Genoeg is genoeg op de Kardashians-seizoensfinale

Inhoudsopgave:

Genoeg is genoeg op de Kardashians-seizoensfinale
Genoeg is genoeg op de Kardashians-seizoensfinale
Anonim

Het lijkt onlangs dat de Kardashian-familie hun nieuwe show op Hulu lanceerde, maar zo hebben we de seizoensfinale bereikt - en met Khloe Kardashian het einde van het tijdperk met een broodnodige afsluiting, de beroemdste familie van TV eindigt op een hoog niveau.

De afgelopen maanden hebben fans gezien hoe de Kardashian-Jenner-familie terugkijkt op hoe ver ze zijn gekomen en op hun groei sinds hun reis begon in 2007.

Onderweg hebben we vele beslissende momenten voor het gezin gezien, van Kim's gastheer op Saturday Night Live, tot haar scheiding van Kanye West, tot Kourtney's verloving met Travis Barker.

Vorige week zagen we hoe Kim het nieuws over Tristan Thompsons vreemdgaanschandaal doorgaf aan haar jongere zus. Een onheilspellend "To Be Continued" betekende echter dat het publiek een week op het puntje van hun stoel bleef zitten, wachtend om te zien hoe het allemaal zou uitpakken.

Dus, hoe is het verlopen? Laten we eens kijken.

Khloe doet het prima - maar ze heeft wat ruimte nodig

Na het nieuws van Tristans derde indiscretie komt de familie Kardashian samen om de situatie aan te pakken. Een lid dat echter niet aanwezig is, is Khloe zelf.

Het lijkt er echter op dat Khloe het beter doet dan verwacht zou worden.

Hoewel ze Kendall Jenner toevertrouwt dat haar angst haar op een gegeven moment had doen flauwvallen, en Kris zich zorgen maakt dat ze misschien te veel binnenhoudt, deelt Khloe via een biechtstoel dat ze op dit moment de situatie zo heeft aangepakt vaak dat ze zich er "immuun" voor voelt. Een hartverscheurende openbaring op zich - maar zoals de oprichter van Good American toegeeft, heeft het haar gewoon gegeven wat ze nodig heeft om eindelijk verder te gaan - afsluiting.

Met die sluiting krijgt Khloe de kans om alles van een uitzicht van 300 voet te zien, en ze ha alt haar schouders op dat ze zeker weet dat Tristan nog talloze andere affaires had … de andere vrouwen in die gevallen hadden er gewoon niets over gezegd.

Juist om die reden heeft Khloe geen spijt van de tweede (of derde!) kans die ze Tristan gaf. Integendeel, ze onthult dat ze liever bekend staat om het geven van talloze kansen. Nu er voor de derde keer misbruik van haar is gemaakt, heeft ze geen schuldgevoel meer - en ze weet dat ze niets meer had kunnen doen.

Kim, aan de andere kant, is rokend

Khloe is misschien over de hele situatie heen, maar als het op Kim aankomt, is ze niet zo begripvol.

In feite ontketent de oprichter van Skims haar woede meer dan eens in de Finale. In het midden van de familiebijeenkomst zegt Kim dat ze wenste dat de familie niet altijd zo begripvol was als het ging om andere mensen die het verknoeien - een griezelige herinnering aan haar reactie op Tristan's tweede indiscretie, een paar jaar geleden. Dan, later, ventileert ze dat ze meer dan mensen is die Khloe pesten voor de acties van iemand anders.

"Jullie trollen op internet die Khloe het gevoel geven dat ze het grootste stuk stront zijn, ik zal jullie allemaal vinden en… jullie niet bedreigen op tv", grapt ze, voordat ze terugkeert op een serieuzere toon. Kim smeekt kijkers om na te denken over de persoon aan de andere kant van hun onaardige woorden.

Pete Davidson kraakt nog een vermelding

Ondanks dat Pete Davidson niet verschijnt in dit seizoen van The Kardashians, heeft hij de afgelopen weken verschillende vermeldingen gekregen en de finale-aflevering is geen uitzondering op de regel.

In een gesprek met Scott Disick vertelt Khloe hoe geïnspireerd ze is door Kims relatie met het SNL-aluin. Ze voegt er zelfs aan toe dat het gemak van hun relatie precies is waar ze op hoopt in de toekomst: "liefde zou niet zo moeilijk moeten zijn!"

Pete kraakt ook een vermelding nadat de aftiteling is gerold - hoewel hij deze keer een cameo maakt. Nou, een voice cameo, maar we nemen wat we krijgen. Ik hoop dat we hem volgend seizoen op onze schermen zullen zien!

Aan het einde van de dag gaat de Kardashians over familie

Pete is misschien Kim's liefdesbelang, maar als het gaat om soulmates, is dat een label dat ze misschien gewoon voor haar familie reserveert.

Tijdens alle hoogte- en dieptepunten van het seizoen (en zijn voorlopers trouwens), is één ding dat constant is gebleven de liefde en steun van de Kardashian-familie voor elkaar.

Kim is op weg om advocaat te worden (en, grapt ze, haar volgende stop is misschien medicijnen), Khloe kijkt uit naar wat de toekomst in petto heeft, en Kourtney is net de nieuwe mevrouw Barker geworden. In hun kern zijn ze echter nog steeds de Kardashian-zussen, en elkaars ride-or-die.

De Kardashians zijn misschien verhuisd naar een nieuw netwerk, maar dat zal nooit veranderen. Het hele eerste seizoen wordt nu gestreamd op Hulu.

Aanbevolen: