het me spijt", eraan toevoegend dat hij daar later in de video op terug zou komen.

Later in de video ging Dawson zitten met partner Ryland Adams om de controverses te bespreken die ertoe leidden dat hij werd geannuleerd. Hij verklaarde: "Ik ging door een rare tijd waarin ik het internet wilde verlaten, ik wilde er geen deel van uitmaken, ik had het gevoel dat het mijn leven verpestte."

Hij voegde er toen aan toe: Ik ben heel erg losgekoppeld van de persoon die ik begin twintig was tot een punt waarop ik me echt verdrietig en misselijk voel als ik die persoon zie. Maar sommige dingen die ik de afgelopen anderhalf jaar heb geleerd, zijn dat ik niet zomaar kan doen alsof die persoon niet bestond, dus daar heb ik echt vrede mee gekregen.”

Dawson vertelde toen dat hij vóór zijn afzegging het gevoel had gehad dat hij als persoon enorm was gegroeid. Hij verklaarde dat hij tegen die tijd nooit het soort grappen uit zijn verleden zou hebben gemaakt waardoor hij geannuleerd was.

Toen voegde hij eraan toe: "Een deel van mij was van streek omdat ik zoveel groei had gemaakt, maar dan word ik geannuleerd vanwege dingen uit het verleden en dat ben ik niet meer."

Hij rondde zijn verklaring af door te benadrukken hoe hij veel van het verleden had geleerd en dat hij "dankbaar" was dat hij was afgezegd. Hij vertelde hoe het zijn leven veranderde door hem te laten zien wat er echt toe deed om gelukkig te zijn.

Fans waren echter niet overtuigd door de video toen ze naar Twitter gingen om Dawson te verslaan. Iemand zei bijvoorbeeld: “Dankbaar? Zijn kont moest weg en niet meer terugkomen. Het feit dat hij denkt dat het moet, is het hele probleem. Shane, ga een aanvraag indienen bij het winkelcentrum en log uit.'

Anderen trollden Dawson. Ze beweerden dat de enige reden voor zijn terugkeer naar YouTube te wijten was aan het feit dat hij "geen geld meer had".

Aanbevolen: