Fans vergaten dit ene ding over Lil' Mama (vóór haar VMAs-incident)

Inhoudsopgave:

Fans vergaten dit ene ding over Lil' Mama (vóór haar VMAs-incident)
Fans vergaten dit ene ding over Lil' Mama (vóór haar VMAs-incident)
Anonim

Al eeuwenlang zijn de VMA's een bron van vermaak en intriges voor artiesten en de fans die hen volgen. En de VMA's van 2009 stelden niet teleur, met Jay-Z en Alicia Keys die het podium betreden voor een epische vertolking van 'New York State of Mind'.

Maar op een enorm ongemakkelijk moment dat de geschiedenis van VMA inging, verliet Lil' Mama, echte naam Niatia Jessica Kirkland, haar stoel, voegde zich bij Jay en Alicia op het podium en maakte het aan het einde voor iedereen super ongemakkelijk van de voorstelling.

Fans theoretiseerden later dat de ontmoeting Lil' Mama haar hele carrière kostte. Maar het blijkt dat de rapper die actrice is geworden, nog steeds een soort aanhang heeft en dat ze niet helemaal buiten de industrie is gesloten.

Maar met haar controversiële opmerkingen van de laatste tijd zette Lil' Mama zichzelf weer in de schijnwerpers en inspireerde ze fans om op zoek te gaan naar het nummer dat haar oorspronkelijk een ster maakte; 'Lipgloss' uit 2007.

Waarom was 'Lip Gloss' zo'n hit?

Interessant is dat met de controverse van Lil' Mama over haar "homofobe" opmerkingen begin 2021, mensen eraan werden herinnerd dat ze ooit een beetje beroemd was geweest en haar opnieuw online begonnen te zoeken. De video voor haar hit uit 2011 leverde tonnen reacties op van fans die Lil' Mama tot 2021 waren vergeten.

Het nummer, dat Lil' Mama naar verluidt destijds ongeveer $ 800K opleverde, is aantoonbaar aanstekelijk, en fans merkten iets aan het nummer en de video dat hen verraste.

Lil' Mama was meer dan haar AMA-incident

Terugkijkend op haar debuutnummer en de bijbehorende old-school video (de video speelt zich letterlijk af op een middelbare school), merkten fans iets op dat ze een soort van verlost Lil' Mama voelden: ze is echt getalenteerd.

Hoewel veel mensen haar online bespotten na de AMA's, en Lil' Mama's carrière zwaar leek te lijden, leek de industrie te negeren dat de rapper iets speciaals had. In plaats van haar te vergeven (de oorspronkelijke annulatiecultuur?), liet de industrie haar achter.

Jay-Z en Alicia Keys negeerden haar verontschuldigingen en leken allebei wrok te koesteren voor wat er was gebeurd, maar fans die de rapper onlangs herontdekt hebben, zijn namens haar teleurgesteld.

Fans denken dat Lil' Mama een onbenut talent heeft

In het commentaargedeelte van YouTube betreurden fans het feit dat iedereen verder ging zonder Lil' Mama. Ze wijzen erop dat het lied zelf -- dat geen muziek bevat en alleen haar stem en een klap -- "legendarisch" was.

Sommige fans hadden een humoristische kijk en suggereerden: "Dit is wat er gebeurt als BET een samenwerking aangaat met The Disney Channel", maar in werkelijkheid is dat precies het soort sfeer dat de video had.

Het was schoon, pakkend, aantrekkelijk voor een specifieke leeftijdsgroep van fans, en is behoorlijk tijdloos. Helaas zorgde haar VMA-snafu ervoor dat Lil' Mama grip verloor net toen ze het aan het winnen was.

Aanbevolen: