Johnny Depp-fans enthousiast als hij terugkeert naar de rode loper

Johnny Depp-fans enthousiast als hij terugkeert naar de rode loper
Johnny Depp-fans enthousiast als hij terugkeert naar de rode loper
Anonim

Fans van Johnny Depp deelden hun vreugde op sociale media nadat hij terugkeerde naar de rode loper voor een vertoning van zijn nieuwste film op het 47e Deauville Film Festival in Frankrijk.

De Hollywood-ster, 58, heeft de schijnwerpers vermeden na een spraakmakende en zeer bittere smaadstrijd tegen de Britse krant The Sun en lopende juridische procedures met ex-vrouw Amber Heard.

De slechte pers die Depp de afgelopen maanden omringt, deed zijn die-hard fans echter weinig af. Velen deelden selifes op sociale media terwijl hij hen begroette en handtekeningen zette in het noordwesten van Frankrijk.

In zijn film City Of Lies speelt Depp Russell Poole, een detective die onderzoek doet naar de moord op rapicoon Notorious B. I. G.

Zijn verschijning komt nadat Depp door een rechtbank werd goedgekeurd om door te gaan met een aanklacht wegens laster van $ 50 miljoen tegen Amber Heard.

Vorige maand oordeelde een rechter uit Virginia dat hij de rechtszaak kan voortzetten, op basis van een opiniestuk van de Washington Post uit 2018 dat ze schreef waarin ze zei dat ze een overlevende van huiselijk geweld was.

Maar dit weerhoudt Depp-fans er niet van om hun steun voor hem online te delen.

"Ik wens hem heel veel succes met deze rechtszaak uit de grond van mijn hart… Het feit dat hij doorgaat is het bewijs dat hij onschuldig is en gewoon gerechtigheid eist", schreef iemand online.

"Ze probeerde hem af te persen, deed zijn behoefte op zijn bed en viel hem aan. Hij jaagt op geld dat ze aan liefdadigheid heeft beloofd. Justitie zal komen!" een tweede toegevoegd.

"Johnny is een legende en zonder twijfel de grootste acteur van zijn generatie. Gewoon geweldig. Het is jammer dat Heard zoveel van zijn tijd, geld en roem heeft opgeslokt aan deze onzin", merkte een derde op.

amber hoorde johnny depp honden
amber hoorde johnny depp honden

Heard en Depp hebben elkaar herhaaldelijk beschuldigd van huiselijk geweld tijdens hun tweejarige huwelijk dat eindigde in 2017.

Depp verloor zijn zaak wegens smaad tegen The Sun-uitgever News Group Kranten en uitvoerend redacteur Dan Wootton omdat ze hem een "vrouwenklopper" noemden in een artikel uit 2018.

"Gone Potty: Hoe kan JK Rowling 'echt blij' zijn met het casten van zijn vrouw Johnny Depp in de nieuwe Fantastic Beasts-film?" de kop gelezen.

Rechter van het hooggerechtshof Nicol stelde vast dat de bewering "in wezen waar" was en oordeelde de zaak wegens smaad in het voordeel van de uitgever.

Aanbevolen: