Anna Kendrick's reis van 'Twilight'-zijpersonage tot grote beroemdheid

Inhoudsopgave:

Anna Kendrick's reis van 'Twilight'-zijpersonage tot grote beroemdheid
Anna Kendrick's reis van 'Twilight'-zijpersonage tot grote beroemdheid
Anonim

Vandaag de dag is actrice Anna Kendrick zeker een nietje in Hollywood en in de loop van haar carrière heeft ze samengewerkt met acterende roy alty's zoals Meryl Streep en George Clooney. Een ding dat velen echter vaak vergeten, is dat Kendrick echt bekendheid kreeg nadat hij een bijpersonage speelde in de eerste Twilight-film.

In het geval je je afvraagt hoe Anna Kendrick erin slaagde uit de schaduw van Kristen Stewart en Robert Pattinson op te stijgen tot een veelgecaste actrice - blijf scrollen voor een trip down memory lane!

10 Anna Kendrick steeg naar bekendheid in 2008 als bijpersonage in de fantasyroman 'Twilight'

In 2008 trok Anna Kendrick de aandacht van velen in het eerste deel van The Twilight Saga. Daarin speelde Kendrick Jessica Stanley en speelde ze naast Kristen Stewart, Robert Pattinson, Billy Burke, Peter Facinelli, Elizabeth Reaser, Ashley Greene, Kellan Lutz, Nikki Reed, Jackson Rathbone, Cam Gigandet en Taylor Lautner. Momenteel heeft Twilight - dat is gebaseerd op de gelijknamige roman van Stephenie Meyer uit 2005 - een 5,2 beoordeling op IMDb.

9 In 2009 speelde ze naast George Clooney in het drama 'Up In The Air'

Een jaar nadat ze als bijpersonage in Twilight was verschenen, speelde Anna Kendrick in het komische drama Up in the Air. Daarin speelde de actrice naast George Clooney, Vera Farmiga, Danny McBride, Jason Bateman, Amy Morton, Melanie Lynskey, Zach Galifianakis, J. K. Simmons en Sam Elliott. Up in the Air vertelt het verhaal van de reizende zakelijke "downsizer" Ryan Bingham en heeft momenteel een 7,4 rating op IMDb. Kendrick werd genomineerd voor een Oscar voor haar optreden.

8 In 2012 maakte ze deel uit van de cast van de Rom-Com 'What To Expect When You're Expecting'

In 2012 voegde Anna Kendrick zich bij de behoorlijk indrukwekkende cast van de rom-com What to Expect When You're Expecting. In de film speelde Kendrick Rosie Brennan en ze speelde naast Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Elizabeth Banks, Chace Crawford, Brooklyn Decker, Matthew Morrison, Dennis Quaid, Chris Rock en Rodrigo Santoro.

Wat te verwachten als je in verwachting bent, vertelt het verhaal van vijf onderling verbonden koppels die op het punt staan om baby's te krijgen en het heeft momenteel een beoordeling van 5,7 op IMDb.

7 En dat jaar werd ze gecast als Beca Mitchell in de 'Pitch Perfect'-franchise

Anna Kendrick werd beroemd als onderdeel van de Twilight-franchise, maar ze speelde ook in een andere zeer beroemde. in 2012 werd de eerste film in de Pitch Perfect-franchise uitgebracht en daarin speelde Kendrick Beca Mitchell. Naast de actrice speelde de film ook Skylar Astin, Rebel Wilson, Adam DeVine, Anna Camp, Brittany Snow, Ben Platt, John Michael Higgins en Elizabeth Banks. De tienermusicalkomedie vertelt het verhaal van de a capella-groep voor meisjes van Barden University - en heeft momenteel een 7,1 beoordeling op IMDb. Anna Kendrick hernam haar rol in beide sequels.

6 In 2014 speelde ze Assepoester in Disney's 'Into The Woods'

In 2014 konden fans Anna Kendrick zien als Assepoester in de muzikale fantasie Into the Woods. Naast Kendrick speelden ook Meryl Streep, Emily Blunt, James Corden, Chris Pine, Tracey Ullman, Christine Baranski en Johnny Depp in de hoofdrollen. Into the Woods was gebaseerd op de Broadway-musical uit 1986 met dezelfde naam en heeft momenteel een beoordeling van 5,9 op IMDb.

5 en twee jaar later speelde ze in de komedie 'Mike and Dave Need Wedding Date'

In 2016 speelde Anna Kendrick in de romcom Mike and Dave Need Wedding Dates. Daarin speelde ze Alice Davis en speelde ze naast Zac Efron, Adam DeVine, Aubrey Plaza, Stephen Root, Stephanie Faracy, Sugar Lyn Beard, Sam Richardson, Alice Wetterlund, Mary Holland en Kumail Nanjiani. Mike en Dave Need Wedding Dates vertelt het verhaal van twee broers die een online advertentie plaatsen om data te vinden voor de bruiloft van hun zus - en het heeft momenteel een 6,0 rating op IMDb.

4 In 2018 kregen fans de actrice te zien in de mysterie-thriller 'A Simple Favor'

Een andere van Anna Kendricks beroemdste films is zeker de zwarte komische misdaadthriller A Simple Favor uit 2018. Daarin speelde Kendrick Stephanie Smothers en speelde ze naast Blake Lively, Henry Golding, Andrew Rannells, Linda Cardellini, Dustin Milligan, Jean Smart, Rupert Friend, Eric Johnson, Bashir Salahuddin en Aparna Nancherla. Momenteel heeft A Simple Favor - dat het verhaal vertelt van de nieuwe vriend van een alleenstaande moeder die verdwijnt - een beoordeling van 6,8 op IMDb.

3 en een jaar later verscheen ze in de kerstfilm 'Noelle'

In 2019 kregen fans Anna Kendrick te zien in de kerstfilm Noelle. Daarin speelde de actrice Noelle Kringle en speelde hij samen met Bill Hader, Kingsley Ben-Adir, Billy Eichner, Julie Hagerty, Shirley MacLaine, Julie Hagerty, Jay Brazeau, Diana Maria Riva en Michael Gross.

Momenteel heeft Noelle - die het verhaal vertelt van de dochter van de kerstman die het familiebedrijf overneemt - een beoordeling van 6,3 op IMDb.

2 Vorig jaar speelde ze in de anthologieshow 'Love Life'

Een show waarin Anna Kendrick speelde, is de romantische komedie-bloemlezing Love Life die in 2020 in première ging. Daarin speelt Kendrick Darby Carter en speelt ze samen met Zoë Chao, Peter Vack, Sasha Compère, William Jackson Harper, Chris Powell, Punkie Johnson, Jin Ha, Hope Davis en Janet Hubert. Momenteel heeft de show een beoordeling van 7,5 op IMDb en is verlengd voor een tweede seizoen dat in oktober 2021 in première gaat.

1 Ten slotte heeft Anna Kendrick een nettowaarde van $20 miljoen

En tot slot sluiten we de lijst af met het feit dat Anna Kendrick momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 20 miljoen heeft. Een groot deel van het inkomen van de actrice komt zeker van de hoofdrol in blockbusters als Twilight, Pitch Perfect en A Simple Favor. Kendrick is echter ook geen onbekende in merkdeals en ze heeft gewerkt met bedrijven als Hilton Hotels, Newcastle Brown Ale en Kate Spade.

Aanbevolen: