Harry Potter'-ster Rupert Grint wenst dat hij dit ene ding over Ron Weasley kon veranderen

Harry Potter'-ster Rupert Grint wenst dat hij dit ene ding over Ron Weasley kon veranderen
Harry Potter'-ster Rupert Grint wenst dat hij dit ene ding over Ron Weasley kon veranderen
Anonim

Acteur Rupert Grint vertelde onlangs over zijn tijd dat hij aan de Harry Potter-films werkte, en gaf toe dat hij één grote spijt had toen hij als Ron Wemel in de fantasiefilms speelde.

Grint verscheen op Dax Shephard's Armchair Expert-podcast om te praten over het werken aan de acht films die van 2001 tot 2011 zijn opgenomen in zijn jeugd.

Tijdens het interview zei Grint dat een van de meest ongemakkelijke fasen die hij doormaakte tijdens het filmen was toen hij zijn haar liet groeien, wat fans kunnen zien in Harry Potter en de Vuurbeker - de vierde aflevering van de enorm succesvolle filmfranchise.

"Er waren zeker wat ongemakkelijke fasen. Mijn haar in film vier is een van mijn grootste spijt. Schouderlengte," grapte Grint en voegde eraan toe: "Ik denk dat iedereen echt een fase had met dit echt lange haar."

Grint deelde dat fans destijds zijn lange lokken goedkeurden en zeiden: "Ze vonden het leuk - het was een beetje tovenaarsachtig. We hebben onze puberteit voor de camera meegemaakt. Je ziet het allemaal een beetje. Het is erg cringy."

rupert grijns in harry potter
rupert grijns in harry potter

Alle grappen terzijde, de nieuwe vader bekende ook dat hij persoonlijk vond dat het werken aan de Harry Potter-films niet zo glamoureus was als je zou denken.

"Er was een tijd dat het behoorlijk verstikkend voelde, omdat het zwaar was, omdat het uiteindelijk 10 jaar lang elke dag was", verklaarde hij.

"Soms voelde het echt als: 'Ik wil iets anders doen. Kijk wat er nog meer is.' Het is gewoon nooit afgelopen. Elk jaar kwamen we terug. En het leek een beetje op Groundhog Day omdat het dezelfde sets waren. Het waren dezelfde mensen,' vervolgde de ster, voordat hij stopte om toe te voegen: 'Maar het was geweldig. Ik vond het geweldig."

Grint gaf wel toe dat hij over het algemeen een "geweldige ervaring" had met het werken aan de films.

Aanbevolen: