Dwayne Johnson klaagt Vin Diesel aan voor 'manipulatie', geen kans dat hij terugkeert naar 'Fast and Furious

Inhoudsopgave:

Dwayne Johnson klaagt Vin Diesel aan voor 'manipulatie', geen kans dat hij terugkeert naar 'Fast and Furious
Dwayne Johnson klaagt Vin Diesel aan voor 'manipulatie', geen kans dat hij terugkeert naar 'Fast and Furious
Anonim

Dwayne Johnson heeft Vin Diesel bekritiseerd in een interview met CNN en beweerde dat de acteur manipulatieve tactieken gebruikte om hem ertoe te brengen zich in te schrijven voor 'Fast And Furious 10', ondanks het feit dat Johnson de film al had afgewezen privé aanbieden.

Het was Diesel's Instagram-post van november die ervoor zorgde dat The Rock hem beschuldigde van gekonkel, waarin hij Johnson had gesmeekt om de rol te heroverwegen door in te spelen op de emoties van de actiester, en te vertellen hoe dicht hij bij Diesel's kinderen en de belofte die Vin had gedaan aan zijn overleden co-ster en vriend Paul Walker.

Diesel trok doelbewust aan Johnson's harten door zijn kinderen en wijlen Paul Walker groot te brengen

Diesel schreef: Mijn kleine broertje Dwayne… de tijd is gekomen. De wereld wacht op de finale van 'Fast 10'. Zoals je weet noemen mijn kinderen je in mijn huis oom Dwayne.'

Er gaat geen feestdag voorbij dat zij en jij geen goede wensen sturen… maar het is zover. De erfenis wacht. Ik heb je jaren geleden verteld dat ik mijn belofte aan Pablo zou nakomen.'

Johnson verborg zijn afkeer van het zeer openbare pleidooi – Diesel heeft 77,5 miljoen volgers – tegen de interviewer: “Ik heb [Diesel] rechtstreeks verteld dat ik niet terug zou keren naar de franchise.”

"Ik was vastberaden en toch hartelijk met mijn woorden en zei dat ik de cast altijd zou steunen en altijd zou steunen voor het succes van de franchise, maar dat er geen kans was dat ik zou terugkeren."

Johnson beweert dat de post van Diesel 'een voorbeeld was van zijn manipulatie'

“Vins recente openbare post was een voorbeeld van zijn manipulatie. Ik vond het niet leuk dat hij zijn kinderen op de post opvoedde, evenals de dood van Paul Walker. Laat ze erbuiten. We hadden hier maanden geleden over gesproken en kwamen tot een duidelijk begrip.”

De WWE-legende zou echter zeker duidelijk maken dat hij geen kwade gevoelens koestert jegens de 'Fast And Furious'-franchise, en verklaarde: Mijn doel was altijd om mijn geweldige reis met deze ongelooflijke franchise met dankbaarheid en gratie te beëindigen.”

“Het is jammer dat deze openbare dialoog de wateren heeft vertroebeld. Hoe dan ook, ik heb vertrouwen in het 'Fast'-universum en zijn vermogen om consequent te presteren voor het publiek … Ik wens mijn voormalige co-sterren en bemanningsleden echt veel geluk en succes in het volgende hoofdstuk."

Aanbevolen: