Catherine Hardwicke onthult de grote plottwist van 'Twilight' kort voordat het wordt uitgebracht op Peacock

Inhoudsopgave:

Catherine Hardwicke onthult de grote plottwist van 'Twilight' kort voordat het wordt uitgebracht op Peacock
Catherine Hardwicke onthult de grote plottwist van 'Twilight' kort voordat het wordt uitgebracht op Peacock
Anonim

Toen de film Twilight uit 2008 werd uitgebracht, konden fans niet anders dan flauwvallen van Robert Pattinson en Taylor Lautner. Tegenwoordig bezwijmen fans nog steeds over de vampier en weerwolf en delen ze hun verdriet dat Netflix alle vijf films heeft verwijderd.

Fans waren echter blij te horen dat de films terug zouden komen op een streamingplatform. Peacock begon Twitter hints te geven over een serie die op 16 januari zou worden toegevoegd, en verklaarde dat ze elke 100 likes meer aanwijzingen zouden geven. Aan het einde van de dag wordt onthuld dat de afbeelding achter de gele stippen een foto is van Pattinson, Lautner en Kristen Stewart, genomen om de laatste twee films van de serie te promoten.

Hoewel het mysterie achter de foto uitstekend was, hadden fans op Twitter uitzonderlijk snel kunnen raden wat er naar Peacock zou komen. De meeste gebruikers wisten dat de Twilight-films zouden komen nadat ze een klein beetje van het lettertype hadden gezien. Anderen wisten het toen ze Stewarts ogen zagen.

Hardwicke en Mark Lord spraken onlangs over een bijna extreme plottwist

Twilight was een van de populairste films van 2008 geworden en een van de populairste franchises onder tieners. Kort voor de aankondiging van de films die op Peacock verschenen, verscheen ze echter in een aflevering van The Big Hit Show en besprak ze wat had kunnen zijn.

Host Alex Papademas ontving stukken van de eerste versie van het scenario van de originele scenarioschrijver Mark Lord, waarop hij las dat het personage van Bella Swan een pistool op een vampier afvuurde. Hij las ook dat ze op een jetski zou zitten terwijl ze door de FBI werd achtervolgd. Toen Lord werd gevraagd om uit te leggen, zei hij: "Ze wilden dat het een concept zou nemen en een structuur zou bouwen die veel meer op een filmische structuur leek." Omdat MTV Films de oorspronkelijke producent was, beweerde Lord dat ze "wat meer actie wilden ondernemen om het meer vooruit te helpen en iets meer te geven voor het mannelijke publiek."

Hardwicke was toen en nu niet bang om eerlijk te zijn

Nadat ze het script had gelezen, had ze niet het gevoel dat het bij de romans paste. De New York Post bracht meer naar voren van wat Hardwicke echt dacht over het originele schrijven, en hoe ze ervoor zorgde dat het vanaf het begin duidelijk was. "In het originele script werd Bella op jetski's letterlijk achtervolgd door de FBI", zei ze. "Ze was een topsporter. Niets met het boek te maken."

Ze had een hekel aan de eerste versie van de film in zijn geheel. Toen Summit Entertainment de film eenmaal had gekocht, kwam Melissa Rosenberg echter tussenbeide om Lord te vervangen. Deze vervanging was goed voor de film, en uiteindelijk voor de franchise, aangezien Rosenberg werd gevraagd om voor alle vijf de films te schrijven.

Alle films van de Twilight Saga zijn op 16 januari vrijgegeven aan Peacock.

Aanbevolen: