Is het vermogen van Trick Daddy echt laag genoeg om een faillissement te rechtvaardigen?

Inhoudsopgave:

Is het vermogen van Trick Daddy echt laag genoeg om een faillissement te rechtvaardigen?
Is het vermogen van Trick Daddy echt laag genoeg om een faillissement te rechtvaardigen?
Anonim

Maurice Samuel Young is waarschijnlijk meer waard dan de meeste gemiddelde 48-jarige jongens in de VS. Maar Young is niet zomaar een jongen. Trick Daddy was een beroemde rapper in de jaren '90 en wreef over ellebogen met andere grote namen zoals DJ Khaled en Trina.

Maar anno 2021 vragen mensen zich af wat er met de rapper is gebeurd en waarom hij bergafwaarts lijkt te zijn gegaan in zijn professionele en persoonlijke leven. Het blijkt dat hij het moeilijk heeft gehad, zowel wat betreft het verlies van het grootste deel van zijn vermogen als zijn gezondheid.

Toch vragen sommigen zich af of het vermogen van Trick Daddy eigenlijk laag genoeg is om zijn faillissementsaanvragen te rechtvaardigen, terwijl hij op een aantal manieren nog steeds succesvol lijkt.

Wat is het vermogen van Trick Daddy?

Na tientallen jaren in de schijnwerpers te hebben gestaan, was het enige dat Trick Daddy eind 2020 moest laten zien een nettowaarde van $ 100K. Maar sindsdien melden bronnen dat de rapper nog minstens $ 50.000 heeft verdiend, waardoor zijn totale huidige vermogen op $ 150.000 komt.

Voor fans die zich zijn hit 'Take It to Da House' en andere hitnummers herinneren, is het een absoluut schokkend bedrag.

Het punt is dat Trick Daddy een aantal niet zo geweldige keuzes heeft gemaakt tijdens zijn vroege carrière, in de gevangenis belandde en schijnbaar moeite had om zijn uitgaven onder controle te houden. Hij heeft zelfs meerdere keren faillissement aangevraagd om te voorkomen dat hij grote schulden moet terugbetalen.

De vraag is echter of hij echt zo'n laag vermogen heeft. Het lijkt erop dat de rechtbank het er niet altijd mee eens is. Van de drie keer dat hij faillissement aanvroeg, heeft de rechtbank ze naar verluidt allemaal afgewezen. Maar waarom?

Wat bezit Trick Daddy?

Hoewel hij eerder een deel van de eigendom of belangen had in een muziekuitgeverij, lijkt het erop dat Trick Daddy tegenwoordig niet veel aandelen heeft in lucratieve muzikale ondernemingen. Wat hij wel bezit, kan hem echter een enigszins passief inkomen opleveren.

De rapper heeft een restaurant in Florida, dat hij al een aantal jaren heeft, hoewel de publiciteit niet altijd positief is. Trick veroorzaakte zelfs een negatieve pers toen hij niet alleen Beyonce afkeurde (zei dat ze niet kan "zingen"), maar ook Jay-Z (hij "heeft nooit de beste rapper ooit gewonnen").

Daarna had zijn restaurant een ongelukkige stijging van het aantal negatieve recensies, waarvan vele met verwijzingen naar limonade en bijen.

Gelukkig voor de rapper kwamen de zaken later in evenwicht, met zijn restaurant, een 'soul food'-eetgelegenheid, die tonnen hoge beoordelingen verdiende voor zijn vleugels, ribben, garnalen en meer. Zoals de naam - Sunday's Eatery - al doet vermoeden, wilde Trick Daddy dat het restaurant elke dag van de week zondagse diners zou aanbieden.

En in alle opzichten lijkt het erop dat hij heeft bereikt wat hij wilde, en dat het bedrijf het goed doet. Betekent dit dat Trick al zijn geld terug zal verdienen en weer miljoenen waard zal zijn?

Is Trick Daddy failliet?

Hoewel veel krantenkoppen adverteerden dat Trick Daddy meerdere keren faillissement had aangevraagd, betekent dat niet noodzakelijk dat hij met succes faillissement heeft aangevraagd. Een rechtbank moet in wezen de indiening goedkeuren en de vergevingsfunctie van de indiening laten plaatsvinden.

In veel gevallen houdt faillissement in dat de activa van de persoon worden geveild om zijn schulden te betalen, hoewel sommige activa over het algemeen zijn vrijgesteld van de uitverkoop. Een rechtbank zou iemand bijvoorbeeld waarschijnlijk niet al zijn auto's laten verkopen; ze zouden er minstens één overlaten om daadwerkelijk te rijden.

Dus het feit dat Trick Daddy naar verluidt enkele documenten bij de rechtbank heeft ingediend, betekent niet dat hij echt al het geld dat hij had verloren heeft. Het betekent alleen dat hij een rechtbank heeft gevraagd om ermee in te stemmen dat hij zijn schuld niet kon betalen, en de rechtbank zei blijkbaar dat hij dat wel kon.

Hoe verdient Trick Daddy nu geld?

Hoewel zijn restaurant een publiekstrekker lijkt, is het tegenwoordig niet de enige professionele bezigheid van Trick Daddy. Zijn inkomstenpotentieel zou slechts een deel van de reden kunnen zijn waarom de rechtbank zijn faillissementsaanvraag niet serieus leek te nemen.

Hoewel zijn laatste album in 2009 werd uitgebracht, toert Trick Daddy blijkbaar nog steeds; hij zal begin 2022 optreden met onder meer andere 'All Star Legends of Hip Hop' Too Short, Juvenile, Scarface en Trina.

Natuurlijk, tickets zijn redelijk betaalbaar, maar Trick Daddy zou waarschijnlijk niet optreden als hij geen deel van de opbrengst zou krijgen. Misschien zijn dit soort optredens de reden waarom de rechtbank het niet helemaal eens was met zijn faillissementsverklaring.

Als Trick het vermogen heeft om op tournee te gaan en zelfs nu te blijven verdienen, zit hij er waarschijnlijk financieel goed voor, toch? Per slot van rekening verdiende hij op een gegeven moment nog steeds $ 14K per maand, wat genoeg lijkt om zijn levensstijl te financieren zonder schulden te maken …

Aanbevolen: