Emma Stone heeft een hekel aan dit ene ding over het werken met sommige mannen in Hollywood

Inhoudsopgave:

Emma Stone heeft een hekel aan dit ene ding over het werken met sommige mannen in Hollywood
Emma Stone heeft een hekel aan dit ene ding over het werken met sommige mannen in Hollywood
Anonim

Ze heeft een lange lijst van zeer lucratieve en spraakmakende rollen in Hollywood gehad (ook al vinden sommigen dat ze beroemder zou moeten zijn dan ze al is). Maar zelfs Emma Stone heeft af en toe te maken gehad met frustraties op het werk. Het blijkt dat een van haar grootste klachten te maken heeft met het werken met mannen, in het bijzonder.

Emma Stone zegt dat mensen niet altijd naar haar luisteren

Emma's voornaamste klacht is iets waar vrouwen en ook niet-binaire mensen mee te maken hebben gehad: sommige mannen denken dat ze altijd gelijk hebben en dat ze niet naar anderen hoeven te luisteren.

In Emma's geval komt het er altijd op neer dat mensen niet naar haar willen luisteren op de set, zegt ze, en het zijn vooral de kerels die toezicht houden.

In een interview gaf Emma ooit toe dat het moeilijk voor haar was om meningen of ideeën te delen en dat mensen op de set haar vertelden dat ze het proces "hinderde door haar zorgen naar voren te brengen".

Stone nuanceerde haar opmerkingen zelfs door op te merken: "Ik aarzel om te zeggen dat ik een vrouw ben", maar het lijkt erop dat het meestal jongens zijn die hun ideeën laten horen -- en extraatjes krijgen op het werk.

Emma Stone beweert dat sommige mannen haar een one-up willen maken

Het meest in het oog springende voorbeeld dat Emma Stone heeft van dit probleem op het werk, is dat mensen haar ideeën letterlijk hebben gestolen. Ze heeft dat meerdere keren uitgewerkt, ze heeft geïmproviseerd op de set, en "ze hebben om mijn grap gelachen en het vervolgens aan mijn mannelijke co-ster gegeven. Mijn grap weggegeven."

Andere keren is het het tegenovergestelde probleem; Emma wil geen zin gebruiken die slecht klinkt, maar ze dwingen haar toch. Later blijkt dat ze het juiste idee had, maar de lijn wordt niet verbroken - ook al zwoeren de verantwoordelijke kerels dat het zou gebeuren, omdat ze haar bezorgdheid erover uitte.

Emma leek terughoudend om alle details te morsen

Voor fans die alle werken van Emma op het scherm hebben gezien, is het misschien niet zo moeilijk om erachter te komen over welke regisseurs of andere productiemensen ze het heeft.

En misschien had dat er iets mee te maken dat ze dat interview afsneed, off the record ging en dan wat verder terugkwam in een discussie over het werken aan toekomstige projecten die niet hetzelfde niveau van improvisatie met zich meebrengen als zij gewend.

Het leek bijna alsof Emma zich realiseerde dat ze iets controversieels had gezegd waardoor ze in de problemen zou kunnen komen, en ze wilde ervoor zorgen dat de interviewer niet de verkeerde citaten weghaalde en haar er slecht uit zou laten zien.

Natuurlijk was dat interview in 2016, dus het is onwaarschijnlijk dat iemand er nu in de war over zal zijn. Bovendien vinden de meeste mensen Emma heel herkenbaar, deels omdat ze niet altijd het juiste zegt.

Aanbevolen: