Kim Kardashian houdt niet van dit ene ding over haar uiterlijk

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian houdt niet van dit ene ding over haar uiterlijk
Kim Kardashian houdt niet van dit ene ding over haar uiterlijk
Anonim

Kim Kardashian houdt niet alleen de nieuwste schoonheidsnormen bij; ze zet ze.

Haar invloed is zo groot op honderden miljoenen fans dat elke look die ze rockt een trend creëert die al snel populair wordt over de hele wereld (zelfs als ze ook een groot aantal haters heeft). Kim wordt niet alleen algemeen beschouwd als de ultieme trendsetter en influencer, ze is ook een baken van vertrouwen.

Ondanks de haat en gemeenheid die Kim van mensen over de hele wereld ontvangt, slaagt ze erin zichzelf vol vertrouwen uit te dragen en een rolmodel te blijven. Ze heeft de moed om outfits te dragen die maar weinig anderen zouden durven proberen, en toont nooit een zweem van onzekerheid.

Maar dat betekent niet dat ze zich altijd echt zelfverzekerd voelt. In een interview met Allure in augustus 2022 vertelde Kim zelfs over haar onzekerheden en dat er één lichaamsdeel is dat ze echt niet leuk vindt.

Welk lichaamsdeel haat Kim Kardashian het meest?

In haar interview met Allure onthulde Kim dat ze niet langer geobsedeerd is door perfect te zijn, iets waar ze altijd naar streefde. En er zijn dingen aan haar uiterlijk waar ze niet helemaal blij mee is.

"Ik heb er vrede mee dat ik niet perfect ben en dat was ik vroeger niet", zei Kim. "Ik haat mijn handen - ze zijn rimpelig en vies. Maar ik heb het leven geleefd en ik heb zoveel luiers verschoond met deze handen en ik heb mijn baby's met deze handen geknuffeld, dus ik vind het goed met ze.'

Kim legde verder uit dat ze nog steeds veel moeite doet voor haar uiterlijk, en dat zal niet veranderen naarmate ze ouder wordt. Ze heeft een strikte routine die ervoor zorgt dat ze er jong uitziet, wat inhoudt dat ze een Atkins-dieet volgt en al om zes uur 's ochtends naar de sportschool gaat om zich te concentreren op krachttraining.

Ze gebruikt ook kreukvrije kussenslopen en huid-oogmaskers en heeft een volledige huidverzorgingsroutine met gezichtsoliën, verhelderende crèmes en anti-verouderingsserums.

Maar ze waardeert nu haar gezondheid boven haar uiterlijk. Ze zei dat ze "alles zal doen om er jeugdig uit te zien en te voelen", maar ze staat zichzelf nog steeds toe om gracieus ouder te worden:

“Dat betekent niet dat ik het verschil niet ken met een ongezond gevoel alsof ik niet ouder kan worden. Ik ben 41. Ik wil er altijd gepast uitzien. Er komt een moment dat je het te ver hebt genomen, te vol, te strak, te veel cosmetisch werk. Er is niets ergers.”

Heeft Kim Kardashian andere lichamelijke onzekerheden?

Hoewel Kim haar handen specifiek noemde als haar minst favoriete lichaamsdeel in haar Allure-interview, zei ze in het verleden dat ze zich in het algemeen onzeker voelde. In een interview met People uit 2019 gaf de realityster en zakenmagnaat toe dat ze zich "de hele tijd" onzeker voelde over haar lichaam.

"Ik heb cellulitis", zei ze. “Ik word de hele tijd gefotografeerd. Voor mij gebruik ik het altijd als motivatie, ook als mensen echt onterecht kritisch zijn. Ik gebruik het gewoon als motivatie. Ik wil gewoon harder werken om erachter te komen waarom ik me zo voel.”

Veel van Kims onzekerheden komen niet alleen voort uit het afkeuren van haar eigen foto's, maar ook uit het horen van negatieve opmerkingen van andere mensen over hoe ze eruitziet.

Ze onthulde verder dat wanneer ze foto's van zichzelf ziet waar ze niet blij mee is, ze deze gebruikt om zichzelf te inspireren om meer te sporten: Een paar jaar geleden werd ik gefotografeerd en had ik cellulitis op mijn dijen in Mexico. Ik had zoiets van: 'Oké. Ik hou niet van hoe ik eruitzie. Ik ga naar de sportschool.'”

Praten over haar shapewear-lijn, SKIMS, voegde Kim eraan toe dat shapewear haar helpt om zich zelfverzekerder te voelen en haar onzekerheden te bestrijden, wat een van de redenen is waarom ze besloot het merk te lanceren. “Ik gebruik shapewear als een oplossing voor mijn stylingbehoeften. Ik wilde altijd iets dat zou gladstrijken, en soms niet noodzakelijkerwijs mijn vorm zou veranderen, legde ze uit.

"Ik zou altijd mijn eigen shapewear maken om mijn oplossingen voor dingen te zijn", zei ze over de tijd voordat ze het merk had. "Ik heb het gevoel dat ik al 15 jaar shapewear ontwerp."

Heeft Kim Kardashian een favoriet lichaamsdeel?

Kims minst favoriete lichaamsdeel zijn haar handen, maar heeft ze een favoriet? Hoewel het beroemdste lichaamsdeel van Kim misschien wel haar achterkant is, dat in 2014 het internet brak met een naakte omslag in Paper magazine, is haar meest geprefereerde gebied eigenlijk haar maag.

Volgens OK!, bevestigde Kim dat haar favoriete troef haar maag is "wanneer deze in vorm is". Onlangs pronkte Kim met foto's van haar strakke buik op Instagram en sloot ze onlangs de geruchten af dat ze Photoshop en bewerking gebruikt om haar maag strakker te laten lijken.

Aanbevolen: