Miles Teller wordt 'vervangbaar' genoemd omdat hij positief test op COVID-19

Miles Teller wordt 'vervangbaar' genoemd omdat hij positief test op COVID-19
Miles Teller wordt 'vervangbaar' genoemd omdat hij positief test op COVID-19
Anonim

Acteur Miles Teller kreeg geen sympathie van Twitter omdat werd onthuld dat de acteur positief getest is op COVID-19.

Teller is momenteel bezig met het filmen van de aankomende Paramount Plus-miniserie The Offer, die naar verwachting zal focussen op het maken van The Godfather. De synopsis van de film luidt: "Oscar-winnende producer Albert S. Ruddy's nooit eerder onthulde ervaringen met het maken van The Godfather." Naast Teller spelen Ted Lasso's Juno Temple en acteur Matthew Goode de hoofdrol.

The Daily Mail meldt dat de productie is stilgelegd na zijn positieve testresultaat. Ze verduidelijkten dat de acteur niet gevaccineerd was en "weigerde" om te testen op COVID-19 voordat hij positief testte op de set. Velen hebben het gevoel dat zijn keuzes de mensen om hem heen rechtstreeks in gevaar brengen.

De outlet citeerde hun niet-geïdentificeerde bron die zei: "Miles Teller is niet gevaccineerd. Hij zou de test niet eens krijgen. Nu heeft hij het virus naar de set gebracht en de hele set moest worden afgesloten."

Dit nieuws komt nadat Paramount Studios tegen Deadline zei: "Uit voorzorg hebben we de productie tijdelijk stopgezet. We zullen alle veiligheidsprotocollen blijven volgen en de situatie nauwlettend in de gaten houden."

Met verdere speculatie dat Teller de sluiting heeft veroorzaakt, zijn fans naar sociale media gegaan om hun mening over de situatie te uiten. Velen hebben het gevoel dat Miles Teller "vervangbaar" is en niet mag worden ingehuurd terwijl hij blijft om COVID-19 hardvochtig te behandelen.

In reactie op het nieuws schreef een criticus: "Oké Hollywood, het Miles Teller-experiment is voorbij, jullie kunnen nu stoppen met het aannemen van hem."

Nieuwsverslaggever Tyler Conway twitterde: "Het blijkt dat Miles Teller niet echt acteerde toen hij een complete klootzak speelde in letterlijk elke film waarin hij ooit heeft gespeeld."

"Er moeten mandaten komen voor elke productie. Naast veel geld staat de gezondheid van de mensen op het spel. En laten we eerlijk zijn: Miles Teller is zeer vervangbaar. Je zou hem kunnen ruilen voor Dave Franco en het zou aantoonbaar een upgrade zijn ", schreef een derde.

Een vierde stemde in met: "Waarom was Miles Teller dit risico waard? Waarom is IEDEREEN dit risico waard? Als ze weigeren zich te laten vaccineren, of zelfs maar een verdomde test doen, mogen ze de ander niet in gevaar brengen levensonderhoud. Dit is zo ongelooflijk egoïstisch."

Het lijkt erop dat Teller geen warm welkom zal krijgen na zijn herstel van COVID-19, aangezien veel Twitter-gebruikers hem roosteren en pleiten voor zijn verwijdering uit de serie. Omdat slechte pers altijd een gevaar vormt voor nieuwe projecten, zal de tijd leren hoe dit zal worden opgelost.

Aanbevolen: